Fragrancex.com - аромати и доставки- 8 тема

• 38 947
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
Е нямаше ли да е по-просто да изключат ПП от възможностите за плащане? Т.е. съвсем да го махнат от сайта.

# 256
  • София
... намерих отговор на въпроса си...В случай, че на някой друг му трябва ето: Как да повдигна диспут за неполучена пратка? http://pazaruvane-online.com/forum/viewtopic.php?f=15&t=148

"Кратко ръководство:
- Логваш се в PayPal акаунта си.
- Цъкаш на Resolution Center в горното меню.
- Отиваш на линка Report a problem от новата страница.
- Избираш Report a transaction problem от двата варианта.
- Макрираш Item Dispute и цъкаш бутона Continue, за да продължиш.
- Въвеждаш Transaction ID или ползваш футона за намиране на проблемната транзакция.
- Описваш подробно проблема, като в началото се повдига спор (dispute), при който се опитвате да се разберете с продавача.
- Ако опитите за комуникация с продавача са безуспешни (не отговаря или не постигнете споразумение) ескалираш до иск (claim) и нещата преминават в ръцете на PayPal, Който започват да разглеждат случая."

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 20:15 от Desem

# 257
Правил ли е някой скоро поръчка с плащане през пейпал, да каже?
Аз направих една поръчка към обяд чрез пейпал и всичко беше ОК, но втора поръчка от 5-6 часа не мога.

# 258
  • София
Три поръчки пуснах днес, все с ПП, нямах проблем  Grinning

# 259
  • Варна
Аз направих една поръчка към обяд чрез пейпал и всичко беше ОК, но втора поръчка от 5-6 часа не мога.

Единственото, за което се сещам е, че може би си надвишил някакви лимити - или по картата ти, или в пп, ако не си потвърдил акаунта си, иначе наистина няма причина да не минава плащането.

# 260
В краен случай ще поръчам директно от дебитната карта.

# 261
  • Варна
да на 14 никакъв проблем и с фрагрансекс и с фр.директ

# 262
  • Варна
Здравейте  момичета! хареса ми това парфюмче като пирамида.
http://www.fragrantica.com/perfume/John-Varvatos/John-Varvatos-2355.html Интересничко май ще е и понеже ще поръчвам, а скоро половинката има рожден ден та бихте ли ми го описали, ако ви е познато.Предварително мога да кажа ,че не е много капризен и май харесва доста неща,но може би по трайните и тежички по му харесват като бляк XS или пък 1 милион а наскоро му хареса и плей интенз черното на Живанши мисля беше. А в момента има изгоден тестер   bouquet

# 263
В краен случай ще поръчам директно от дебитната карта.
Не те съветвам да го правиш, защото ако не си получиш парфюма, ще пиеш една студена вода, а с ПП имаш право на диспут. Naughty
Друго което се сещам, че можеш да направиш е да прехвърлиш пари от банковата си сметка на сметката ти ПП. И при мен е излизал подобен надпис /The transaction cannot complete successfully. Instruct the customer to use an alternative payment method/ и от ПП ми обясниха, че е от съображения за сигурност. Направих прехвърляне и успях да платя. Незнам защо тогава реших, че проблема е бил, че не съм поръчала чрез акаунта си. Но от тогава не съм имала проблем. Успех.

# 264

Не те съветвам да го правиш, защото ако не си получиш парфюма, ще пиеш една студена вода, а с ПП имаш право на диспут. Naughty

Нека да има малко тръпка, защото не искам да се нервя така както днес с тея от ПП.

# 265
  • pomorie
ох някой няма ли да се похвали с получено парфюмче че май взех да се отчайвам

# 266
Моята поръчка от 10.09 все още не е шипната! Писах, отговориха (на 14.09) да им дам 1-3 дена,за да я шипнат, но все още нищо! Иначе парите са ми ги дръпнали още на 10ти. Освен тази, чакам и поръчка от 09.09 - тази я шипнаха още на следващия ден. Какво му става на този сайт?!

П.П. Последната поръчка (като изключим тези две), която направих от Fragrancex беше пусната и шипната на 25.06 ,а я получих на 09.08.

П.П.2 Ако ви кажа, че единият от парфюмите в поръчката от 10ти е Коледният подарък на майка ми, не зная дали ще ми повярвате. Както е тръгнало ще стане подаръка й за Рождения ден (февруари)   Joy

# 267
Оле, какви парфюми поръча? Може единият от тях да не е в наличност и от там да става забавянето. Ще е добре да знаем кои са.
Чикита, вчера получих от 26.08, а приятелката ми от 26.06 Laughing

# 268
  • pomorie
Оле, какви парфюми поръча? Може единият от тях да не е в наличност и от там да става забавянето. Ще е добре да знаем кои са.
Чикита, вчера получих от 26.08, а приятелката ми от 26.06 Laughing
браво!малко добри новини Hug

# 269
  • Плевен
Момичета, кажете Бушерона и Мобисана горе - долу как миришат.Чудя се какво да си поръчам, обичам по остро сладникави миризми - нещо като адикта на диор и ейнжъл и демон на живанши.

Общи условия

Активация на акаунт