Fragrancex.com - аромати и доставки- 8 тема

• 38 918
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Щом толкова хора го казвате значе аз съм в грешка.  Embarassed Благодаря ви ,че ме светнахте по въпроса  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 106
И все пак,ако наистина ти взима нещо,не се бави-ходи да ги навикаш,да се сетят да се поправят!   Twisted Evil

# 107
Лелеее, каква дискусия се е повдигнала заради моето виалче! Аз също плащам и на други места с пейпал и нито те, нито банката ми взимат комисионни.

# 108
Лелеее, каква дискусия се е повдигнала заради моето виалче! Аз също плащам и на други места с пейпал и нито те, нито банката ми взимат комисионни.

Ти пък...  Laughing
Нали форума е за това - да си обсъждаме проблемите, или каквото ни вълнува.  Peace

# 109
Благодаря, Алекс1! Hug

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 00:47 от Бижy

# 110
  • In The Middle Of Nowhere
Получих от 17.08, умирам от кеф  Party

# 111
Какво?
Момичета, разказвайте и какво получавате. Харесва ли ви? Струва ли си  парите?/ако е нещо непознато/

# 112
аз май ще го поръчам това Джакомо  Thinking

# 113
  • In The Middle Of Nowhere
Какво?
Момичета, разказвайте и какво получавате. Харесва ли ви? Струва ли си  парите?/ако е нещо непознато/

Не писах какво е понеже гледам, че повечето момичета не го правят/не знам по какви причини/  Rolling Eyes
Получих L de Lolita Lempicka - заслужава си от всякъде! Не знам тук по магазините колко върви, но със сигурност не е 32 лв за 30 мл, а аромата е съвършен/за мен поне/ кутията с флакончето е едно малко съкровище  Heart Eyes ако му се чудите не се колебайте!

# 114
Привет момичета. Приемате ли нови парфюмо-пристрастени? Току що поръчах този за подарък: http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_L-am-pid_ … 1W__products.html.
За пръв път поръчвам от тук и искам да ви питам трябва ли да получа мейл като я шипнат или не е задължително? От Директа получавам 2 мейла, тук как е?

# 115
  • Варна
maria_m, ще получиш мейл, но не е задължително да е същия ден.
Някой път се бавят 2-3 дни.
Ако си се регистрирала, можеш и от профила си да следиш  Peace

# 116
# 117
Днес получих поръчка шипната на 18.08 Viva la Juicy.Шишето е доста кичозно,но аромата е супер.
Спирам за сега с поръчките от този сайт,че много ме изнерви чакането през последните месеци Twisted Evil.Бих се изкушила само за L'Arte di Gucci .

# 118
Днес получих поръчка шипната на 18.08 Viva la Juicy.Шишето е доста кичозно,но аромата е супер.
Спирам за сега с поръчките от този сайт,че много ме изнерви чакането през последните месеци Twisted Evil.Бих се изкушила само за L'Arte di Gucci .

И аз го чакам, но с по-късна дата Grinning

# 119
  • виртуално

И аз го чакам, но с по-късна дата Grinning
тестера ли поръчахте и има ли капачка?

Общи условия

Активация на акаунт