КУХНИТЕ - 27та тема

• 88 236
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
търси при производителите на мебели, много от тях ги предлагат

http://zodess.snimka.bg/properties/mebeli-bani-dom.433956.15506197
ето част от нашата кухня

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 12:19 от dimitroff_d

# 646
  • Морска приказка
Мисля,че за София само там предлагат. А относно производителите за мебели, повечето от там ги взимат и ще ти ги дадат с надценка, освен ако нямаш познат, който да ти ги вземе с отстъпка.

# 647
не е задължително да ти ги продадат с надценка, много производители си ползват отстъпката само и не натоварват допълнително клиента.

# 648
Ухх благодаря ви много   bouquet
Сега ще разгледам и ваште кухни, да грабня някоя идейка  Hug.

Много сложно с тия цветове ми се струва, това за да нагласиш всичко е супер трудно  Rolling Eyes

# 649
dimtroff_d,кухнята много хубава!
По повод механизмите и глезотийките-все пак не е ли работа на майстора да намери всичко желано от клиента?!Ми че,аз както съм от по-малък град...ако трябва да обикалям страната за всичко,което трябва да има кухнята ми... ooooh!

# 650
dimtroff_d,кухнята много хубава!
По повод механизмите и глезотийките-все пак не е ли работа на майстора да намери всичко желано от клиента?!Ми че,аз както съм от по-малък град...ако трябва да обикалям страната за всичко,което трябва да има кухнята ми... ooooh!

Ооо, той ще ти ги намери..но на поне двойни цени..Wink

# 651
  • София
Валентина, много свежа кухничка! Да си я ползваш със здраве и кеф!  Wink  И да те питам за масата ви - какъв размер е (защото ми се струва, че е по-малка от стандартните 90/120), разтяга ли се? Може ли да кажеш откъде сте я взели?   bouquet

Бобето, съжалявам, че ще те разочаровам, но масата ни (60х100 см) е правена по поръчка и то за някаква класна стая ли, за какво ли беше, но е най-малката, която имахме под ръка и при първа възможност ще я сменям. Не се разтяга.

Смятам да я направя на височината и ширината на един стандартен плот за мивка, като няма да е на 4 крака, а Т-образна, а в крака на Т-то, който ще е по-широкичък, да сложа няколко тесни, но длбоки чекмеджета за разни продукти и др. джунджурии. Много ни е малка кухнята, а там се храним, та трябва от повече страни да има място за крака на хора.

# 652
Валентина, благодаря ти!   bouquet  То се е видяло, че и ние явно ще минем с 'по поръчка', защото и на мен ми трябва  подобен размер.

# 653
  • Пловдив
 Mr. Green Записвам се и в тая тема и се връщам назад да чета  Peace

# 654
Много съм радостна!Днес започнаха да слагат плочките на земята.Направихме още някои уточнения с майстора на мебелите!Общо взето нещата малко по малко си идват по местата,че зима хвана а ние още си мием чиниите в банята! #Crazy #Crazy #Crazy

# 655
  • Шумен
Да се похваля, момичета. Днес си купих мивката - на Пирамис лен. И кухнята поръчах днес, но чак декември ще бъде готова.  Praynig Дано стане хубава.

На този аспиратор наред ли му е всичко?  http://www.teka.com/html/cat/prod.php?producto=PR-0000186&ca … D0%BE%D1%80%D0%B8 На него съм се спряла и трябва да го поръчам. Но ако виждате нещо не добре в описанието, споделете моля.

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 21:32 от kiva

# 656
и аз мисля, че като ще си правиш кухня  и си решила при коя фирма, те вече имат грижата от там нататък за всичко, само те питат това искаш ли , онова искаш ли, или пък ти дават съвет.
Електроуредите,мивката, кошчето, батерията, светлините, механизмите, дръжките, всичко е  от фирмата, която ни изработи кухнята, и специално проверявах цената на печката и мивката, същата си беше при тях както в представителния магазин. За обкова същата работа, нямаше смисъл да обикалям по големите магазини

petya_z Благодаря,

# 657
  • Пловдив
Може ли някакви отзиви за сушилниците вградени в шкаф над мивката  Rolling Eyes
Хем ми харесва идеята, хем имам някакви резерви...

# 658
  • Абсурдистан
Може ли някакви отзиви за сушилниците вградени в шкаф над мивката  Rolling Eyes
Хем ми харесва идеята, хем имам някакви резерви...

В тази тема, може би няколко странички назад момичетата ги обсъждаха много.
Имаше всякакви доводи.

# 659
  • София
Момичета, в моята бъдеща кухня единственото място, където може да има чекмеджета е под котлоните и се чудя, дали ще е удобно ползването им.  newsm78 В старата ми кухня те бяха в дясно от печката и когато готвех достъпа до приборите ми беше много лесен.  Simple Smile Разположението ми ще е подобно на това при just_you: http://justy.snimka.bg/family/moyat-dom.384461.14646388.big
Вляво от котлоните ще имам колона с вградена фурна, а вдясно ъглов шкаф. 

Общи условия

Активация на акаунт