КУХНИТЕ - 27та тема

• 88 320
  • 762
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Моля пак за вашата помощ.Това е проекта за кухнята ми  http://mmrrrr.snimka.bg/other/hol-kuhnq.328120.15178766     Понеже шкафовете са с различни размери съм в чуденка колко см.да са дръжките на вратичките.Грозно ли ще е ако горе са различна дължина от долните.Примерно мисля долу да сложа еднакви,а на горния ред на 90 см.шкафове по-големи ,а на другите по-малки.Вие как смятате?Само да уточня,че всички дръжки ще са в средата на шкафовете не както на проекта.

Може да помислиш и за вариант с кант-дръжки.

# 286
  • Абсурдистан
Момичета, може ли някоя от вас,
която има мивка с микролен-покритие да ми каже,
тази мрежа не се ли зацапва и набива с мръсотия по-лесно отколкото гладката мивка.

# 287
  • Морска приказка
тази мрежа не се ли зацапва и набива с мръсотия по-лесно отколкото гладката мивка.
И аз искам отзиви, на път съ да си купя такава, но още не съм съсвсем убедена. Двама познати имат такива мивки и не са доволни, а във форума бях чела , че са много доволни ....

# 288
  • Абсурдистан
И аз искам отзиви, на път съ да си купя такава, но още не съм съсвсем убедена. Двама познати имат такива мивки и не са доволни, а във форума бях чела , че са много доволни ....

А от какво не са доволни - от микролененото покритие ли?

# 289
  • Морска приказка
ДА, нашите приятели    ползваха 1 седмица и споделиха,че вече се е надраскала и задържа мазнина. На другата ми позната докато я чистела с някакъв препарат на едно място станала петно все едно  се стопило покритието. Самите мивки като ги видях ми се сториха много тънки, но аз все още искам такава /и да си призная  , онзи ден като бяхме в един склад се опитахме леко да надраскаме изложената мивка и не беше така лесно:oops:, с което не се гордея /

# 290
  • Абсурдистан
На Тека ли са им?

# 291
  • Морска приказка
Да  Peace, аз друга марка май не съм засичала с това покритие на нашия пазар. А и доклокото знам микролена е нов вид покритие...

# 292
  • Абсурдистан
Май отивам към Бланко.
Поне знам, че са супер качествени и стоманени.

# 293
  • София
Та чуденката ми е дали да сложа и там паркет, но ми се струва, че ще се претрупат дървесни цветове. Другия вариант е плочки, но какъв цвят да са? Ако са много светли ще има голям контраст между пода на кухня и трапезария. Няма врата между двете помещения, само стена.
http://kiva.snimka.bg/other/kuhnya.412488.14285509

Не че и има кой знае какъв избор на плочки в града де. Днес ще ида да видя един гранитогрес, има и много светъл, сивкав, има и нещо кафеникаво. Ще налагам и на паркета да гледам как ще става връзката. Подсказвайте ми и вие. Ще ви прочета по някое време. Благодаря ви предварително.  Hug
[/quote]

и аз мисля че с ламинат няма да е много добре,но пък и не мисля,че ако си сложиш светли плочки ще има голям контраст с ламината,той не е толкова тъмен. Моя първоначален замисъл беше ламинат цвят венге със светли плочки в частта където ще ми е кухнята.После отпадна варианта щото се оказа че в мебелите ни ще преобладава венгето. Но пък кухнята ми ще е венге и коко боло ,като се редуват цветовете и дефакто долните шкафове ще са венге,а плочките ми са тези
http://www.ac-at.net/gallery/main.php?g2_itemId=1258    контраста между тях и шкафовете ще е голям ,но не мисля че ще изглежда зле(надявам се  Laughing  )

# 294
  • София
извинявам се ама цитата на kiva нещо не излезе като хората

# 295
  • Шумен
Danili мисля пясъчно зебрано корпус и слонова кост врати. Или пясъчно зебрано и корпус и врати и Коко боло плот. Още не съм решила кое да бъде. Аз си бях харесала едни плочки, които имитират паркет сиво-бели, много светли, но нямат нужното количество.  Rolling Eyes След малко тръгвам на лов.  Mr. Green

# 296
Здравейте!
Имате страхотни кухни момичета!Поздравления!
Още малко и аз ще имам моята нова кухня!
Можете ли да ми помогнете с изборът на  фурна!Аз се колебая между AEG,Electroluks или Bosh!

# 297
И трите марки са хубави така,че която и да избереш няма да сбъркаш(според мен) Peace
Гледай какви функции има и дали се покрива с твоите желания,разбира се.
Мояте е Електролукс и съм доволна,но не съм ползвала другите Laughing

# 298
  • София
Здравейте!
Имате страхотни кухни момичета!Поздравления!
Още малко и аз ще имам моята нова кухня!
Можете ли да ми помогнете с изборът на  фурна!Аз се колебая между AEG,Electroluks или Bosh!

Аз бих взела АЕГ, макар че имам Електролукс с 10 функции. Но от толкова избиране, накрая пак недогледах, че няма едновременно горно и долно печене с вентилатор. Не че е болка за умиране, ама...
После видях в Технополис една АЕГ, която е и с потъващи копчета, с 8 функции, но функциите си ги бива.
А, да, аз лично много държах да има телескопични водачи, голямо удобство са.

# 299
  • София
аз бих добавила и gorenje ,вапреки че досега специално фурна не съм ползвала(новата ми е такава)но мисля че са добри
А искам да кажа нещо за керамичните котлони-няма смисъл да се купуват скъпи,разбира се всеки  сам си преценява,но стъклото го правят в един и същи завод( Ceran мисля че беше) оттам нататък всеки си слага каквито си иска копченца функции и т.н и май се оказва че плащаме за име

Общи условия

Активация на акаунт