Fragrancex.com - аромати и доставки- 8 тема

• 39 088
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Имам не получена  поръчка от 11.08 с Извънземното. Tired  Време ли е да пусна диспут newsm78

# 211
получих си поръчката от 27.08.  Simple Smile

# 212
  • sofia
Момичета, на някоя от вас да й се е случвало забавяне при шипването на поръчката от Fragrancex? Имам доста поръчки от сайта им и досега са ги шипвали най-късно на следващия ден. Този път поръчката е направена и платена на 10.09 и все още не е шипната. Колко е най-дългия срок, който сте изчакали, за да ви изпратят парфюмите?

Същото ми се случи с една поръчка. От 3-ти до 10-ти септември си стоя "процесинг". Още от пети започнах да ги подканям с много мили, почти любовни писма и на 10-ти ми я пратиха. Надявам се да я получа без проблем. Пиши им задължително.  Peace

# 213
Беболина, благодаря за отговора  bouquet Задължително ще им пиша.

# 214
  • София
Имам поръчки от 13.08, 25.08 и 05.09
Мисля да повдигна диспут в ПейПал за първия (не знам как става...), но трябвали първо да пиша на ФрагансХ или не.

# 215
И аз чакам от 25.08 и започнах да губя търпение, а съм харесала и други неща!

# 216
И аз още чакам от 18.08,но съм спокойна,защото и да не дойде няма да е голяма загуба,а иначе приключих със сайта-достатъчно шансове им дадох-предпочитам малко по-скъпо,но по-бързо и сигурно

# 217
Пуснах диспут за поръчката от 12.08. Искам си парфюмчето обаче...
Днес получих от 10.09 от Фрагранс директ, била е в БГ на 13-ти.

# 218
Днес получих от 10.09 от Фрагранс директ, била е в БГ на 13-ти.
Добре де, как да не ти се ще да ги изтрепеш тези от Fragrancex.com!? #2gunfire Хайде да им дам още 6 дни да пристигнат(за разлика от Директа), ама това тяхното на нищо не прилича. Онзи ден, дето имах бележка от пощата, не било от тях Crossing Arms Чакам от 28 и от 31.08. То това си е нищо на фона на останалите чакащи...

# 219
Ми аз затова си поръчах от Директа, щото нямах парфюм и знам, че от тях идват за 3 дни. А иначе сравнение на цените между двата сайта не може да има. Фрагранса са доста по-евтини от директа /или поне това, което аз си поръчвам/.

# 220
  • pomorie
аз имам от 30.08 поръчах 3 парфюма два от които не са за мен шипнаха ги на 31 но още ни вест ни кост......някой може ли да пусне примерно писмо четох че няма смисъл и отговарят автоматично но все пак нещо да направя.....

# 221
  • София
аз имам от 30.08 поръчах 3 парфюма два от които не са за мен шипнаха ги на 31 но още ни вест ни кост......някой може ли да пусне примерно писмо четох че няма смисъл и отговарят автоматично но все пак нещо да направя.....

Ти пък за къде даваш зор  Hug, на фона на общото забавяне не си чакала много, не се притеснявай - всичко е наред с поръчката ти и ще дойде, просто в последно време им отнема повече време, отколкото преди. Аз примерно чакам от 21.08.... Няма смисъл да им пишеш - ако не дойдат нещата още известно време просто повдигаш диспут, за да не изпуснеш срока (имаш още доста време де...)...

Дано потръгнат нещата скоро, че.... #2gunfire

# 222
Обадиха ми се от пощата, че имам пратка от Щатите! Сега вече е сигурно, че е от тук е! newsm44

# 223
Обадиха ми се от пощата, че имам пратка от Щатите! Сега вече е сигурно, че е от тук е! newsm44

От кога ти е?

# 224

От кога ти е?
Ами чакам две, от 28.08 и от 31.08.

Общи условия

Активация на акаунт