108 САЩ-Сини гащи съхнат на простора, розовите чакат в гардероба, давай Ники !

• 30 966
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
  • WA, USA
Прекрасни Heart Eyes и фотото е супер. Не мога да го видя на сайта обаче, два ми че е прайвит.

# 301
Великолепни снимки!!! Агентке, че са хубави моделите - хубави са, но и твоят майсторлък е отдавна познат. Flutter Продължавайте със срещите и с фотосесиите, радост е да види човек резултата!

# 302
Леле колко много съм изпуснала  Crazy

Честита дъщеричка на Ники, да расте здрава, щастлива и палава!
Честит рожден ден на Тандури, на Ричард на Пети, на Мони на Аталанта...дано не изпускам някой.
Страхотни снимки на Борко и Бубка, браво на моделите и адмирации за Агентката   bouquet .

Няма да пускам нова тема, защото лимитът е увеличен до 50 стр. има да си пиииишем в тази, нищо чудно още едно бебе да дочакаме в нея  Laughing .

Бенс сънувах те тази нощ  Laughing

# 303
Agent страхотни са снимките-направо нямам думи....а моделите са сладурковци, но те си го знаят.Съвсем искрено завиждам за такива снимки...
клер ти къде се загуби толкова време?

# 304
 Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 05:02 от Niki1

# 305
Вики, и аз се притеснявах за българския. Оказва се, че ако все пак имат среда (говори им се поне малко всеки ден, четат активно на български), дори да е пасивно това знание, се бързо активира при интензивна комуникация в България или, както в твоя случай, може би с майка ти тука.  Каквото и клише да е, децата имат нужда от социална мотивация на тази възраст. Акценти и прецизна граматика като в учебник за мене в момента не са дори цел.  Поправяме се, но за мене функционалната комуникация е по-важна в този момент. Дори обмислям отиване в България за 3 месеца (за мене рекордно време там)  с детето точно заради езика, преди да започне 1 клас.  

Марлела, аз нямам около мене много български примери, но няколкото руски родители в смесени бракове правят точно това за по-порасналите им дечица: Пращат ги или на класове в неделя или им наемат учители по руски език.

# 306
Ники много  е красива малката София. Heart Eyes

# 307
Ники

Мъничка прекрасна муцунка!!! Да е жива и здрава!!!

Агентче снимките на Бубка и Борко са невероятни, а моделите два пъти повече.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 00:10 от vanhorne

# 308
Ники, виждат се снимките  Grinning . Голяма сладурана е София  Heart Eyes , на снимките с таткото е толкова мъничка, много се умилих  Heart Eyes.
клер ти къде се загуби толкова време?

Мики, имах гости от Бг и нямах възможност за форума  Wink

# 309
агенте бубка,браво на вас,щом и фотосесия сте успяли да направите...ехеее бубка не те мислим тогава,агенте браво за уменията.
мики вие направете бебето ,аз веднага пристигам със екипировката за сесия  Wink

ники...София е прекрасна  Heart Eyes

пикси...месри за окуражението , аз си продължавам по схемата(чета,говоря) ,не се отказвам ,и аз не държа  на четене ,писане,букви....да умее да говори за мен ще е супер постижение пък дори и като цигане (да ме прощават ромите) Laughing

# 310
Niki, малката София е прелестна, толкова мъничка, че и усмихната!  Heart Eyes

И снимките на Агента и моделите й са прекрасни!  Heart Eyes

# 311
Страхотни снимки и още по-страхотни малки бебчовци! Вие май искате тука да ни разчувствате с тези снимчици.  Wink

Искам да питам фотографките ако е удобно - по колко мога да очаквам за професионална фотосесия? Тука гледах някакви местни звезди и на едната уеб-страница пишеше да очакваш да платиш около 800-1500 общо и аз май се поотказах. Та... така ли е на всякъде или аз не съм попаднала на по-достъпен фотограф?

# 312
Страхотни снимки и още по-страхотни малки бебчовци! Вие май искате тука да ни разчувствате с тези снимчици.  Wink

Искам да питам фотографките ако е удобно - по колко мога да очаквам за професионална фотосесия? Тука гледах някакви местни звезди и на едната уеб-страница пишеше да очакваш да платиш около 800-1500 общо и аз май се поотказах. Та... така ли е на всякъде или аз не съм попаднала на по-достъпен фотограф?

Аз като търсих за сватбата направо се хванах за главата, но мисля, че за едночасова фотосесия можеш да намериш и по-нормални цени от порядъка на $200-300  Peace

# 313
Да, да, фотосесията е около 200 за 2ч, но след това за проявяване, изваждане и от сорта и се стига до крайната цена.  ooooh!

# 314
Да, да, фотосесията е около 200 за 2ч, но след това за проявяване, изваждане и от сорта и се стига до крайната цена.  ooooh!

Ами нека и момичетата с опит да кажат, но аз мисля, че за около $300 би могла да намериш пакетна цена за всичко при сносен фотограф.  Вече зависи от пазара на тези услуги в твоя район, но при нас горе-долу за несватбена фотография са в този порядък цените .

Общи условия

Активация на акаунт