108 САЩ-Сини гащи съхнат на простора, розовите чакат в гардероба, давай Ники !

• 30 302
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Точно по това време миналата година се разменяха снимки:)
МВК,зависи от детето,нашето м едва към 3.6+ се очовечи и то не съвсем.Не ходи/ е ходил на нищо освен на футбол в градината.
Преди месец го пробвах с карате,реагира като тинин син,много работа било и бил дън.И аз бях дън,нямам ни нерви,ни пари,ни време да му се моля,след година-пак.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 15:01 от anette1104

# 541
Дами, какво сте пили тази нощ  Grinning 4 страници!

ДА благодаря за комплиментите, незаслужените  Mr. Green т.е. заслужени за бебка и любимия и незаслужени за мен, щото знайно е, че всеки изглежда добре в хубав костюм, за което отново благодарности на Биз, че ме подсети да мина през Капаска... но в интерес на истината този беше единственият, който одобрих, за сметка на това панталонът е потурест  Mr. Green и някой ден ще ви стресирам с него!

И сега какво! Аз се изтипосах като леке на първа страница, фул фронтал дето се вика, а вие всички снимки на лични и никой да не се сети за мен!!! Много съм наранена! Имате 36 ч. да се поправите!!! Всичките!
То е ясно, че тук сме само по- по- най- , бре Лени  Sunglasses

Атти, мила, и за мен това беше камъкът, който наклони кошницата хихиихи! Да не готвиш, да не чистиш, да не мъкнеш, а да яде топло и прясно... всичко останало са екстрите!

С къпането сме много зле, крещи, вие и се опитва да се измъкне от хватката ми... това след 13 месеца рахат и влюбенсот в къпането! В същото време се опитваше да влезе в морето всяка секунда, в която не я гледах. За басейн не съм опитвала, въпреки, че много ми се иска и мисля, че плуването е страхотен, страхотен спорт и задължително умение Simple Smile

Кюбитче, аз се опитвам да си оправям гърба с йога, и си мисля, че ефект има... нещо за кръста алтернативно? (споделям, не давам акъл, все пак и ти и съпругът ти сте на ти с тази материя)

# 542
ей никой не казва за мен, че съм хубава или поне с 'излъчване'  Crossing Arms  hahaha

Вие не прочетохте ли баснята на дочка а?  Flutter

Ааа, аз таман щях да казвам, че си най-хубава като се плезиш в НДК, ама съм закъсняла. Mr. Green

# 543
Клер ,случва се на всяко добро българско дете да сгреши и не алкохолът е виновен,а късният час Laughing

# 544
Здравейте, посъветваха ме да попитам тук Simple Smile

На кратко проблемът ми е този: с мъжа ми се оженихме през юни 2008 в Бг. той е американец по рождение. През септември 2008 се върна в Щатите и подаде петиция I-130 която, одобрена, на мен ми трябва, за да кандидатствам за виза тук. вече мина година, а дори нямаме известие, че плика с документите е отворен и се разглежда Sad моля, всеки, който е минал по този път или има дори малка информация свързана с цялата процедура да разкаже и да ми даде съвет... Вече започвам да чувствам, че чакам напразно Sad Благодаря предварително Simple Smile

# 545
Всички сте много красиви, не правете на скромни  Flutter Агент, Капаска рулс! дънените гащи обаче не, сори, но много съмнителна мода ми е това.

Калина86, иди на www.visajourney.com, има много форуми по темата. Много е кофти това чакане, понякога за съжаление така става. Най-вероятно ще стане скоро, след като вече година е минала. Успех!

Тина, това ми е познато със страха от водата. До около година и половина беше кеф с къпането, и както казаха много други, след това нещо им става и престава да им е кеф (на повечето). И нашият син не ще и не ще, а къпането на глава е процедура, в която много внимание трябва да се вложи, да не би някоя случайна капка вода да не капне в очите. Rolling Eyes Това не му пречи в морето да си залива главата с шапка пълна с вода. Ще му хареса за 0 време, за басейна търпение трябва и постоянство. Аз докато го вкарах в морето,мина 1 месец в началото, а после не излизаше, но пак си е доста предпазлив и стои само по плиткото.

# 546
Верно беше голямо писане вчера, но аз не издържах докрай и към 1h легнах....мъж ми вече ми вика, че съм зомби...хаххаха
Иначе Agent недей да скромничих-готина мацка си....и да ти кажа, че не сме те пропуснали.Май само Ванхорн и Кюбит пуснаха снимки освен aко не е имало и налични...
И за да не е само Вики днес ще пусна и аз-щете, не щете....
http://mickey82.snimka.bg/family/maria-i-filip.423335.14924254

# 547
Здравейте, посъветваха ме да попитам тук Simple Smile

На кратко проблемът ми е този: с мъжа ми се оженихме през юни 2008 в Бг. той е американец по рождение. През септември 2008 се върна в Щатите и подаде петиция I-130 която, одобрена, на мен ми трябва, за да кандидатствам за виза тук. вече мина година, а дори нямаме известие, че плика с документите е отворен и се разглежда Sad моля, всеки, който е минал по този път или има дори малка информация свързана с цялата процедура да разкаже и да ми даде съвет... Вече започвам да чувствам, че чакам напразно Sad Благодаря предварително Simple Smile

калина, ако I-130 е одобрена се изпраща на американското консулство в Б-я. От там трябва да те оведомят, там го търси, обади/пиши им. Може и съпруга ти да го направи, като ам. гражданин, повече внимание им обръщат, според мен от лични наблюдения. Иначе не мога да ти дам съвет, когато аз се омъжих по твоя начин I-130 можеше да се подава в ам. консулство и ставаше много бързо, за съжаление не е така вече, но от консулството трябва да знаят както става.Дано съм разбрала правилно проблема, успех!
----

Аз отдавна мисля, 4е се реши, че нашите(ам.тема) деца са най-хубавите, та се подразбира,че и родители им са такива, иначе откъде такива прекрасни деца(с изкл. на моя случай, де Wink).

Мики, супер си, напомняш ми на една актриса с права коса, Bridget Moynahan.
----
Нас са ни нападнали крикетс, поне 20 живи и умрели сме изхвърлили за последните 2 седмици. Идваха и от пест контрол да пръскат без голям ефект, снощи намерихме два в спалнята и аз от страх не можах да спя и ударих чат с една приятелка до първи петли(5ам) Crazy

# 548
Мики, много си хубава. И млада.  Flutter И с права и с къдравакоса ти отива.  Wink
Лeни,  Heart Eyes цъкаме, цъкаме.  Wink
Агент, при мен йогата помага за гърба,  Peace но не и за кръста.  Confused Повредиха го като ми слагаха епидуралната (що ли се съгласих). Полу-алтернативно го мъча сега, и мога да кажа, че има подобрение. Стискам си палци.  Simple Smile
Бенс, ако се разходиш малко из форума, това твърдение (за хубавите деца) е лайтмотив на всяка тема с повече от 2-3 майки.  Grinning
Най-жлъчно е положението в Проблемното. Имам пълно разбиране за ситуацията (и още как  Rolling Eyes), но там е кръв и каскети, само ако споменеш, че всяко дете е скъпо за родителите си.

# 549
Приказката, че моето гардже е най-хубаво ще се окаже вярна Wink
Има един друг подфорум, в който се отказах да влизам, обхваща ме депресията там, по подобни причини, ненужни драми, обвинения и неразбиране на определена група жени Confused

# 550
Айде още една хубавица Mr. GreenМоже да си направим албумче Wink на класа(не знам дали сте го правили във фейсбука-много забавно ми беше)

# 551
намъкавам се да благодаря за поздравите. Ние на свой ред също поздравяваме всички именици на патерици - София (г-жаГ), Облак, Ванхорн, Мишолина и всички останали, които празнуваха    bouquet
И сега какво! Аз се изтипосах като леке на първа страница, фул фронтал дето се вика, а вие всички снимки на лични и никой да не се сети за мен!!! Много съм наранена! Имате 36 ч. да се поправите!!! Всичките!

Агент, пробвах да ти пиша преди време на лични и кутията ти беше пълна  Flutter

Никой не ме предупреди, че и момиченцата правят фонтан-локва баш когато сменяш памперса в 3 сутринта. Чак си помислих, че сънувам.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 02:26 от Niki1

# 552
Вече има тема за тазгодишните коледни картички. Желаещите да се включат могат да следят там.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=429698.0

# 553
Вече има тема за тазгодишните коледни картички. Желаещите да се включат могат да следят там.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=429698.0

Мерси за напомнянето  Hug

# 554
Момичета от много ,ама много отдавна не съм писала,но просто нямам време ни за четене ни за писане.
Като цяло сме добре.Дъщеричката ми почна да ходи на детска градина 2 пъти в седмицата за два часа и половина,ама след трето ходене ,днес  мие  болна,ама няма начин.
Щях да питам мислите ли да биете грипни ваксини на децата си(и тези които са за swine flu),аз по принцип съм твърдо против,но сега много се чудя.
Другото ново е че съм бременна в 6 месец(след година опити мислех че няма да стане,то взе че стана,даже малкта ми седна на корема 2 седмици преди теста(около овулацията ми)погалиго и каза мамо вътре има бебе).Казаха ни че пак момиченце,много ми се искаше момче ама живи и здрави ,ще пробваме и за трето!

Общи условия

Активация на акаунт