.И аз най-накрая да успея да се запиша в родени.Ние си направихме разходката до София и малкия го понесе доста добре.По пътя папка ,спинка и така.Тази сутрин реших да изцедя кърма,за да имам като излезем на вън,но установих че моя бебо не може да борави с биберони.Той за това и биби не иска,не знае какво да ги прави.Много ми е сладък като почне да си подмята биберона в устата и се ядосва,че нищо не пуска
.За щастие започна да папка 2 пъти нощем,около 1 ч. и към 6 сутринта.После заспива и се буди към 9 ч.Аз не мога да смъкна нищо все още.Даже май съм си върнала 1-2 килца.Разхождане се по 2-3 часа всеки ден,но не ми влияе на формата
.Беше ме страх и малко некомфортно,но след няколко минути нещата се оправиха
.Хайде лека от мен
Но определено я буди, това е моят съвет!
Завиждам ти за откриването
За инфакола- никога не съм го държала в хладилник, само на стайна. Как да му го дам студен иначе?!
А и не са ми го казвали в аптеката, купих си го лично от аптека в Гърция и попитах. 

По 3 часа обикалям на ден и без резултат, не се спирам, но ефект.... нанайси

Резулатът? Наддали сме 1440 гр от изписването (точно месец)
Какво ще кажете, а?
Праснали сме и с цели 5 см
МНОГО съм щастлива
От имунизацията почти не плака милата ми, голям герой
Док каза да почвам да я отучвам от нощното хранене, но аз нещо не съм много за насилственото отказване. Мисля, че тя сама ще го спре когато реши. ВИЕ какво мислите???
Мами, които вече имате дечица и сте кърмили, как стана при вас?? 

Там свалих 8кг и вкъщи възвърнах 1кг и туй то, много ми е депресиращо това. И диети не мога да правя, а разходките не вършат НИКАКВА работа

Препоръчани теми