Мелодията на сърцето - 31: чуй я, виж я ,наслади й се

• 24 675
  • 449
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, писах по-напред и пак ще подчертая - спорът за белите букви е лишен от смисъл, защото вече няма какво да се издава. Ето, аз съм гледала всичко и мога да кажа, че оттук нататък картинките не помагат да се разбере какво става. Трябва да се чуе и превода. Каквото се разбира от действието, вече е казвано много пъти. Остава да гледаме. Дайте да не си разваляме удоволствието.
1оо% съгласна.  Peace
Така и не разбрах проблема на Джоджо. Материали, линкове, ала бала ...
Защо решихте, че сме латиноамерикански сериал? Все още сме турски, поне за сега.  Laughing

# 61
Чета , чета и нещо не вдявам , но май проблема си е мой....
Явно доста съм изтървала
За кво писмо иде реч?
Ама после ще ме светнете - сега приятно гледане!

# 62
То и аз от предната страница съм писала за белите букви, но трябваше да повторя, че явно щом за едни не е проблем се подминава.
   Лео, знаех си, че не съм единствената.    Hug

Е, как ще си единствена - още на 1 страница съм написала мнението си за белите букви.

Да, знам, но никой нищо не каза за анкетата за тях и явно беше, че въпреки всичко белите букви се махат. Това имах предвид.    Hug

Редовно ви чета, но май е взема да се откажа, почнахте на латино сериал да го избивате  Mr. Green
Джоджо пише, че се оттегля заради предишната тема, а не заради белите букви, поне се четете едни други  Wink
Мен белите букви не ми пречат, защото знам какво ще стане, но от уважение към тези, които не искат да знаят, мисля, че не е редно да се коментират бъдещи събития от филма  Peace

Много добре знам, заради какво Джоджо се отказва от писането. Просто направих сравнение.

Айде приятно гледане и от мен. Днес няма да мога да гледам цялата серия, та ще я гледам в интернет по-късно и тогава ще ви изчета и ще се включа.

# 63
  • София
Записвам се в новата тема и чакам с нетърпение поредната серийка от любимия сериал.

# 64
veka,  Hug

Чета , чета и нещо не вдявам ... За кво писмо иде реч?

Някои ключови моменти от финала са преведени от момичета от форума и се разпространяват "апокрифно" - на ЛС или с ББ. Герадост предложи да ги направи достъпни за всеки, който се интересува. Въпросното писмо е любовно писмо от Джемил до Ламия, buba_bs го пусна с ББ преди 3-4 теми.

# 65
За да няма сърдити продължаваме с Белите Букви  Peace Сега ще поправя началото  Peace

# 66
Ето, че и 68 серия започва. Как бързо излетяха всички минали серии.
До края остава много малко. Именно за това ви предлагам да зарежем неразбирателствата и кавгите и да се наслаждаваме на филма. И от време на време доста спамим тук. Какво ще кажете да обсъждаме филма все пак, а не "накърнените си достойнства" и прочие. М-о-л-я   В-и , д-а-м-и  (и  г-о-с-п-о-д-а-!)
Сега приятно гледане на всички.
Анелия.

# 67
  • 221B Baker Street
Ето, че и 68 серия започва. Как бързо излетяха всички минали серии.
До края остава много малко. Именно за това ви предлагам да зарежем неразбирателствата и кавгите и да се наслаждаваме на филма. И от време на време доста спамим тук. Какво ще кажете да обсъждаме филма все пак, а не "накърнените си достойнства" и прочие. М-о-л-я   В-и , д-а-м-и  (и  г-о-с-п-о-д-а-!)
Сега приятно гледане на всички.
Анелия.

newsm10

# 68
Герадост да те попитъм пробвах да отворя линка с лентичките който е на 1стр., но ми дава някаква "Google Документи Грешка"

# 69
  • 221B Baker Street
на бас,че Кенан се притеснява повече,че я няма Мелек,отколкото Ламия  Twisted Evil

# 70
Май е така, да.  Laughing
Кенан, наредиха ли те!

# 71
Герадост да те попитъм пробвах да отворя линка с лентичките който е на 1стр., но ми дава някаква "Google Документи Грешка"
При мен няма проблем-нека и някой друг да каже

# 72
Тя хубаво го подреди, ама голяма шматка що не му каза че Джавидан и е звъннала, да разбере Кенан що за стока е тя  Sick

# 73
При мен няма проблем-нека и някой друг да каже
явно е при мен нещо извинявам се за което  Peace Wink

# 74
geradost, изисква регистрация в гугъл, доколкото разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт