Fragrancex.com - аромати и доставки- 8 тема

• 39 093
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Най после получих от 4.09. Hug  :bouquetwww.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_T-am-pid_1289W__products.html

# 556
http://www.fragrancex.com/ newsm44 smile3521 [smilie=smile3501.gif]products/_cid_perfume-am-lid_T-am-pid_1289W__products.html

# 557
# 558
офф:

author=Mims-Mims link=topic=424764.msg12690651#msg12690651 date=1254938624]
Абе нали съм недоскив, видя ми се Анджелина, ама някак ми се прииска да е Лодси  Laughing
[/quote]

понеже Лодси е скромна и няма да си каже, аз ще го направя - самата тя е достатъчно красива, за да сложи в задния си джоб клишираната Анджелина!

# 559
Вчера получих това http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_J-am-pid_ … 0W__products.html, поръчано на 04,09. Миналата седмица пуснах диспут в пейпал, сега отивам да го затворя  Laughing

# 560
  • Варна
офф:

Абе нали съм недоскив, видя ми се Анджелина, ама някак ми се прииска да е Лодси  Laughing

понеже Лодси е скромна и няма да си каже, аз ще го направя - самата тя е достатъчно красива, за да сложи в задния си джоб клишираната Анджелина!

Знаех си, че неслучайно ми минаха подобни мисли  Grinning

# 561
Вчера получих поръчка от 9 септември с това http://www.fragrancex.com/products/_sid_JWP17U__products.html
Нежен аромат,харесва ми.

# 562
Вчера получих поръчка от 9 септември с това http://www.fragrancex.com/products/_sid_JWP17U__products.html
Нежен аромат,харесва ми.

Траен ли е?

# 563
Снощи пръснах леко на китката и сутринта още си миришеше.

# 564
  • София
Благодаря момичета   bouquet Стига съм спамила вече, сега по същество Simple Smile
Значи вчера писах на Ф. като ги помолих да ми дадат смислен отговор и да не ми пращат автоматичен такъв.
Понеже чакам пратка от 12 август и вече почти два месеца минаха, та исках да знам защо се бавят толкова пратките им, къде е проблема и кога да си очаквам всъщност нещата.
Та ми отговориха следното:

Thank you for your email and for ordering with FragranceX.com. Please note
that your order shipped  by postal service airmail and is in transit. The
standard timeframe for this delivery service is 7-14 business days (not
including weekends or holidays.)

If it has taken longer than that, it is due to being held by customs.
While most are not delayed for long, sometimes customs is not timely in
notifying the recipient.

Your package is on its way and will arrive soon; however, we do not have
any tracking information, as it is not provided with the shipping service
at this time.

We appreciate your patience and look forward to serving you again soon

Sincerely,

Jasmine

Излиза, че всичко идва от Митниците.
А аз вече не съм сигурна, че ще си получа нещата от 12 и от 26 август, много тъпо щото дори не са за мен  Sad

# 565
  • виртуално
Те пак са ти изпратили автоматичен отговор   Close
На всеки въпрос към тях - получавам същото съобщение, затова вече не питам
Чакам един месец и отварям диспут

# 566
  • София
Е така е, обаче аз понеже поръчвам не само за себе си, в един момент стана така, че диспутите ми станаха много.
И получих мейл от ПейПал, че можели да ми лимитират достъпа до акаунта или пък директно да го затворят. Заради твърде многото отворени диспути.
Когато ми дойде парфюмчето аз затварям диспута, естествено, но въпреки това ме е страх, че ще ми затворят акаунта....някой от вас не е ли получавал подобни мейли от ПейПал?

# 567
  • Варна
Не съм получавала такова предупреждение, но пък и само 2 диспута съм имала към двама продавачи от ибей.
Фрагранс винаги ги чакам до последно (40 дни преди да изтече срока за диспут). Така или иначе не ми се е налагало, до 40 дни са си идвали нещата.

# 568
  • София
Аз август месец бях отворила много диспути, понеже имах поръчки от края на юни и началото на юли месец за около 650 долара и не бяха пристигнали.
После като дойдоха парфюмчетата затворих диспутите и от тогава не съм отваряла с изключение на два за поръчките ми от 12 и от 26 август, които все още се разглеждат.
Но пък ми дойде този предупредителен мейл от Пей Пал...

# 569
  • Балчик
Значи и аз да очаквам подобно писмо. А тъкмо стигнах 991 точки  Grinning.
Имам един спечелен диспут (поръчка от 9.07, не дойде). Сега чакам всеки момент да се  реши и диспут за поръчка от 12.08. А имам и 2-3 от септември, за които  също тези дни ще пускам диспут, защото не вярвам да дойдат, щом досега не са дошли. Практиката показва, че ако не дойдат навреме при мен, изобщо не идват повече. И къде отиват, не е ясно. 100% нашите митници са се усетили какво получаваме и откъде и крадат парфюмчетата ни, защото друго обяснение нямам. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт