108 САЩ-Сини гащи съхнат на простора, розовите чакат в гардероба, давай Ники !

• 30 966
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
  • Чикаго / София
Niki, добре сте си дошли с малката! Ха, честито още веднъж!

За епизотомията, да кажа - аз ползавах много смрадлика - на всяко ходене до WC се поливах, и се пръсках с един спрей - Бивацин. Сигурна съм, че и тук трябва да имат нещо подобно. На мен много ми помогна. Пръсках се по 3-4 пъти на ден и стоях  така легнала за по 10тина минути, след като се напръскам, по без нищо.  Сори за натуралното обяснение, ама дано ти помогне. За сядане може да ползваш полуспъхнал детски пояс за плуване. Сядаш на него - облекчава.

Успех, и ако има нещо питай. Видях я малката, голяма е сладурка. Пу, пу.

# 256
  • САЩ
Ники честито още веднъж и от мен! За сядане моя приятелка ползваше възглавница за кърмене, поне когато не кърмеше.

# 257
Ирка, справя се човека, за сега без проблеми, даже и думи научава.

Ники, Witch-hazel не помага ли за зарастване? На мен даже без разкъсвания ми го дадоха, знам че и за хемороиди се предписва.

# 258
Ники добре сте си дошли. Аз съвет не мога да ти дам, но ти пожелавам бързо да се възстановиш.   bouquet

# 259
Ой, Ники, щом си намерила време за темата, всичко е под контрол, значи.  Laughing Аз имах опит със зверска такава и трижди по-зверски хемороиди (сори за описателното). Последните бяха толкова болезнени, че реално не се "отварях" кое, аджеба, ме боли повече.... Каквото ми даваха докато бях в болницата, това беше. У нас после само Tucks ползвах 2-3 дена...
  Ако имаш нужда от нещо, звънкай...
Видях снимките, че и краткото клипче. Каква е оформенka и хубавка, пу-пу.

За млякото хич не ми се отваря дума. Мой Джоджо само на това може да живее. Не преувеличавам. Напоследък не купувам мляко, дори, защото ако има, той просто не мирясва докато не му види сметката.....

# 260
Добре сте си дошли, Ники  Grinning
(хъм-мрън, ако може и за нас снимчица на мъничката)
И за да довърша темата за багажите, ето:
http://online.wsj.com/article/SB10001424052970203440104574402743 … ml?mod=rss_Travel

Пише си черно на бяло, че таксите водят до по-малко чекирани багажи, което драстично редуцирало загубените багажи  Mr. Green  Добър начин да си добавите валю на валюабълс  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Прочетете с кафето, забавно е!

# 261
Дамите к имат дреха-код(биз кеж особено) за работа-откъде пазарите одежди онлайн?мерси!

# 262
  • Boston, MA
Аталанта, да ти е здраво момчето! Много хубав аватар имаш!   bouquet

За млякото - и ние вече 3 години и половина сме като Тинин Джоджо, може само на мляко да живее. Дани пие 3-4 чаши на ден и нагоре (около литър и повече).

Ники, добре си дошла! Аз без епизиотомия, но втори път с разкъсвания (с Дани трета степен, с Боби втора) - като останалите слагам witch hazel pads, пръскам с вода, началните няколко дни слагах и сух лед, от болницата го дадоха. Имаше и един мехлем Dubicaine, но не съм сигурна дали голям ефект от него. Тоалетната този път беше като още едно раждане, и мен да ме извините за натурализма... сега вече по-добре.

Аз имам обаче и бебе, което иска да ползва кърмене за биберон, и този път освен сериозни афтър-пейнс (почти като контракции, да ви предупредя, че с всяко следващо раждане ставали все по-силни) имаме вече втора седмица болки в гърдите. Ланолин и гел-подложки, някакви други идеи за облекчаване?

А, да, Боби има и газове (че нали скоро говорихме за капки), давам и Майликон, и грайп вода, без особен ефект. Събирам акъл и за това.

Е сега ще сложа някоя снимка, ще пиша и за Дани с бебето, че Вики пита по-напред.

# 263
Бубка, аз гладех пелена(ресивинг бланкет) и още топло го овивах около стомах4ето на ЕйДж и гушках, сякаш облек4аваше за малко. Също тези капки, преди да яде, после направо в млякото ги слагах, мисля, 4е поне ги правеха по-поносими:
http://www.littleremedies.com/littletummys_gas.html

4акам официалното представяне на малкото Морков4е Heart Eyes

Деси, успех на дъщеря ти в Германия!

Ники, добре се прибрала у дома! Ако е удобно и не е проблем, може ли да  пуснеш линк към снимките на София, мерси. Ина4е не знам за твоя проблем, но дано бързо мине.

На нас днес ще ни свалят кухненските шкафове,  прекрасен мухъл се е настанил в тях, от те4а в банята, който беше тръгнал и по стената преди 2 седмици.

# 264
# 265
Бубка  Hug Hug Hug ах , че мили и сладки снимки. Бобко е много хубаво бебче, оформен и сладичък, а батко му е просто веднъж.  Grinning рзсмях се на последните снимки с Дани, ах тези деца... Поздравления на теб, изглеждаш много добре!

# 266
  • Чикаго / София
Бубка, я какъв голям мъж си имате!  Много е готин малкия Боби! Дано винаги да се разбират с Дани, и да са си първи приятелчета и упора след време! Сладури!

# 267
Бубка голям сладур е Борето,като батко си .И ти изглеждаш страхотно.А малкия само да го гушка и целува човек,пу пу пу да не му е уроки... Grinning

# 268
Бубка, много сладко семейство сте Hug Борис е толкова хубаво оформен, а Дани е веднъж, скица и половина Heart Eyes  Мерси за снимките!

# 269
Бубка, чудесни сте!!! Hug Дребосъчко е само за гушкане Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт