Fragrancex.com - аромати и доставки- 8 тема

• 38 874
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
И банката не ми взима, освен ако не са някакви стотинки- 10-20-50, които няма да забележа.
Но моя съвет е да си направиш карта към друга банка, защото това е голяма глупост, не си заслужава да даваш всеки път по 5лв. ooooh! Кредитна ли ти е картата?

# 91
  • Варна
Синеоч и аз питах за това джакомо но и на мен не ми отговориха тогава. Изглежда е малко познато ли що ли newsm78

# 92
  • Варна
И банката не ми взима, освен ако не са някакви стотинки- 10-20-50, които няма да забележа.
Но моя съвет е да си направиш карта към друга банка, защото това е голяма глупост, не си заслужава да даваш всеки път по 5лв. ooooh! Кредитна ли ти е картата?
не само за международни плащания виза електрон. Вкарвам пари от дебитната и плащам

# 93
не само за международни плащания виза електрон. Вкарвам пари от дебитната и плащам т

Моята е също виза електрон, но на ПИБ.
Моля те, не им давай така напразно пари на тия от Уникредит. Направо ме хвана мен яд. Hug

# 94
  • Варна
не само за международни плащания виза електрон. Вкарвам пари от дебитната и плащам
Утре ще проверя пак да не би пък да греша нещо ще питам и в ПИБ. Мерси за инфармацията

# 95
  • Бургас
И аз да кажа - и за ebay,  и за този сайт и за всички останали сайтове, от които пазарувам с Пейпал нямам никакви допълнителни такси - даже кешбек ми начисляват на картата (е, 2-3- лв. месечно, но  ... така поне си избивам годишната такса  Joy )
Извода: смени си банката  Laughing
Моята е o от Piraeus bank.  Peace

# 96
Абсолютно Пейпал не взимат нищо.
Банката-издател на картата може да взима някаква комисионна, но тя е минимална, от рода на 10-20 стотинки.
Пейпал взимат комисионна ако получаваш пари, но и тя не е 5 лв фиксирани, а е процент от сумата.
Наистина - сменяй банката, картата и всичко!
Ебаси обирджиите!
Аз съм с кредитна Мастъркард на ОББ - взимат ми по 1-2 стотинки комисионна за плащане до 10 паунда /или до 20 лв/.

# 97
  • Варна
И аз да кажа - и за ebay,  и за този сайт и за всички останали сайтове, от които пазарувам с Пейпал нямам никакви допълнителни такси - даже кешбек ми начисляват на картата (е, 2-3- лв. месечно, но  ... така поне си избивам годишната такса  Joy )
Извода: смени си банката  Laughing
аз нямам никакви такси за обслужване чудно newsm78

# 98
  • Варна
Абсолютно Пейпал не взимат нищо.
Банката-издател на картата може да взима някаква комисионна, но тя е минимална, от рода на 10-20 стотинки.
Пейпал взимат комисионна ако получаваш пари, но и тя не е 5 лв фиксирани, а е процент от сумата.
Наистина - сменяй банката, картата и всичко!
Ебаси обирджиите!
Аз съм с кредитна Мастъркард на ОББ - взимат ми по 1-2 стотинки комисионна за плащане до 10 паунда /или до 20 лв/.
мерси момичета утре ще задействам нещата  bouquet

# 99
  • Варна
Nell999, ти как установи точно че банката ти взима такса от 5лв? На мен лично никак не ми се вярва това. Да не би да се бъркаш нещо?

# 100
е що никой не ми отговаря Sad
Защото не е познат явно. Аз не го познавам, иначе веднага знаеш! Heart Eyes Hug  bouquet

# 101
някой поръчвал ли е нещо на  Geoffrey Beene

http://www.fragrancex.com/products/_bid_Geoffrey--Beene-am-lid_G__brands.html

# 102
Еми да кажат и другите. Аз поръчвам от толкова сайтове, и винаги чрез ПейПал, никога не ми е взимало 5лв при плащане. Ти как реши че ти ги взима?
Поправям се не пей пал взема таксата.Банката към която е картата взема такса за превода, в случая аз съм към Уникредит. Може ти да си към друга банка, но според мен едва ли банките ще работят без такса, те за теглене от банкомат вземат пари,че за друго ли няма да вземат.Ами да кажат и другите как е при тях. А как разбрах ,ами винаги тегли с по 5 лева повече отколкото е плащането. Това най-общо казано. мисля че има значение и сумата но май минимума е 5. Утре ще ходя в банката и ще питам подробно.

В грешка си нещо.Имам Виза електрон дебитна на Уникредит -няма такова нещо! Naughty

# 103
И аз не съм чувала за фиксирана такса при онлайн разплащане  newsm78
ПИБ не взима такса, ОББ някакъв процент от стойността, но е наистина минимален може би 0.1%

# 104
  • Варна
Еми да кажат и другите. Аз поръчвам от толкова сайтове, и винаги чрез ПейПал, никога не ми е взимало 5лв при плащане. Ти как реши че ти ги взима?
Поправям се не пей пал взема таксата.Банката към която е картата взема такса за превода, в случая аз съм към Уникредит. Може ти да си към друга банка, но според мен едва ли банките ще работят без такса, те за теглене от банкомат вземат пари,че за друго ли няма да вземат.Ами да кажат и другите как е при тях. А как разбрах ,ами винаги тегли с по 5 лева повече отколкото е плащането. Това най-общо казано. мисля че има значение и сумата но май минимума е 5. Утре ще ходя в банката и ще питам подробно.

В грешка си нещо.Имам Виза електрон дебитна на Уникредит -няма такова нещо! Naughty
Ами гледам,че сметката е по-голяма от цената на парфюмите, но наистина утре ще ходя в банката и ще попитам, а и при следваща поръчка ще си направя хубаво сметката и тогава,ще разбера съвсем точно.Знам ли може пък и да греша. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт