КУХНИТЕ - 27та тема

• 88 901
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
Имам въпрос относно вграждането на съдомиялната ни-моделът е за пълно вграждане,т.е.след  вграждане не се вижда нищо от съдомиялната,няма панел,който да остава върху вратичката.Притесненията ми са,че копчетата и дисплея,след затварянето на вратичката остават напълно скрити и аз няма никакъв достъп до тях.Ако искам да прекратя програмата,например,или да видя колко време остава до края на зададената програма ,аз трябва да отворя вратичката,защото иначе не мога да стигна копчетата по никакъв начинТака ли трябва да бъде или да се обаждам на майстора да идва да си оправя бакиите newsm78 newsm78 newsm78

Съдомиялната е ето тази:
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09028340

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 12:35 от rompecabezas

# 421
Имам въпрос относно вграждането на съдомиялната ни-моделът е за пълно вграждане,т.е.след  вграждане не се вижда нищо от съдомиялната,няма панел,който да остава върху вратичката.Притесненията ми са,че копчетата и дисплея,след затварянето на вратичката остават напълно скрити и аз няма никакъв достъп до тях.Ако искам да прекратя програмата,например,или да видя колко време остава до края на зададената програма ,аз трябва да отворя вратичката,защото иначе не мога да стигна копчетата по никакъв начинТака ли трябва да бъде или да се обаждам на майстора да идва да си оправя бакиите newsm78 newsm78 newsm78

Съдомиялната е ето тази:
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09028340

Да така е ,щом е без външен панел нищо не трябва да се вижда

# 422
добре де, но до копчетата има един дисплей,който трябва да ми показва колко време остава до края на програмата,  а аз няма достъп до него....

# 423
моята не е като твоя модел, но също е за пълно вграждане и при затворена вратичка нямам достъп до контролния панел.и при мен има дисплей до копчетата и до него часовник, но това е за отложения старт от копчето/часовника да избера след колко време да започне работа машината и на дисплея ми изписва времето.да не би да се бъркаш с това.иначе не виждам логика да е със скрит дисплей, а да има опция"ОСТАВАЩО ВРЕМЕ ДО КРАЯ НА ПРОГРАМАТА"

# 424
хм,това трябва да го проверя,аз все още не я полвам, но на пръв поглед ми се стори странно...
ами ако ти се наложи да стопираш програмата,откъде го правиш,предполагам,че вратичката не може да се отваря,докато машината работи Thinking

# 425
напротив, може.случвало ми се е след като съм я пуснала да изпадне още нещо за миене.отварям и всичко спира, след като поставя и затворя вратата машината си продължава зададената програма

# 426
хм,това трябва да го проверя,аз все още не я полвам, но на пръв поглед ми се стори странно...
ами ако ти се наложи да стопираш програмата,откъде го правиш,предполагам,че вратичката не може да се отваря,докато машината работи Thinking

не се безпокой, може да се отваря и нма проблеми. моята е с подобен панел, случвало ми се е да я отварям след като вече е пусната, но няма проблеми, водата спира, правя каквото ще правя и затварям, после тя сама си тръгва. 

# 427
ама тя не се ли пълни с вода цялата?Съжалявам за тъпоумните въпроси, но не съм ползвала досега съдомиялна, а пък ми е голяма тръпка...

# 428
И на мен дисплея ми е вътре ,но както са ти писали момичетата отваряш вратичката и програмата спира само се пази от парата която ще излезе,правиш каквото правиш и затваряш вратичката-съдомиялната продължава работа. Peace

п.п. Споко,няма да прилее Hug

# 429
е, в такъв случай май няма  за какво да се притеснявам Blush
нямам търпение вече да я пусна за пръв път Crazy

# 430
  • Морска приказка
Linkata   страхотна кухня, естествено  нали и аз съм се насочила към тези цветове и много ми допада. Понеже видях някои неща по нея , които ме интересуват в момента.. би ли могла да снимаш механизма и начина на захващане на горните вратички, които са с една стъклена и една плътна вратичка Praynig или поне да ме насочиш къде мога да ги видя демонстрирани...Интересуваме самия захват между двете части, с панти ли е или.....
 Момичета като гледам доста от вас са се насочили към мивките на Фат. Тези, на които са им монтирани  може ли да споделите само със силикон ли я лепнаха на плота и не се ли просмуква вода. Аз успях да ги намеря и в София изложени, но ми се видяха, че много стърчат над плота , так ли е в действителност и не се ли събира мръсотия около фугата между плота и мивката?

# 431
От къде се купува клапа за аспиратора,за да не се връща миризмата от комина обратно в кухнята? Thinking

# 432
  • София
Здравейте...предстои ми купуване на хладилник за вграждане. Някой дали има този и доволен ли е? http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=11&c=12&pid=121
Или да ми препоръчате някой в този ценови клас?
Не съм изчела цялата и всички теми, та ще съм благодарна, ако някой може да ме насочи къде да прочета....  bouquet

# 433
  • София-в сърцата на моите деца
От къде се купува клапа за аспиратора,за да не се връща миризмата от комина обратно в кухнята? Thinking
Моята я купих от там, откъдето си купих аспиратора!Където си го купила питай?

# 434
Miho_She, много ми хареса кухнята ти и цвета е прекрасен! Понеже при нас ще е подобно разпределението, да попитам за диванчето до масата? Точно такова си го представях... На коя фирма и откъде го купи?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт