Fragrancex.com - аромати и доставки- 8 тема

• 39 036
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
Момичета,разбихте ме Laughing
Добре,а на мен като са ми писали,че е шипнат на 14-ти,не означава ли,че дргата седмица вече ще е при мен newsm78
Какво е това задържане по граници..няма логика!
В тази тема все едни и същи ли пишат или постоянно има нови?
Вече 4 месеца щом вляза се дъвче едно и също "Мале ще дойде ли? Мале кога ще дойде?"
Нормално е да си споделяме кой от кога получава за да се ориентираме,но20 страници само с това  е изнервящо... Разбрахме,че има забавяне ,не е установено кой кога ще получи-някой за 10 дни,някой за 2 месеца,трябва да се плаща през ПейПал за да можем да си поискаме парите и това е!

# 346
Права си Наоми,тюхкането е досадно,моя е грешката,не погледнах назад Grinning

# 347
Нямах пред вид точно теб. Просто беше едно от последните мнения и затова те цитирах,но това върви вече 2-3 месеца без да спира.
Извинявай-не е било лично!

# 348
Да,разгледах...

За нищо Hug

# 349
Момичета,какво наблюдение имате над парфюмите- маркови и качествени ли са? Имат си релефен код на кутията и не са производство преди 5 години?

# 350
Редовни са ни парфюмите. Peace
Толкова теми се изписаха, толкова хора купуват, ако бяха ментета нали все някой щеше да се светне. Wink

# 351
  • някъде под слънцето...
Момичета,какво наблюдение имате над парфюмите- маркови и качествени ли са? Имат си релефен код на кутията и не са производство преди 5 години?
В този сайт има и  парфюми които са спрени от години... така че няма как да са направени последните 5 години....

# 352
  • Балчик
Добре,а на мен като са ми писали,че е шипнат на 14-ти,не означава ли,че дргата седмица вече ще е при мен newsm78
Вече 4 месеца щом вляза се дъвче едно и също "Мале ще дойде ли? Мале кога ще дойде?"
Нормално е да си споделяме кой от кога получава за да се ориентираме,но20 страници само с това  е изнервящо... Разбрахме,че има забавяне ,не е установено кой кога ще получи-някой за 10 дни,някой за 2 месеца,трябва да се плаща през ПейПал за да можем да си поискаме парите и това е!

Проблемът не е дали ще дойде след 2 месеца или след 3. Проблемът е, че изобщо вече не идват. Въпросът е къде отиват тогава?
Може и да са досадни постовете, но когато си платил 4-5 неща и нито едно не пристигне може поне морална подкрепа да потърсим от тези, които ни разбират, нали?
Плащаме през Пей пал, връщат ни парите и какво от това? Аз не съм назначена на щат отварячка на диспути! Спирам както да се занимавам с този сайт, така и да пиша в тази тема.
Не приемам поста ти лично, просто давам обяснение защо толкова често пишех и се оплаквах в темата.
И колкото и да съм убедена, че Фрагрансек-а си пращат навреме поръчките, то не мога да ги оправдавам, че при толкова непристигнали стоки не подават оплакване или там каквото се полага по ред. Защото получателят не може да подаде оплакване, само изпращачът. Аз на кого да се карам в пощата, че не съм получила нещо, дето дори нямам доказателство, че е трябва ло да пристигне при мен. Те са тези, които трябва да го напрвят при кошмарния брой спечелени срещу тях диспути и то в не 1 държава.

# 353
  • pomorie

Проблемът не е дали ще дойде след 2 месеца или след 3. Проблемът е, че изобщо вече не идват. Въпросът е къде отиват тогава?
Може и да са досадни постовете, но когато си платил 4-5 неща и нито едно не пристигне може поне морална подкрепа да потърсим от тези, които ни разбират, нали?
Плащаме през Пей пал, връщат ни парите и какво от това? Аз не съм назначена на щат отварячка на дисути! Спирам както да се занимавам с този сайт, така и да пиша в тази тема.
Не приемам поста ти лично, просто давам обяснение защо толкова често пишех и се оплаквах в темата.
И колкото и да съм убедена, че Фрагрансек-а си пращат навреме поръчките, то не мога да ги оправдавам, че при толкова непристигнали стоки не подават оплакване или там каквото се полага по ред. Защото получателят не може да подаде оплакване, само изпращачът. Аз на кого да се карам в пощата, че не съм получила нещо, дето дори нямам доказателство,ч е е трябва ло да пристигне при мен. Те са тези, които трябва да го напрвят при кошмарния брой спечелени срещу тях диспути и то в не 1 държава.
newsm10 добре казано а аз дори поръчах на приятелки и ако не дойдат трябва в джобчето да бръкна а все пак вината не е моя.........

# 354
Ами тя темата е за това. И хубаво и лошо...
Нямаше да е справедливо примерно тук да се пишат само положителни мнения, а това всъщност да е далеч от истината, защото доста хора са изнервени от проблемите. Или да има паралелна тема "оплаквания". Влизаш тук и о, всичко е супер хайде да поръчам спокойно и в един момент виждаш другата тема. Shocked А и щеше да е подвеждащо за новите "зарибени". Laughing
А и какво лошо, помрънкаш си и....продължаваш с поръчките. hahaha

# 355
  • София
А и какво лошо, помрънкаш си и....продължаваш с поръчките. hahaha
newsm10

# 356
  • Варна
Аз пък съм доволна от сайта. Вярно поръчвала съм само 2 пъти  август и септември и нямам оплаквания и двата пъти дойдоха за 14-15 дни. Мисля обаче, че има проблем с пощите. Едната ми бележка беше пусната в чужда кутия и ако не бяха ми я дали съседите можеше да си стоят парфюмите в пощата и след 20 дни да ги върнат обратно. #2gunfire

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 01:05 от Nell999

# 357
Момичета не се изнервяйте и карайте.  bouquet
Новодошлите първо да четат и после да питат.
Винаги плащайте през Пейпал! Който не го прави да се сърди на себе си.
Всеки поръчва от сайта на доброволни начала и сам решава дали му е изгодно и дали да го прави. Темата е за всякакви радости и проблеми и за споделянето им. Всеки има право да се радва или да се оплаква, да пита за парфюми и да споделя какво е купил и от какво е доволен и от какво не.
Джемма пиши си без притеснения и споделяй.

# 358
  • София-Лагера
Това забавяне е от Май месец.
Който му е спешно да не поръчва Peace
Аз си поръчвам но не са ми спешни.Седя и си чакам.
Няма смисъл да се дъвче едно и също.На който не му изнася има и други сайтове.
По бързи са. Peace

# 359
аз също мисля, че е нормално да си мрънкаме, то дори по-странно ми се струва да описваме парфюмите, щото някак са твърде лични вкусовете Crazy мрънкането по принцип всъщност е информативно, щото разбираш как вървят нещата Peace

Общи условия

Активация на акаунт