КУХНИТЕ - 27та тема

• 88 230
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Може ли някакви отзиви за сушилниците вградени в шкаф над мивката  Rolling Eyes
Хем ми харесва идеята, хем имам някакви резерви...

В тази тема, може би няколко странички назад момичетата ги обсъждаха много.
Имаше всякакви доводи.
Hug Благодаря! Ориентирах се Simple Smile
А дали е обсъждано... дали е е предимство долните шкафчета да са на крачета  newsm78
Може би зависи и от подовата настилка, но... ще ми е интересно да попрочета някакво мнеие  Mr. Green

# 661
До колкото знам се правят по принцип на крачета,а след това им се слага бленда.

# 662
  • София/Осло
До колкото знам се правят по принцип на крачета,а след това им се слага бленда.
Да , при мен е точно така. И тази така наречена бленда е сложена много удобно и мога във всеки един момент да я махна  и да почистя отдолу  Peace

# 663
Крачетата служат и за нивелиране, тъй като се въртят.

# 664
... направо са си задължителни, другите варианти са неподходящи !!! newsm10

# 665
  • Пловдив
 newsm78 Направо ме хвърлихте в размисъл.
В момента шкафчетата ни са чамови и са без крачета, а на едно-две места само съм гледала кухни и също бяха без, или поне не се виждаха. В някакъв сайт попаднах на вариант с метални крачета и се замислих, че е практично за по-лесно почистване. Обаче ми е малко странно един огромен блок от шкафове да седи на кокоши крака...  Mr. Green

# 666
Краката на кухнята ми са пластмасови и тъкмо днес махнах отпред канта и почистих под самата кухня. Мисля, че всички кухни днес са на крака, поне тези, котио са по поръчка.

# 667
Ние се преместихме преди десетина дни в новия апартамент и кухнята ми върши страхотна работа, много ми е удобна. При нас не са още довършени нещата, нямаме пердета, както и една приставка към плота предстои да се сложи, но като цяло е това:

http://diana1973.snimka.bg/family/app.437439.15681635

# 668
Влюбих се в масата , страхотна е !!!! Heart Eyes Heart Eyes

# 669
И аз Heart Eyes
От къде е  Crazy

# 670
Тес,всичко много ми хареса,но масата и столовете ми събраха очите... Crazy Разкошни са!
Може ли инфо от къде са купени и има ли в други цветове-зелено или оранжево например?

# 671
Масата и на мен ми е любима, аз я видях случайно и я взех веднага, въпреки че не се връзваше с нищо останало от кухнята. Смея да кажа, че на живо е по-хубава, отколкото на снимките. Имаше само 2 варианта - лилава и оранжева, със съответните столчета, и двете бяха много хубави, даже се колебаех, но избрах лилаво. Столовете са на фирма Явор, а самата маса идея нямам каква е, но май не е българска. Магазина, от който ги взех е Интекс, но е в Плевен и не знам имат ли в др. градове магазини.

# 672
  • Пловдив
 Hug Благодаря за коментарите на крачетата.
А имате ли такива шкафчета поставени върху ламиниран паркет? Дали няма да повредят паркета като са малки точки, на които да пада цялата тежест на шкафа  newsm78

# 673
Тес апартамента е станал много хубав.
 А масата е невероятна  Peace.

# 674
Радвам се, че ви харесва  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт