Добре дошли на 6-тия етаж

• 11 352
  • 173
  •   1
Отговори
# 15
Велико, за да стане дискусия ще се включа и аз:
Факт е, че жените не знаят какво искат.. дори простите неща като купуване на обувки са съпроводени от задаването на безброй въпроси и обикалянето на поне толкова магазини... и решението на края е трудно и не точно това което отива на точно онази чанта , която пък не се връзва изцяло с роклята, която смятаме да облечем. Да не говорим за избора на мъж.. Сега си представи , че заменяме обувките с мъж и... да, той ни отива на чантата, която носим точно в момента, но е тотално неподходящ за вечерния тоалет.. и тогава какво правим? клъцни срежи и го нагодяваме, отиваме на въпросното мероприятие, но после следва друго, там дрес кода изисква други обувки, т.е. мъж... и така нямаме угодия. А още по- лошото е , че мъжете за разлика от обувките имат мислене, и то е различно от това да ни служат като най- любимите ни обувки. Мъжете по някога убиват, стискат, трябва да поработиш над тях, ама така финно както разширяваш супер скъпи обувки, които ти стягат. С усилие и търпение и много болка, малко кръв... до крайният успешен резултат.
За това аз искам на някой от етажите да пише просто- понасящ мрънкане и спокойно приемащ драми. Останалото ще го нагодим с памук и спирт.
А децата... те са като пластелин, могат да бъдат и прекалено обгрижвани и водени по концерти и ... децата се нагаждат към начина на живот на родителите си и извличат максималните ползи от всеки от тях.

# 16
Когато сме влюбени, обектът на нашите чувства се превръща в мъж мечта.

Туй то  Peace

# 17
Само дето да гледат децата и да се грижат за дома - е различно малко за мъжа и жената. Поне за мен е различно.

Ами аз нали това казвам, въпросът е какъв модел за семейство ти е създаден като дете, + факта, че имаш и баба под ръка, а не се оправяте сами.

Мотивация, подобни капризи за обувки и дрехи никога не са ми били понятни, подкрепям мъжете в това отношение  Mr. Green

# 18
Когато сме влюбени, обектът на нашите чувства се превръща в мъж мечта.

Туй то  Peace

Така де...И после сами сме си виновни , че сме се влюбили в тинейджър Simple Smile И си носим кръста.

Мотивация, подобни капризи за обувки и дрехи никога не са ми били понятни, подкрепям мъжете в това отношение  Mr. Green

На мен също... но е факт , че 90% от познатите ми жени са така...

# 19

Тия "капризи" си имат наименование. Наричат се "стил" Grinning

Само че тука темата май малко кривна от забавния дух и отиде в посока "методология и контентанализ на женското търсене спрямо мъжете". Казано с други думи "защо жената не знае какво иска?" А това май вече е говорено.

П.С. И не се съгласявам пак ние мъжете да бъдем опростявани като малко искащи, с цек да се направи контраст и да се оправдаят някои явления. Rolling Eyes

# 20

Кога стил, кога кич, въпрос на вкус  Sunglasses

# 21

Кога стил, кога кич, въпрос на вкус  Sunglasses

А такаааааааа....ето че в брътвежите изкочи мъдрост.

Аз на моя етаж искам да има "жени със стил".

А не като пуснат по Пиротка всичко в пепел от рози, да има рестарт на гардероба и айде всичко в пепел от рози...до следващия път. ooooh! Confused

# 22
Това, че имам баба никак не улеснява нещата, за съжаление. Всеки си мисли - ооо, супер, тя помага и ти си почиваш. Да, ама не!
Сутрин тръгвам за работа - до тогава трябва да съм оправила детето, тоест облечено, измито, оправена стаята, приготвени дрехи за преобличане и храна за деня. Иначе и е трудно да го гледа. Разбирам я. Същото е с всяка домакинска работа - сама си я върша. Вечер тичам от работа, защото тя си ходи на вилата.

Не ми е модел на семейството това, а просто обстоятелства. Различно бих си подредила нещата като цяло, ако имах избор. В момента обаче го нямам. И не защото моя не е робота от снимката де  Wink

А това с избора - кич би се получил, ако не си подбереш подходящите чанта, обувки и облекло, а не когато си взискателен и обикаляш!

# 23

А това с избора - кич би се получил, ако не си подбереш подходящите чанта, обувки и облекло, а не когато си взискателен и обикаляш!

Аз съм взискателна, до безобразие- просто знам къде да търся и какво точно искам. Това ми спестява много нерви и време, което мга да прекарам с детето си и любимият. Ако искам почивка отивам на фризьор и маникюр, а не да трамбовам магазините

# 24
... В момента обаче го нямам ...

На горния етаж имаше Mr. Green

... кич би се получил, ако не си подбереш подходящите чанта, обувки и облекло, а не когато си взискателен и обикаляш!

Времето за обикаляне не е гаранция за резултата.
Както и вманиачаването в трупане на дрехи/обувки.

# 25
Не ходиш по магазините, за да имаш време за семейството, но ходиш на маникюр и фризьор, така ли  Joy
Е, аз пък обичам да обикалям магазините и какво? Това далеч не значи трупане на дрехи и вманиачаване!

човече , не знам на кой етаж какво има - аз моя не съм го избирала по магазините  Joy

# 26
Е кое е смешното? Детето докато е на градина, а тя на работа, отива през обедната почивка на маникюр и като се прибере, прекарва времето с детето, вместо да седне да се лакира, докато то гледа филмчета.

# 27
Да бе, по тая логика и по магазините може да си ходи, докато то е на градина - що тогава го нарича губене на време за семейството  Crazy

# 28
За мъжа явно не е така важен външния вид, колкото качеството, докато такава жена би била първо грозна, второ у нея няма как да се внедри опцията от първите два етажа /секси и пари/ по дифолт  Wink
Иначе НЕ, определено не искам аз да си го правя какъвто аз искам напълно и изцяло, трябва да има нещо повече, за да не се загуби интереса все пак!

Tемата не е за жени като теб, а за тези на които все им е малко. Друга песен би изпяла за робота авторката на тази тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=424649.0

Ей на - говори , пише, брише - не става. Друго си е да се обадиш на техподдръжката и да ти кажат нещо като:
- Изчистете мрън-кеша, инсталирайте драйверите за 'домашен уют' от флашка номер 5 и рестартирайте модела. Ако не сработи елате да ви направим ъпгрейд на биос-а защото накои версии не поддържат качествата които сте изискали от модела  Grinning

# 29
Ето венеристките пак наакаха темата! Почнаха да си мерят фризьора и магазина.

Войнаааааааааааа....

Ай сиктирикс де. Я да се върна пак у темата като има релация и за шопинга. Кат си избирате мъж имате ли чеклист като за у Метро да речем или бъркате в коша с намаленията, па каквото излезе? ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт