Fragrancex.com - аромати и доставки- 8 тема

• 38 864
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
# 46
И аз днес получих от 20.08. - ето това Flutter
  Сподели, ако обичаш мнение за този аромат! Четох мненията- всички казват, че е много траен. Така ли е наистина и нещо повече за аромата?

# 47
  • Варна
Да се впиша и аз в темата с поръчка от 27.8.
Започва броенето пак, дано пък ме изненадат с по-бърза доставка този път.

# 48
Не следя темата,но мисля че опитът,който придобих с този сайт може да бъде полезен на десетките,които не са получили пратките си.Бях направил поръчка около 9 юли, 20 дни след поръчката започнах да губя търпение, на 28-мия вече бях повдигнал диспут-никакъв намек да ми отговорят,който последва с ескалация до иск.
 Въпреки че в сайта на фрагрансе доста ясно пишеше,че пратката няма тракинг номер и не може да бъде проследена,с най-голямо нахалство са пратили на пейпъл някакъв несъществуващ тракинг номер.На пейпъл им трябваха точно 3 дни да отсъдят в моя полза....Тъй че съветът,който мога да ви дам е никога да не купувате директно с кредитна карта, да не чакате повече от 30 дни,за да повдигнете един "профилактичен" диспут и накрая избягвайте да купувате от този сайт.Никъде досега не съм виждал такова отношение към клиентите,а то е -никакво!!!Вече пазарувам от ягодата и нямам ядове.

# 49
Взех да си мисля, след този поток от пристигащи поръчки, дали няма да получа и следващите две тези дни, ама нещо се размечтах май! Те са от едва от 24.08 и 28.08 Joy
Да помечтаем заедно newsm06 и моите са долу горе от тези дати, само да не ги получим за коледни подаръци santa2 Mr. Green

# 50
Не следя темата,но мисля че опитът,който придобих с този сайт може да бъде полезен на десетките,които не са получили пратките си.Бях направил поръчка около 9 юли, 20 дни след поръчката започнах да губя търпение, на 28-мия вече бях повдигнал диспут-никакъв намек да ми отговорят,който последва с ескалация до иск.
 Въпреки че в сайта на фрагрансе доста ясно пишеше,че пратката няма тракинг номер и не може да бъде проследена,с най-голямо нахалство са пратили на пейпъл някакъв несъществуващ тракинг номер.На пейпъл им трябваха точно 3 дни да отсъдят в моя полза....Тъй че съветът,който мога да ви дам е никога да не купувате директно с кредитна карта, да не чакате повече от 30 дни,за да повдигнете един "профилактичен" диспут и накрая избягвайте да купувате от този сайт.Никъде досега не съм виждал такова отношение към клиентите,а то е -никакво!!!Вече пазарувам от ягодата и нямам ядове.

Трябва да започнеш да четеш и пишеш по-редовно  Wink
Доста момичета минахме по този път миналите месеци и често призоваваме да се плаща през ПП  Peace

# 51
  • виртуално
И аз тук
чакам от 30.07 и 14.08
докато не дойдат - няма да поръчвам повече  Crossing Arms

вчера получих и двете  Peace
явно ще се поръчва отново  Heart Eyes

# 52
  • София
И аз вчера получих от 11.08, сега чакам още две от 17 и 21.08.. пък да видим.

# 53
и моят е 30 мл.-то 60мл. нямаше
но много странно, че е в малко по различна кутийка от предния път

# 54
# 55
току-що взех от 17.08.

# 56
разбрах, че и моята от 10.08 е пристигнала Simple Smile

# 57
  • София
Записвам се и аз от чакащите - преди малко пуснах поръчка с 2 подаръка на Guerlain:
L'Instant и Aqua Alegoria

За Коледа са, та дано дойдат до тогава  Laughing
Почвам с подаръците отрано, че какъв списък ме чака не е истина ....

Ползвах естествено кода FREE, но съм намерила още няколко ей тъй, за асортимент.

# 58
Много успешни покупки на всички!

# 59

Общи условия

Активация на акаунт