Fragrancex.com - аромати и доставки- 8 тема

• 38 926
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
  • София
О, моля ви Praynig, разкажете за Вива ла Джуси - много се чудя дали да не си го поръчам и аз. Голяма фенка съм на Джуси Котюр - сред топ 5 на любимците ми е.

# 121
Днес получих поръчка шипната на 18.08 Viva la Juicy.Шишето е доста кичозно,но аромата е супер.
Спирам за сега с поръчките от този сайт,че много ме изнерви чакането през последните месеци Twisted Evil.Бих се изкушила само за L'Arte di Gucci .

И аз го чакам, но с по-късна дата Grinning
тестера ли поръчахте и има ли капачка?
Аз тестера, като дойде ще ти кажа дали е с капачка GrinningКолкото до аромат нищо не мога да кажа, поръчах го на сляпо Sunglassesно пък е в моята група аромати, така че би трябвало да ми хареса Mr. Green

# 122
Цитат
тестера ли поръчахте и има ли капачка?

Парфюма, с капачка.

Цитат
О, моля ви Praynig, разкажете за Вива ла Джуси - много се чудя дали да не си го поръчам и аз. Голяма фенка съм на Джуси Котюр - сред топ 5 на любимците ми е.

Сега ще се опознаваме Wink.На първо четене плодово-цветен, с много приятни ванилено-шоколадови-карамелени нотки,на които и завършва Peace.Не е сложен аромат и според мен е лесен за харесване Grinning.Няма много общо с класическият Джуси Котюр.Намирам прилика с Betsey Johnson и Showtime EDT-Kylie Minogue, и малко на Flight Of Fancy-Anna Sui. Много добра трайност,засега,може би и защото е нещо ново newsm78 .Бих го определила като по-младежки аромат.Не е нещо не чувано,но определено е със звучене на новите и съвременни аромати.

# 123
И аз за капачката на тестера тъкмо идвам да попитам  Crazy

# 124
  • Варна
здравейте,
като гледам фргрансекса не са се поразбързали, но да ви следя   bouquet

# 125
Да се отчета с току-що поръчана Дива. Въоръжавам се с мнооого търпение. ku-ku

# 126
Интересно ми е насляпо ли я поръча?

# 127
Интересно ми е насляпо ли я поръча?
Да. Laughing Но умишлено търся такъв тип, в смисъл шипър с ретро звучене. Обичам разнообразието.

# 128
  • Варна

За мен няма нищо общо с Джуси кутюр. Него хич не го тача, въпреки опитите ми. Вива ла Джуси най-много ми напомня на Нина (ябълката). Много мекичък и приятен.

# 129
  • Балчик
Хайде аз пак да помрънкам: няма и следа от поръчките ми от 9.07 и 12.08. А на всичкото отгоре ми я няма още и Метресата, купена от Ибей на 2 .08 от Англия. Каръщина голяма.
От Пей пал също мълчат по повод диспута ми. Rolling Eyes

# 130
  • София
Днес получих  поръчка от 18.08 виалчета на Boucheron Trouble, Daisy   Marc Jacobs и Delices De Cartier.Бушерона  е пръв вече в парфюмните ми  желания и гледам , че цената му в Директа е много добра. Дейзито също е страхотно, но не знам защо първата ми асоциация беше Омния Аметист ThinkingКартието мога и без него за мен не е нищо особено. Stop Чакам поръчка и от 11.08  Tired

# 131
Ей, големи са хиени тези. Днес на Дивата ЕДП пишеше, че само 3 останали и аз да не свърши поръчах, макар да исках да е по-натам. А сега гледам си е в пълна наличност, че и шипване за 5 часа предлагат, а моя още не е шипнат. Лъжци. Crossing Arms
пп Сега остава и капачка да му измислят от някъде.

# 132
Колко време седи поръчката в Processing? Вчера я пуснах и още е така. Ще получа ли мейл когато я шипнат?  bouquet

# 133
Днес получих  поръчка от 18.08 виалчета на Boucheron Trouble, Daisy   Marc Jacobs и Delices De Cartier.Бушерона  е пръв вече в парфюмните ми  желания и гледам , че цената му в Директа е много добра. Дейзито също е страхотно, но не знам защо първата ми асоциация беше Омния Аметист ThinkingКартието мога и без него за мен не е нищо особено. Stop Чакам поръчка и от 11.08  Tired
  Дай малко описание на този Трабъл! Четох във фрагрантика противоречиви мнения. Траен ли е и шлейфов , че някои го описват, че стои близо до кожата?

# 134
Някой да иска да се раздели с това, може и пръскано да е от него, нямам никакви претенции.
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_B-am-pid_ … 5W__products.html

Поръчах си го на 11 август, още го няма, а моят свършва.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт