КУХНИТЕ - 27та тема

• 88 320
  • 762
  •   1
Отговори
# 315
е, както се вижда от последната кухня тук, бялото е супер! каквото и да говорят злите езици, белите мебели са просто класика! семплото също има своята красота - да опитаме да я намерим!!! newsm10 smile3501

# 316
  • София
Здравейте, най-накрая и аз да се похваля с моята бяла красавица  Wink:

http://www.snimka.bg/?album;aid=428578

наистина е красавица!
от какъв материал е плотът?

# 317
  • София
 Joy наистина и аз като чух бяла кухня се сетих за онези шкафове в панелките
Но според мен няма значение какъв е цветът ,като е направена качествено и интересно,а пък и е най-важното ти да си я харесваш

# 318
  • София
Хубава, изчистена и бяла кухня Peace, много ми хареса дървения плот Peace

Видях, че доста сте променили проекта, не сте продължили плота на лявата стена и сте прибавили шкаф с полици. Вие ли решихте промяната или архитектът сам е променил идеята си?

Плотът по лявата стена всъме.ост беше, за да има място и за миялна машина. Оказа се, че тя трябва да е в близост до мивката, и понеже много държах на миялна, измислихме този начин да се мушне фурната отстрани и да има място за миялна под плота. Доста по-удобно е фурната там, отколкото очаквах

Вратичките са МДФ-лак, а плотът е масивен дъб, 4 см дебелина. Изкарахме голям късмет с него, защото като питахме при фирмата-доставчик, ни казаха много висока цена (към 500 лв) и се бяхме отказали. После обаче, като ни наредиха паркета (той е от същата фирма купуван), ни остана доста материал, включително лак и лепило. Върнахме ги в магазина и ни казаха, че не могат да ни върнат пари, но да си изберем нещо на тази стойност. Доплатихме 50тина лева и ето на дървен плот. То пак сме си го платили ние, де...

Радвам се , че ви хареса!  Simple Smile

# 319
Norra, честита кухня. Със здраве да си я ползваш!
Искам да те питам, на каква височина ти е плота и колко е широк? И аз искам да вградя така пералнята и се чудех за размерите. Колко ти е широк и дълбок шкафа, в който е пъхната?

# 320
  • София
Norra, много красиво седи този плот! моля, сподели коя е фирмата-доставчик и какви са грижите, които трябв ада се полагат за тоя дървен плот - предполагам, че има такива.

# 321
  • София
Мимоза, плотът е широк 65 см (т.е. малко повече от стандартните), а височината е 90 см. Пералнята е ето тази: http://zora.bg/main.php?p=products&s_p=product_details&p … =9361&hotels= и е за вграждане. Предполагам мове да се намерят из нета инструкции и да се види колко място й трябва.

jam, плотът и паркетът са от Виал Паркет. Лакиран е с някакъв воден лак (на място го прави момчето, което ни е лакирало вратичките на кухнята); каза, че трябва да не го оставяме мокър/мазен дълго време и то не защото ще се прецака дървото (то е дъб, кораби са се правели от него все пак), а за да не стане на петна лакът. Ама като видях колко лесно беше това лакиранеи как изсъхна за два часа и не мирише - може да се прави и през 2 години.

# 322
  • Морска приказка
Norra страхотна кухня, със здраве да си я ползваш. Винаги съм харесвала кухня, която застъпва и прозорец, хем ти е светличко хем разнообразно.

# 323

Хубава, изчистена и бяла кухня Peace, много ми хареса дървения плот Peace

Видях, че доста сте променили проекта, не сте продължили плота на лявата стена и сте прибавили шкаф с полици. Вие ли решихте промяната или архитектът сам е променил идеята си?

Плотът по лявата стена всъме.ост беше, за да има място и за миялна машина. Оказа се, че тя трябва да е в близост до мивката, и понеже много държах на миялна, измислихме този начин да се мушне фурната отстрани и да има място за миялна под плота. Доста по-удобно е фурната там, отколкото очаквах

Ясно Simple Smile, абе отдавна заглеждам такива дървени плотове, това е едната ми идея, другата е  - гледах една кухня с чисто бял плот, дебел около четири пръста - казвал се кристалино или нещо подобно, та това са ми двете чуденки, ще видим Simple Smile

може ли, като сложите смесителя пак да постеш снимка, ще ми е радост за окото Grinning Peace

# 324
Много красива бяла кухня! Честита да ви е!
Харесва ми мястото на фурната.
/ПП Доволна ли си от пералнята?/

# 325
Кухнята е супер!!! Моята също е бяла и имам  слабост към такава кухня. В момента  нямам възможност да я покажа, но много прилича на тази - мивката също ми е под прозореца, който обаче е около 2м. ( супер ми е светло и е много клюкарско) Плотът ми е цвят титан (сиво) за да си ходи с мебелите в хола. Макар кухнята да е готова от 2год . още не сам измислила точно какъв модел да е барплота към нея, но в едно съм сигурна- и той ще е в бяло. Много съм доволна от избора на цвят и въобще не се цапа. А като се сложи и подходящото осветление става найстина уникално. Мен също се опитваха да ме разобедят( включае и момчето, което ни  я изработи и наскоро сам той беше изненадам че и след 2 год не сам съжалявала за избора на цвят, а даже напротив.

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 20:21 от marche_kz

# 326
Norra кухнята е много хубава. Печката е малко на  нестандартно място, но важното е на теб да ти харесва и да ти е удобно.
Със здраве да си я ползваш и само за хубави моменти   bouquet

# 327
Момичета, имали някоя от вас с бяла или светла кухня, чиито вратички да са от ПДЧ?

# 328
 Да, нашата е от най-обикновеното бяло ПДЧ и може странно да ви прозвочи , но всичко ми излезе 640лв+ монтажа на печка, мивка и контактите , а резултата е поразителен.

# 329
Дали ще може снимки на резултата?

Общи условия

Активация на акаунт