108 САЩ-Сини гащи съхнат на простора, розовите чакат в гардероба, давай Ники !

• 30 298
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Оооо, Муцунке, честито!

# 556
Муцунка, честито!
За противогрипните тук май повечето момичета са против, но аз ще слагам, особено както ние сме близо до границата с Мексико.

Ники, много се смях, аз дори не знаех, че е възможно за момиченцата, ама явно си имат начин Simple Smile

# 557
Муцунка,зачезна ти  но сега разбирам че не сте си губили времето.Честито 2ро девойче  Simple Smile ,ако ще се пробвате и за 3то тъкмо ще си имаш 2 помощници вече  Wink. И ние чакаме 2ра принцеска но сме доволни защото на това се надявахме.Абе да са живи и здрави само значение голямо няма другото.

Бенс...забравих да спомена че плейдоу беше хит и у нас но баш за седмица ,тъкмо се бях зарадвала че си намери нещо с което се занимава поне час и изведнъж вече не и беше толкова фън....дано АДж се задържи по-дълго .

# 558
  • WA, USA
Ние се тръшнахме с вирус, не знам дали е грипа, ама се чувствам като парцал. Малкият се сополиви два дни и сега кашля, ама аз направо не мога да дишам.
Дано да е гриа, че да не ни повтаря повече. Най ми е гадно че трябва да ходя на работа утре, защото нямам още болнични, а пък работя с деца, ще изпоразя всички наред:( че и бременна колежка имам, ще трябва да си стоя само в офиса и да не се подавам навън.

# 559
  • Чикаго / София
O-хооо Mucunka, честито! И си мълчиш, а? Леко добременяване и да се похвалиш като наближи момента!

Дано й  хареса на Алекс на училището!

И аз се чудя за грипната ваксина. На мен ми сложиха, че.. така трябва, на мъжа ми ще им слагат в работата. Сега съм в чуденка за децата, Някак виновна ще се чувствам, ние с ваксини, а те - не, и особено ако се разболеят. Досега не сме им слагали, тази година ще видим. Тази седмица ще ходя до лекарката им, и ще питам за мнение.

sipirumi, дано бързо минава. Много е неприятен този вирус. Мъжа ми го изкара в началото на миналата седмица, гърлобол., Т, хрема, отпадналост. Мен нещо се опитва да ме боли гърлото, ама да видим ще се размина ли само с това.

# 560
2 познати около мен си сложиха грипните ваксини, И двете на следващия ден бяха болни като реакция от ваксините. Само казвам  Peace .

Муцунка, честито и то мен.

# 561
Мерси за поздравите!
Виктория и на теб честито(макар че аз за теб прочетох а и тогава като беше пуснала темата за второ дете от тогава следях да видя кога ще се похвалиш и ти,и много се радвам че очаквате и вие).
Съжалявам че не съм от много често пишещите,ама няма начин.
Лека вечер!

# 562
Мики много си хубава.

Муцунка честито и леко до края.

Ваксинирахме се всяка година в БГ. Бих казала, че помагаше. Една година пропуснах и се тръшнах 3 пъти с висока Т и всичките му екстри. От както съм тук не съм слагала нито на мен нито на детенце. Климата е много, много сух. Има флу сизън, но симптомите са наистина далеч от това, което помня в БГ. Педиатъра каза, че за него, ако детето няма други здравословни проблеми, които да налагат ваксиниране, няма смисъл.

# 563
Мики дааа забравих да кажа че си супер готина и ти отива и  с права и  с къдрава коса  Flutter

сипируми...бързо излекуване пожелавам

Ванхорн,Кюбит...мерси много  Hug  .....  Wink

Аз установих че тази бременност ми е  пъти по трудна от предишната и болежки които имах тогава чак към 30 седмица се появиха сега толкова рано. Tired Чудя се дали е от възрастта или просто бременността е по-различна.... Thinking

# 564
Здравейте мацки!
Мики, Агент много сте готини! Wink
Кюбит да те питам видях че обсъждате болките в гърба и кръста, аз родих Април и все още ме боли гръбнакът от този епидорал, колко време е нормално да те боли? Какви упражнения правите за да си оправите гърба?
Все хубави хора сте се събрали тук, като ви чета голямо настроение има! Mr. Green
Може пък и да има някой комшия до нас Wink

# 565
муцунка, честито! лека бременност   bouquet

за противогрипните и аз се чудя още. последните две години сложихме и децата не са боледували въобще, аз и съпругът не си слагаме, но не сме и били болни.

момичета от атланта, как е положението при вас? гледам страшни порои по си ен ен, дано не сте наблизо.

# 566
Мики и Агент  много сте хубави .Агент малката е много сладка. Simple Smile

Вики и при мен беше така.Втората бременост беше много по -трудна от първата.

Аз слагам всяка година противогрипни ваксини на децата и не са боледували.Даже тази събота сложих на големия,на малкия след две седмици.

# 567
Вики чак ме е срам да си призная, колко ми е тежко. Не мога да се позная последните няколко дни. Пъшкам, пуфтя, не мога да дишам...Единственото, което ме спасява са дълги разходки късно вечер, тъй като през деня е гадна жега още. Това ме смачква. Не мога да ям, не мога да спя и ми едно нервознооо. Дано е временно, тъй като имам още доста  Blush

# 568
CDC препоръчва на следващите групи да се ваксинират:  бременни; тези с бебета под 6 месеца, рискови групи заради професия, по принцип популацията между 6 месеца и 24 години. Ако говорите за Х1Н1, тя се взема заедно или след сезонната. Около мене много хора се ваксинират за сезонния грип и чакат Октомври за новата.

# 569
Муцунка, честито.   bouquet Леко да е до края. Пък ти да вземеш по-навреме да се похвалиш, че си родила, а не като тръгне в първи клас детето.  Mr. Green

mimeto80, моят лекар ми каза, че кръста и гърба след епидурална може да болят и една година...  Confused Мен ме подлудиха от изследвания, за да са сигурни, че е от това, а не инфекция, но при теб е ясна поне причината. Аз не правя специални упражнения, само се пазя много, което в твоята ситуация с дете е по-трудно. Дано да се разделиш с тази екстра по-бързо.

30 хиляди души умират годишно в САЩ от грип. Ако им погледне човек медицинското досие се вижда ясно, че са били все хора с намалена функция на имунната система по някаква причина. Аз не бих се ваксинирала (нито мен, нито деца един ден) с противогрипна ваксина доброволно (нито пък с HPV-ваксина, но това е друга тема). Принципно съм "за" ваксините, ваксинирана съм, реваксинирана и прочие. По-безмислена предпазна мярка от противогрипната ваксина няма, според мен. Сега октомври мисля, на пазара ще има и ваксина срещу свинския грип. Бях чела, че ще е спрей за нос. Одобрена е от ФДА. Пикси ме е изпреварила. Бременните бих ги посъветвала да не се ваксинират срещу каквото и да е било.

Общи условия

Активация на акаунт