108 САЩ-Сини гащи съхнат на простора, розовите чакат в гардероба, давай Ники !

• 30 966
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
имам един технически въпрос към който разбира - носи ли се подарък на прощъпулник и ако да - какъв? обувки, чорапи? благодаря предварително!
Миз ,аз съм ходила само веднъж и бях купила едно плюшено мече и гифткарта. Simple Smile

# 451
имам един технически въпрос към който разбира - носи ли се подарък на прощъпулник и ако да - какъв? обувки, чорапи? благодаря предварително!

Ами аз нося и гледам да е тематичен, нещо свързано с прохождането, но може и играчка, дрешка  Peace
За ваксините няма да се изказвам  Mr. Green
Тандури защо не пробваш термо-чанта за млякото...или ти вече имаш машината  Thinking

# 452
Тандури защо не пробваш термо-чанта за млякото...или ти вече имаш машината  Thinking

Клеърет, аз вече имам машината (ползвам 4 литровия буркан, както Феята е обяснила, гениално просто!), но преди това и с чанта пробвах, и на лампата на фурната пробвах, въобще каквото бях прочела пробвах, ами не става същото.  Peace

# 453
Хаха, Бенсън ще умра от смях.  Joy Значи скоро и това да очаквам. Laughing

# 454
Хмм, да взема в термо чанта да пробвам тази седмица...  newsm78 Чанта, или от онези кутии имате? Слагате ли затоплящ гел вътре?
Да ви завиди човек за мъжете  Rolling Eyes

Пикси, тук и държавните пре-К са платени, колкото и частните, разликата е $10-20 на седмица, и при условие, че не са всичките акредитирани. Да, работа от дома не става много лесно, чух за някакъв гаден грип в последно време, различен от свинския, дано да се оправи скоро детето. Не знаеш, каква краста е пиво-правенето у дома, простоооо, то не е тъмна, светла, мътна, млада, стара. Ама се тейства, ама се приготвя. Яко ъпър мидъл клас занимание си е, защото е скъпо, добре че имам спестовен съпруг, който освен за очила за рамки, други пари не харчи.

Атти, да чух хубави неща за френското, и за при–к ще плащаш, ама после от К нагоре пак се плаща, а в пъблик не се.
За езика, не се тревожи ама хич, колкото по-малки, толкова по-лесно научават. Марти е 3та седмица и вече си има приятел, с който играят дори (!). Ние за българския да се тревожим с теб, още повече, ако аз ще съм му учителка на Тино Crazy (шегувам се, насериозно съм взела нещата)  Laughing

# 455
Биз не мога в нета да намеря точно същата като нашата чанта, но ето тук подобна http://www.igloo-store.com/product_detail.asp?T1=IGL+SOFT+12&HDR=igloffice . Няма гел, то принципно е кулър, но тъй като запазва температурата вътре ни върши перфектна работа за целта  Peace .

# 456
Честит РД на София! Честит Имен ден на Мъничката ни София и на всички останали именници!

Черпя ви по едно виртуално, че и аз съм именник

# 457
Хей, Биз, не искам и да знам за бирата Simple Smile   Всъщност, мислела съм си, че ако трябва да давам детето в пъблик скул, системите в Минесота и Ъппър Стейт Ню Йорк ми харесват.  Сигурна съм, че има добри райони и на много други места, но от колеги съм чула особено добри коментари  за един сравнително малък град в Ъппър НЙ, of all places!  (както се казва).

# 458
Ванхорн, 4естито и на теб! Много любов, разбирателство и лека бременност!  bouquet

миз, аз не съм ходила на прощапулник, но ако съдя по подаръците на сина ми от миналата година, няма специална тематика или традиционно да се подарява за слу4ая. Каквото решиш все ще е добре.

атти, това и още куп други неща, за които не си и помисляла Laughing

Заговорихте за ваксини, та ме подсетихте- като бяхме за 2г преглед ни казаха, 4е сега се прави още един преглед като стане детето на 2.5г, не се 4ака до 3г. Така ли е при вас или е тексаска работа?

# 459
Пикси, за кой район става въпрос ако не е тайна?  Simple Smile

# 460
Бенс... патладжаните пържи ли ги ,кажи поне да го изживея напълно чрез теб.  Flutter
Бенс  виж който се е женил за българин какви предимства има,а на нас няма кой да ни направи кис. мляко и кисело зеле и с кой да си споделим патладжаните....ехххх

Чакайте да ви споделя една супа от карфиол която е убийстевена направо ,мъж ми например такова чудо не ще да види на картинка камо ли да вкуси обаче тази супа заминава на бързи обороти,и детето само за нея пита също. Peace

http://thepioneerwoman.com/cooking/2009/01/cauliflower-soup/

Само да кажа че използвам само 2 лъжици масло  + 2 за застойката и 3 лъжици брашно само и пак става трепач .Също слагам ским милк и не слагам half & half както човека препоръчва.
-----
Ванхорн ...честит празник и на теб тогава   bouquet

# 461
Честити именни дни на "голямата" и малката Софии Simple Smile Да растат мъдри и разумни, като името си!

Честит РД на "голямата" София Simple Smile (въпреки, че според моя календар е на 16-и!?)

Честити именни дни на Мишето и Ванхорн!

и аз празнувам днес  Mr. Green черпавката е италианско джелато от http://www.tosci.com/ ! горещо препоръчвам!

още един мъж, който прави киселото мляко вкъщи, и мусаката, и патладжаните му са много известни, за пилешките му пържоли девойките се редят на опашка... както се разбра, той готви  Heart Eyes аз режа салати!

Миз, за прощъпулник подарявам патъчки, или ако е тук, гифт карта за страйд райт....

А. е на детска градина! Йес! А сега се дръжте Wink = даже им готвят за закуска и обяд! А е на 30 м. от нас Wink А сега завиждайте!

Ааааа, забравих да кажа, че е 75% иммържън китайски  Joy

# 462
Агент какво празнуваш ти днес  Grinning Thinking , да не е завалял първия сняг по Нова Англия  Thinking .

# 463
Тексас да не се подиграва на дядо си Масачусетс Sunglasses

Клер, клех се днес във вярност, а като си завърша магистратурата (дай боже!) по нова година ще съм си изпълнила 5 год план за 3.9  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Къф съм трудовак!
(дом, дете, образование, паспорт)

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 04:28 от Agent Provocateur

# 464
  • usa
Pety, Clairette, benson10, Agent Provocateur, благодаря за мненията! никога не съм ходила на такова нещо и представа си нямам каква е традицията Thinking. на всичко отгоре е на близначета и съвсем съм затруднена с идеите...

честит имен ден на софиите! живи и здрави да са!

агенте, поздравления и на теб! да си добър и верен американец!

Общи условия

Активация на акаунт