КУХНИТЕ - 27та тема

• 88 311
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
Аз също държа плодовете във фруктиера върху масата или плота, с изключение на по-нетрайните (които съответно са във хладилника). В хладилника съхранявам и домати, краставици, моркови и чушки. Зеленчуците като лук, картофи, чесън предпочитам да съхранявам в шкаф на терасата, защото в кухнята при мен мухлясват и замирисват.
Но все пак домакинството ми все още се състои от двама човека и не се налага да прибягвам ежедневно до тях Simple Smile
 Peace

# 511
  • София
не всички плодове са подходящи за съхранение на стайна температура във фруктиера, а и тая фруктиера все пак не е бездънна.

гледам какво имам като плодове в момента на усвоения кухненски балкон - 6-7 ябълки, 5 банана, 3 праскови, 2 круши. това не мога да събера в една фруктиера на масата, а и вътре е доста по-топло и ще ми се спаружат по-бързо. досега беше лесно - на открито стелажче, побира много, не са натрупани плодовете един върху друг да загниват, по-хладно...

# 512
Който има усвоена тераса -да на нея може да се държат плодовете и зеленчуците в едни такива метални кошници на три нива-много ги харесвам Crazy,а който няма като мен където намери за добре.Аз имам и трети етаж където е хладно ама не ми се бяга за една глава лук или за един банан догоре пусти мързел  та в моята кухничка си ми е удобно а  и плодовете не се задържат много-много. Peace

# 513
  • София
Който има усвоена тераса -да на нея може да се държат плодовете и зеленчуците в едни такива метални кошници на три нива-много ги харесвам

а дали може да се напъхат подобни кошници в шкаф с някакъв механизъм за изтегляне... аз това обмислям..

# 514
  • Шумен
Има такива кошници. Аз точно затова попитах, защото чуденката ми е дали да сложа три кошници в един шкаф, или да си направя чекмеджета. Кошниците излизат по-дебело. На Кент Импекс излизаше 100 лв на кошница. Намерих от някаква друга фирма 130 лв. някъде 3 кошници с телескопични водачи, а 2 кошници с някакъв друг водене бяха около 85 лв. http://www.kentimpex.bg/catalog/cat.96/item.3585
http://www.kentimpex.bg/catalog/cat.96/item.3633

# 515
Който има усвоена тераса -да на нея може да се държат плодовете и зеленчуците в едни такива метални кошници на три нива-много ги харесвам

а дали може да се напъхат подобни кошници в шкаф с някакъв механизъм за изтегляне... аз това обмислям..

Погледни и това
http://www.kentimpex.bg/catalog/cat.96/item.2784
имаго с 2-3-4-5-6-7 кошници

http://www.kentimpex.bg/catalog/cat.96/item.2360

# 516
Ето снимките от нашата кухня

# 517
  • Sofia
Лампа, страхотна е! Нека е пълна с много топлина и любов! Със здраве да си я ползвате! Simple Smile

# 518
  • Шумен
Лампа, честито и от мен.
Много топлина и уют в този дом, с много вкусни ястия ви желая.   chef

# 519
  • София
Здравейте!
Отдавна не съм писала.Кухнята ни вече е поръчана.Бях се спряла на 3-ма майстори със сходни цени , имаше един 4-ти,който малко несериозен ми се виждаше и ми бяха казали,че е скъпчия,но в последният момент той ми даде най добра цена и,че всичко ,което искам е изпълнимо при него,а другите малко се лутаха кой ще им прави някой неща?В петък чакаме монтаж/даже я направиха за 16 дни,а по договор беше 20 дни и то ,защото аз настоях,понеже ни помотаха 3 седмици докато ни вземат мерки,направят цена по мерките,да направят проекти-въпреки,че аз имах безупречни и докато ми вземат капаро-май имаха работа и не искаха да ни изпуснат като клиент.Кухнята ще  бъде титан и тюркоаз.Купихме печка Самсунг-не знам да ли са добри-нямах време да чета из форумите,но по принцип съм доволна от тази марка.Абсорбатора ни е Eurolux .Ремонта на кухнята най-после завърши-остана само една последна ръка боя и утре ще е голямото чистене.Всичко сатна хубаво-свод,гранитогрес.
В чуденка съм за мивките-искам просто кръгла алуминиева мивка.Та питането ми е има ли смисъл  от мивка с перило-то за какво се използва-да стои гъбата и верото там ли.Явно не е да се сушат чинии-на мен ще са ми горе в шкафа сушилката.Някой казват,че да се оставят горещите яденета тнам,защото плотовете не ставали за това?

# 520
  • София
да ви питам - имате ли представа от какъв порядък са цените на механизмите на Блум?
да знам дали изобщо да си планирам такива неща...

# 521
Моля дайте идея какъв цвят ще подхожда на стените на кухня в червено. Горния ред шкафове е в червен гланц, долния е орех. Смятам стените да ги боядисаме с латекс, но се чудя за цвят. Досега каквито и червени кухни да гледах , стените са все в бяло. А не ми се иска да е бяло.

# 522
  • Sofia
нашата кухня е червено с венге и стените са много светли като бяло но не (аз също не исках да е чисто бяло) със сивкав нюанс, едно като матирано убито. мисля, че червено (особено гланцирано) иска много убит и неутрален цвят, за да може да изпъкне самата кухня все пак.
има мнооооооооооого разновидности на бялото или на светло бежаво на оргахим (а и на другите фирми които оцветяват).

# 523
  • София
Много е хубава, със здраве да си я ползвате. Мога ли да те питам откъде са ти тези прибори на стените?

# 524
  • Русе
Моята кухня е червена,а стените са жълти. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт