КУХНИТЕ - 27та тема

• 88 311
  • 762
  •   1
Отговори
# 165
  • Някъде на път....
maia69, много е хубава! Със здраве да си я ползваш!  Peace
Цвета е страхотен - много мек, придава уют!  Peace

# 166
  • Шумен
И от мен поздравления.   chef Много свежа и уюутна кухня.

# 167
  • София/Осло
Честита кухня Маia 69   bouquet

# 168
Благодаря ви момичета. За много от нещата,за които съм се чудила как да станат или пък за други, за които и идея не съм имала сте помогнали вичкие вие този форум. Успех на вички.  bouquet

# 169
http://maia69.snimka.bg/ Много готинка кухня. Аз имам питане къди ви направиха вратички с лак, фирма ли ви прави кухнята......
Не не е фирма. Мъжа ми намери майстора, той ми показа мостри, работи с материали на Салекс. Малко е бавничък,но много си изпипва нещата.

# 170
Не не е фирма. Мъжа ми намери майстора, той ми показа мостри, работи с материали на Салекс. Малко е бавничък,но много си изпипва нещата.

Само една малка корекция. Салекс не произвежда материали. От създаването си досега са само търговци. Материалите, които предлагат можете да видите в сайта им:
http://www.salex.bg/index.php/Салекс_Каталог/Каталог/Плоскости-на-дървесна-основа.html

Мисля, че твоят цвят е Папая на Glunz-Fundermax.
Цветът е страхотен, на мен също ми хареса, но засега искам банята ни да е такава.

# 171
  • Бургас
Мая, честита слънчева кухничка и от мен!  bouquetДа си я ползвате вкусно, практично и със здраве Wink

# 172
Точно това е цвета.Може би не съм се изразила добре, не съм искала да кажа,че произвеждат материали за Салекс иде реч.Моята баня е червена и поради тази причина направих кухнята в оранж, бях се засилила да я правя в бордо и в последния момент размислих . Мисля, че така се получи по-добре.

# 173
Много хубави кухни сте показали момичета   bouquet
Със здраве да си ги ползвате .

# 174
  • Шумен
Момичета, моля за помощ.
Колко мощен аспиратор трябва да си купя за ето това помещение?
http://kiva.snimka.bg/other/kuhnya.412488.14285509
Идеята ми беше да бутна стената между кухня и трапезария, но поради конструктивни проблеми няма да я бутаме. Много съм нещастна поради този факт.  Cry Общо цялото помещение е 24 кв.м. Печката ми е на тераската. Кухнята с тераската е 10 кв.м. По сметки за цялото помещение трябва да купя 600 куб.м. аспиратор. Няма да слагам врата, така че помещенията ще са свързани. До печката имам и прозорец. Колко мощен да го купувам?  newsm78

# 175
  • София
аз незнам как точно се изчислява цялата тая работа,но най-важното е не колко е мощен,а колко кубика въздух обръща! А пък при положение и че печката ти е на терасата ,или по-точ1но имаш прозорец наблизо не мисля че има от какво да се притесняваш! Нашият абсорбатор е 560 куб. в вътрешно помещение 5 на 4. Колко върши работа незнам но е по-добре от преди -все някаква чааст от миризмите и изпаренията се поемат

# 176
smile29  МНОГО СЛАДКА И СПРЕТНАТА КУХНИЧКА.КОЯ ФИРМА ТИ Я ИЗРАБОТИ И КОЛКО ПАРИЧКИ ТИ ИЗЛЕЗЕ? ПДЧ ЛАК ЛИ Е?

# 177
Най-накрая поръчахме и нашата кухня. Майсторите "приятно" ни изненадаха, че имат много работа и кухнята ще стане някъде през октомври... ooooh!
Взехме вече аспиратора, телескопичен, като изтеглящия се панел ще е от материала на шкафовете. Много красиво изглежда, видях наживо такава кухня. След 10 дни ще вземем и останалите уреди, че още нямаме СОТ и ми е малко рисковано ей така да ги зарежем в апартамента.
Ами това е, като е готова ще снимам.... след мнооооооооооого време....

# 178
  • Морска приказка
6u6inka Всяко хубаво нещо става бавно. Имай още малко търпение, а ние ще чакаме снимки  Wink

# 179
smile29 и Маia 69 кухните ви са страхотни, много кокетни и спретната и много свежи.
Със здраве да си ги ползвате.

Общи условия

Активация на акаунт