108 САЩ-Сини гащи съхнат на простора, розовите чакат в гардероба, давай Ники !

• 30 317
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Оправи пълния член,че излиза ,че съм неграмотна кръщелница. Mr. Green

Размяната само на живо и с бутилка ракия Mr. Green,Миз и ти ще намажеш.

# 511
Тина, а водили ли сте го на плуване преди или това беше първи опит? Аз си мислех да го записвам сега на плуване, ама ти ме накара сега да се замисля дали да не направя едно пробно първо.

# 512
Кюбит  Hug верно си слънчице. Аз съм в този форум от създаването му, но като дойдох доста дълго не бях влизала и си забравих логин инфото, направих 2-ро и него затрих и накрая ей ме на

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 09:01 от vanhorne

# 513
Не ,че ме питате  Laughing,ама да кажа за плуването-бяхме се записали и ходехме с удоволствие.Във водата влизахме двете и всичко беше идеално-на детето много му харесваше.След това я записахме на индивидуален урок-учителката с две дечица.Ходихме си нормално на тези уроци и един ден се започна голямото реване-не искаше да влиза във водата.Какви ли не магии правихме- два пъти не пожела да влезне и трябваше да си тръгнем от басейна.На следващия път всичко беше наред и продължихме с уроците.След това пък се появи друго чудо-искаше да влиза с мен във водата.Сега отново ходи на плуване и е слава богу без моето присъствие.Та, изводът при мен е,че децата имат настроения Laughing

# 514
  • usa
Размяната само на живо и с бутилка ракия Mr. Green,Миз и ти ще намажеш.

опа! уредих се неочаквано! къде и кога ще се реализира трансфера?

аз да се похваля - уреждаме се другия месец с баба за пет месеца! имам едни такива съмнения дали е добра идея да събирам под един покрив пенсионерка и две тийнки, като нито една от трите не е свикнала да и се възразява, ама съм решена да пробвам, че от както са започнали училище - вече три седмици, съм на ръба на разрухата - всеки ден излизам в 6 сутрин и минимум до осем вечер все тичам нанякъде, скоро ще забравя как ми изглеждат съпруга и кучето ooooh!...

тинче, не се отчайвай! водете го по-често и ще свикне. особено щом имаш възможност и две симпатични млади дами да ангажираш в процеса, за нула време ще стане гмуркач.

# 515
Ати, не, не е воден на басейн. Само до езерото лятото, но там така и не искА да се топне. Само крачетата. Няма да ви казвам колко ме е яд, че не започнах от бебе. Хак ми е, като съм марда... Той от около година един циврьо е станал и като го къпя...дано е временно, че ако остане нърд като майка си и не се научи да плува...мъка....
 Сега па ако ми и кажете "цонка и сестра й" кой стар ник е, няма да е лошо...или е нова мама в темата?

# 516
Цонка-Офи-Дочка и мен  Wink

За плуването: дъщеря ми като беше малка голямо дърпане и НЕ. Време му е майката, после няма да може да ги извадите от водата. Сега като ходим на Лейк Мийд скача от боута (от втория етаж) в дълбочини, които и мен плашат.

# 517
нова,нова, Тина Mr. Green

Тина,дъщеря ми категорично отказва да се мокри на детската площадка под фонтаните,но пък много обича басейна,така че това не е кой знае какъв критерий дали ще се потопи във вода.При нас двете неща не са свързани.

# 518

Сега па ако ми и кажете "цонка и сестра й" кой стар ник е, няма да е лошо...или е нова мама в темата?

newsm78 ти ме уби  Grinning . За цонка-офи-дочка ли питаш? Това е Офи (ophie), която преди това се е подвизавала като цонка,а наскоро присвои циганското име Дочка от един тест. Сега просто ги обедини, няма никакви сестри в цялата галимация  Grinning

# 519
Горят ми бузите. Laughing(не ушите)Наздраве на всички!Бременните да прощават. Laughing

# 520
Мне, бе, не знаех. По едно време си бех била отбой и от тема и от 'сичко.... пропуснала съм доста неща...
  Няма да се отказваме от басейна за сега, ако ще само да се ходи до там, ей така, да поседим като наакани на пейките... пък да видим кой кого....

# 521
  • Чикаго / София
Точно така Тина, постоянство и спокойствие, и нещата ще се получат. Лъчи седя на пейката 2 месеца, ама днес как скачаше в басейна, а!  И Джоджо ще се отпусне, малко време му трябва. А Дени днес за пръв път си потопи главата под водата. Преди все пищеше, че й влиза вода в очите и носа. Днес й хареса и започна сама да систиска носа и да се потапя. Лъчи обаче, отказа да го опита това упражнение.

Atti моите ходеха на плуване още в Бг. Там Лъчи беше на 2г.7м. като почна да ходи.  Мрънкала е, в началото, поревала е няколко пъти, ама накрая много й е харесало. Сега още пита за басейнчето и батко Стоян.

Ще я видим другата седмица като почнат да ходят с учител как ще е. Да не й правя компания отново на пейката, само.
За Дени няма проблем, тя си ходи и й е интересно.

Та моя извод е - децата са на настроения и всичко си зависи от възрастта!  Laughing

# 522
Thinking, без Пикси, Цонка-Офи-Дочка, Янажар, Джутурна...

Тез и аз не съм ги виждала, но ако Цонка-Офи-Дочка дойде до наше село, може да поправим.  Wink
Миз, не давай акъли за хавлиена кърпа, а пусни снимка.  Mr. Green И честита ви баба.
Ам... Ати и Софко май също не съм, но за последната не съм сигурна.
А Клер и Хиър как ме издадоха. Пък аз си криех, че съм ги виждала.  Crazy
Клер ако разреши, може да пусна една нейна снимка, дето дори тя самата не я е виждала.  Mr. Green
Ванх, много си хубава!  Heart Eyes На аватарската снимка съм пропуснала да отбележа.  Rolling Eyes

Тино, ние с Джоджо пазим дрехите. Знаем си...  Flutter
Не измествайте темата сега де...  Laughing

# 523
Клерет е хубавица...

# 524

Тез и аз не съм ги виждала, но ако Цонка-Офи-Дочка дойде до наше село, може да поправим.  Wink

Кюбит може да осъществим една среща от третия вид във нашето село,че вашето му викат град и не иде така да го подценяваме. Wink

Стана като в басните на Крилов"Лисица и  врана":

Ласкателството е гнусно-туй от време
ний знаем,но ласкателят  всегда благат е,
че все пак място във сърцето ни ще заеме.

Mr. Green

"Орел и кокошки" по приляга май.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 08:28 от цонка-офи-дочка

Общи условия

Активация на акаунт