2880 лв. накуп за майки студентки - 2

• 58 782
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • В царството на мечтите
аз не един ще остава ама нещо се правят на интересни в канцеларията. И затова питам защото мажа ми има със сигорност още една година. Ако имам не взети испити пак си имам права на студент нали

# 601
аз взех парите през лятото,но с триста зора. от социални ни връщаха 5 пъти,защото всеки път беше различна служителка и искаше нещо ново. искаха на уверението да пише че си редовен студент,но не и че семистриално завършила,заяждат се. искаха още документ,че не получавам стипендия. Става въпрос за Соц.грижи в Пловдив.

# 602
  • В царството на мечтите
аз взех парите през лятото,но с триста зора. от социални ни връщаха 5 пъти,защото всеки път беше различна служителка и искаше нещо ново. искаха на уверението да пише че си редовен студент,но не и че семистриално завършила,заяждат се. искаха още документ,че не получавам стипендия. Става въпрос за Соц.грижи в Пловдив.
вече ме отчая съвсем

# 603
  • София
boonboon,най - добре отиди направо в социалното,където ще подаваш документи и питай какви документи искат.Като гледам на доста места искат различни неща.  Close

# 604
Здравейте,момичета! Няма начин този въпрос,който ме вълнува да не е обсъждан,но не можах да изнамеря отговор!
В момента чакам 2 дете,което ще се роди май месец. Не съм студентка. Та въпроса ми е,ако ме приемат септември ще ми изпллатят ли цялата сума пари и дали ако прекъсна след 1 курс няма да ме накарат да върна парите!Някакси ме съмнява,че току така дават безвъзмездно пари. В такъв случай всички бременни ще се юрнат да кандидатстват!
Извинявам се за безумния въпрос(понеже изобщо не съм светната),но ще съм много благодарна на отговорите ви!

# 605
  • В царството на мечтите
boonboon,най - добре отиди направо в социалното,където ще подаваш документи и питай какви документи искат.Като гледам на доста места искат различни неща.  Close
Така ще направя ама мисля че още е рано ще изчакам още малко

# 606
Здравейте,момичета! Няма начин този въпрос,който ме вълнува да не е обсъждан,но не можах да изнамеря отговор!
В момента чакам 2 дете,което ще се роди май месец. Не съм студентка. Та въпроса ми е,ако ме приемат септември ще ми изпллатят ли цялата сума пари и дали ако прекъсна след 1 курс няма да ме накарат да върна парите!Някакси ме съмнява,че току така дават безвъзмездно пари. В такъв случай всички бременни ще се юрнат да кандидатстват!
Извинявам се за безумния въпрос(понеже изобщо не съм светната),но ще съм много благодарна на отговорите ви!

Ще ти изплатят, но не цялата сума, а тези които остават до навършване на 1 година на детето. И не, няма да те накарат да я върнеш ако прекъснеш.

# 607
ох маичета и мен ме тормози един въпрос извоняваите ако е досаден ама Embarassed

аз съм 4 година студентка в блгагоевградския уноверситет.остават ми практиката и дипломната работа,според вас ще ми дадат ;ли тези пари и всичките ли ще са,ако се водя редовна студентка все още newsm78

благодаря предварително Hug

# 608
  • Бургас
Момичета ,аз пък искам да попитам дали документите се подават в Социално подпомагане-главен клон или трябва да е този по местоживеене?

# 609
  • Пловдив
ох маичета и мен ме тормози един въпрос извоняваите ако е досаден ама Embarassed

аз съм 4 година студентка в блгагоевградския уноверситет.остават ми практиката и дипломната работа,според вас ще ми дадат ;ли тези пари и всичките ли ще са,ако се водя редовна студентка все още newsm78

благодаря предварително Hug

Ако съм момента на подаване на молбата за помощ пише че си редовна студентка че получиш пари до момента на дипломиране

# 610
анели благодаря,смятам дипломната да я направя другата година,как се смятат колко би трябвало да взема,извиняваи ако съм много въпросител;на,но си мислех че няма да има пречка да ми дадат вси1ките,а сега излиза че нямас да са всичките и ми е любопитно поне колко ще са...много се обърках вече newsm78 Embarassed

# 611
  • Пловдив
анели благодаря,смятам дипломната да я направя другата година,как се смятат колко би трябвало да взема,извиняваи ако съм много въпросител;на,но си мислех че няма да има пречка да ми дадат вси1ките,а сега излиза че нямас да са всичките и ми е любопитно поне колко ще са...много се обърках вече newsm78 Embarassed

Зависи от университета .Ако те водят студентка с права  до дипломиране ,значи помощта ще бъде до държ изпит или до навършване годинка на детето.

# 612
  • у нас
някой може ли да ми каже каква е връзката между стипендията и тази помощ, която не е обвързана с никакъв доход newsm78
някой може ли да ми покаже цитат от закона, където се казва че има ли стипендия- няма помощ. Ако е така то просто съм възмутена-значи аз получавам видиш ли 70 лв за отличен успех и това ще бъде причина да не я изплатят - живот и здраве.-.........

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 21:58 от Tommelise

# 613

Зависи от университета .Ако те водят студентка с права  до дипломиране ,значи помощта ще бъде до държ изпит или до навършване годинка на детето.
Това и аз не го разбрах  Embarassed Не се ли изплаща накуп тази помощ. Ако съм семестриално завършила и ми остава държавен изпит, още се водя редовна студентка и това ще пише на удостоверението. Няма ли да ми изплатят цялата сума?

# 614
ариел благодаря улесни ме,аз маИ по сложно го обесних Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт