Fragrancex.com - аромати и доставки- 8 тема

• 38 868
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Някой от Варна да е получил поръчки от 14.08?

# 61
Дойде и моята поръчка от 12 юли.
Вече си мислех ,че съм се прецакала.

# 62
И аз днес получих двете пратки от 13.07. Сега остава само една от 09.08  Peace.

# 63
здравейте, искрено се надявам новата тема да ни е много по-успешна и да няма вече такива забавяния! И все пак аз мисля да поръчвам каквото ще поръчвам до началото на ноември и после чак януари, за да избегна коледната лудница! От сърце го препоръчвам и на вас!

# 64
  • Бургас
записче, аз чакам от 6 Август

# 65
# 66
Здравейте, и аз да се отчета вчера получих първата ми поръчка от сайта 2 миниатюри на GUESS и ECLAT и мъжкия BOSS selection шипнати на 11.08, изглежда пак ще се поръчва  Mr. Green

# 67
И аз днес получип последната пратка от м.Юли от дата 30
От цялата злополучна история въпреки всичко имам неполучена пратка - от 01 Юни, за която възстановиха парите  Peace
emily_ska принципно си права, но все пак изкушаващи оферти се пускат всеки месец  Wink

# 68
Mомичета, много съм щастлива получих си поръчката от 10.07. newsm44 newsm44 newsm44
Пожелавам всички да си получите поръчките.

# 69
Успех с поръчките!  Peace
Аз засега съм утолила парфюмния си глад, но едва ли ще устоя ако изникне някое ново изкушение!  Party

# 70
  • София
И аз днес получих от 13.08.Много съм щаслива,поръчах със свито сърце,но само там го имаше парфюмчето.Чак не можех да повярвам понеже е нов от 2009г.
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_S-am-pid_ … 3W__products.html

# 71
Rolling Eyes чакам да видя как вървят поръчките, дали няма голямо забавяне и мисля да си поръчам дамския Уан на Азаро
мъжкия Уан бива ли го  newsm78

# 72
Ако поръчам само 1 виалче, дали ще ми го пратят? Или трябва да са на по-голяма стойност нещата?

# 73
  • Хасково
Момичета много ли се бавят нещата искам да поръчам един      Black Xs by Paco Rabanne  по евтин е от Директа ....
И доставката безплатна ли е ?  Hug

# 74
Момичета много ли се бавят нещата искам да поръчам един      Black Xs by Paco Rabanne  по евтин е от Директа ....
И доставката безплатна ли е ?  Hug

Да. Като напишеш код free.

Общи условия

Активация на акаунт