КУХНИТЕ - 27та тема

• 88 311
  • 762
  •   1
Отговори
# 300
Някой правил ли е куненски плот на 2 нива.Искам да кажа,че нашата кухня ще е Г-образна,но от едната страна няма възможност височината на плота да е 90 см.Дали е възможно поне от другата страна височинатада се вдигне,че да мога да сложа съдомиялна под плота.Как ще се застапят двата плота...някой виждал ли е нещо подобно?

# 301
petya  z , vlez i razgledaj na www.formicabg.com

# 302
И трите марки са хубави така,че която и да избереш няма да сбъркаш(според мен) Peace
Гледай какви функции има и дали се покрива с твоите желания,разбира се.
Мояте е Електролукс и съм доволна,но не съм ползвала другите Laughing

ooooh! ooooh!
Много съм зле.Моята е Горение Ора Laughing.Също няма функция едновременно печене горе и долу с вентилатор,но за мен лично не е проблем.

# 303
Кака Лара,аз сега ползвам мивка,за каквато питаш.5та година я ползвам,изтървам разни неща,чупила съм чаша,чиния...изтървам нож и иняма нищо,ама съвсем нищо и съм много изненадана,защото я взехме,като по евтин вариант ,за временно ползване.Цвета и е мляко с какао,мия я с CIF и няма никакви петна.Ако сте решили ,не се колебайте.А аз съм избрала за ножата къща от гранитните ,за които пише Lo 80.

Lo80,мерси за линка и аз съм се спряла на същата мивка .
мерси за успокоението Simple Smile
вече е поръчана, имам да чакам още 5 работни дни Simple Smile
иначе за гъзарийката да имаш мивка в цвят, който искаш, цената си е повече от тънка. Нашата с едно корито, 90см излезе 211 лв.

# 304
  • Морска приказка
Някой друг с отзиви за мивки Фат, аз май ще се преориентирам ама ще трябва да се ходи до Пловдив, защото в Сф немога да намеря дали имат шоуром

# 305
и аз съм с мивка на Фат(само корито) от 5год. и нямам никакъв проблем с ползването и поддръжката и.моя приятелка с която си правихме кухните по едно и също време и тя е с такава (нейната е и с плот)и не се е оплакала да има някакъв проблем.
Danili, в сайта им има телефон на централния офис, звънни да питаш за магазини в София.нашата е купена от друга фирма която предлага и техни продукти, там ще знаят.

# 306
Момичета,благодаря ви за мненията! В крайна сметка си купих тази:
Техномаркет!

# 307
  • Абсурдистан
И аз в крайна сметка си купих мивка.
Гранитна, цвят графит на Franke.
Едно колямо корито - дълбоко 20 см., едно малко и отцедник.
Дано излезе и качествена.
Иначе седи страхотно, ама аз не я взимам за украшение.

# 308
  • Шумен
Честито за новите покупки. И аз вчера си купих гранитогрес за кухнята.
За лененото покритие на мивките питаше някой напред. На мен един консултант ми каза, че не са хубави за варовикова вода, че много оставали следи. Има логика, щото си е доста грапаво. И аз още се чудя каква да е мивката. кака Лара дай линк да видим на какво си се спряла.  Blush

# 309
Момичета, дойде ред и аз да купувам аспиратор.Кухнята ми е модулна, серия Бон апети и аспираторът няма да е вграден. На пръв поглед ми харесват тези с комбинация инокс и стъкло. Нещо такова http://www.gorenje.bg/hoods?c=185989 . Някакви отзиви ?

# 310
  • София
Здравейте, най-накрая и аз да се похваля с моята бяла красавица  Wink:

http://www.snimka.bg/?album;aid=428578

# 311
Здравейте, най-накрая и аз да се похваля с моята бяла красавица  Wink:

http://www.snimka.bg/?album;aid=428578

Хубава, изчистена и бяла кухня Peace, много ми хареса дървения плот Peace

Видях, че доста сте променили проекта, не сте продължили плота на лявата стена и сте прибавили шкаф с полици. Вие ли решихте промяната или архитектът сам е променил идеята си?

# 312
Здравейте!
И аз съм в кухненска треска  Joy Знам точно какво искам, защото от няколко години си мечтая за моята кухня. Сега очаквам от фирмата да дойдат да вземат точните размери и до месец се надявам да е готова. Проблемът е, че аз искам бяла кухня със сребрист плот и гръб, но много хора се опитват да ме разубедят. По цял ден се ровя в нета и откривам все по-красиви и по-красиви БЕЛИ кухни, но пък ме яде едно съмнение дали няма да сбъркам.  Tired
 Norra кухнята ти изглежда страхотно, искам да те помоля да ми кажеш какъв е материалът на вратичките.

# 313
Защо да сбъркаш с бяла кухня - защото на бяло мръсното повече си личи ли Laughing Моята също ще е бяла Peace

# 314
Ами в момента в старата кухня сме със онези стари  бели СОЦ шкафове, които всеки е виждал, и като кажа бяла кухня - веднага се сещат за тях  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт