108 САЩ-Сини гащи съхнат на простора, розовите чакат в гардероба, давай Ники !

• 30 323
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Хубавица е тя, особено на снимките от сватбата....Ванхорн и тя е голяма симпатяга- и цялото и семейство също Grinning

# 526
  • usa
Кюбит може да осъществим една среща от третия вид във нашето село,че вашето му викат град и не иде така да го подценяваме. Wink

надявам се, че имаш повече от една ракия, че както почна да каниш наред...

Миз, не давай акъли за хавлиена кърпа, а пусни снимка.  Mr. Green И честита ви баба.

аз мои снимки вече не пускам, че съм вече стара, грозна и дебела... хеле пък снимка по бански ако пусна ще изпоплаша населението и ще опустее темата. виж, с дечурлигата се хваля периодично, те са ми харни, но не се случва вече често, трябва да уцелиш Simple Smile.

# 527
Клер ако разреши, може да пусна една нейна снимка, дето дори тя самата не я е виждала.  Mr. Green

Клер трябва да прегледа компроматния материал първо, че кой знае какъв съм караконджул  Laughing ( съмненията в качеството тук да се четат за сметка на модела, не на фотграфа  Wink )

Ох, Тине, ще те наема да ми говриш сладко-сладко да ми вдигаш самочувствието  Hug . Клерет така се е изшкембила и издупила, и изпъпчила, че сама не може да се гледа  Rolling Eyes

# 528
Кюбит...много си лъчезарна  Heart Eyes ,много приятно излъчване!Ама като гледам автара с прическата ...хммм има сходност   Wink!
Ванхорн...честно за момент трябваше да се загледам внимателно за да разбера коя е майката,много си младолика и хубава - не знам защо но съм останала с впечатление че имаш само дъщеря , и син имаш така ли?! Божеее ако е така значи съвсем съм отвеяна. ooooh!

Снимки мои утре ще ви пускам че минавам транзит докато мъжа ми е на телефона,гледаме филм в момента.  Peace

ПС.Да кажа на бенс че ще я черпя за хубавите думи ,живот и здраве дано някога се видим Heart Eyes
Като сме тръгнали да говорим -Бенс е много готина мацка със супер модерна прическа ,също хубав мъж и страшно красиво синче! Simple Smile

# 529
  • Чикаго / София
Клерет така се е изшкембила и издупила, и изпъпчила, че сама не може да се гледа  Rolling Eyes

Става дума за хормони!? А Клерет? А,а,а?

# 530
Клерет така се е изшкембила и издупила, и изпъпчила, че сама не може да се гледа  Rolling Eyes

Става дума за хормони!? А Клерет? А,а,а?

О, не, не. Да разсея всякакви съмнения. Не съм бременна, просто естествено погрознявам  Joy

# 531

Аз давам така смело,защото я знам ,че не пие Laughing.Иначе ме е страх да се виждам с други освен с кръщелницата и с теб.

# 532
Много пишете, девойки.  Wink

Офи, не ми е от сватбата тая снимка, вече се бях омъжила кат' ме фотнаха тук. Но на мойта сватба бях с тая рокля - да, и после на още 3 други - все с нея.  Mr. Green
Аз съм трудно подвижна поради проблеми в кръста, които от няколко дни с пълна сила ме владеят, така че мога само на мАнхАтанскА земя. 'Дигни се и докарай цигането да го видим.
Аммм... Имам проблясък, че тя също имаше имен ден.  newsm78 Да е мъдра като името си.  Hug

Миз, ми ще чакам, може да ме огрее пък.  Flutter

Клер, ще пратя материала за одобрение  Grinning Само да отбележа обаче, че тия епитети дет' си си ги накичила по-долу не са верни.  Naughty
Ирка да не е познала?  Flutter Хм... не е... Естествено си похубавеняла, моме. Аз може да не дочувам, но пък за сметка на това имам много добро зрение.

Баааа. докато драсна 2 реда и 4 отговора.  Whistling

# 533
Много пишете, девойки.  Wink
  50 страници са нужни, не е шега работа... другарки, чатете, спамете, пишете, плана изпълнете!

# 534
Баааа. докато драсна 2 реда и 4 отговора.  Whistling
Цонка пие, нас ни хваща  Joy

Само да отбележа обаче, че тия епитети дет' си си ги накичила по-долу не са верни.  Naughty

Кюбит, остаряла ти е информацията, аз междувременно позагладих косъма с още няколко паунда  ooooh!. Периода август-септември ми е много критичен. За поредна година качвам ударно по това време  #Cussing out

Аз давам така смело,защото я знам ,че не пие Laughing.Иначе ме е страх да се виждам с други освен с кръщелницата и с теб.

Офи, май си понапреднала с напитките  Hug Joy Ти си ми кръщелница, не аз на теб  Wink

# 535
Айдеее и Вики изкара една ракия  Wink тенк ю за комплимента.

# 536
? на 2.7 става ли да се запише младежа вече на гимнастика? Тези дни ще му запазя час за безплатен урок. всъщност на 3 с какво е хубаво да се заминават хлапетата.
ама, доста се посмях на вашите шеги

# 537
Еее, Клерс, ние сме на 14 в Хюстън, там има кой да гледа ЕйДж., следващият път:)

размазах се от смях с вас Joy

# 538
ей никой не казва за мен, че съм хубава или поне с 'излъчване'  Crossing Arms  hahaha

Вие не прочетохте ли баснята на дочка а?  Flutter

# 539
ей никой не казва за мен, че съм хубава или поне с 'излъчване'  Crossing Arms  hahaha

Хубава си, мило, не се коси.

Общи условия

Активация на акаунт