2880 лв. накуп за майки студентки - 2

• 58 751
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
И аз да попитам трябвали съм държавна поръчка, за да получа такава помощ.
И ако запоша редовно, получа помоща и после се прехвърля задочно , дали е проблем.

# 646
не е задължително да си в държавен университет  Peace

# 647
Здравейте,
не съм писала отдавна, но искам да се похваля, че ми изплатиха паричките, сега оставяа да завърша  Laughing
mezzatr - съжалявам, но не мога да ти помогна

# 648
  • Sofia
mezzatr - съжалявам, но не мога да ти помогна

Няма проблем. Честито. Радвам се да те видя и тук.  Simple Smile

# 649
  • Пловдив
здравейте,

опитах се да изчета всичко и все пак искам да попитам ще раждам ноември, ако запиша предишния месец магистратура която се води редовно и като родя подам документи и ми изплатят парите в някакъв срок, след това за втори семестър на тази магистратура може ли да не се запиша? срокът, в който изплащат парите дълъг ли е?
 baby_neutral

# 650
  • София
здравейте,

опитах се да изчета всичко и все пак искам да попитам ще раждам ноември, ако запиша предишния месец магистратура която се води редовно и като родя подам документи и ми изплатят парите в някакъв срок, след това за втори семестър на тази магистратура може ли да не се запиша? срокът, в който изплащат парите дълъг ли е?
 baby_neutral

Изплащат парите всеки месец след 20то число. Ако си ги подадеш ноември след 20 декември ще ти ги изплатят.

# 651
  • София
В уверението от университета трябва да пише редовна форма на обучение с дата валидна към дата на подаване на документите в Социални служби! Тоест след месец, два няма значение дали си записала вторият семестър ... Но така и така ще изкараш първия, защо не и втория Simple Smile Успех  Peace

# 652
  • Пловдив
ами не ми се ще да я изкарам докрай заради това, че съм завършила висше и че уча още едно, от което се излиза магистър, ако почна и паралелна магистратура, която да изкарам докрай и имам и дете  #Crazy  ще се побъркам леко сигурно  Joy
благодаряря!

# 653
  • София
Здравейте!
Одобриха ме за тази помощ но до мен достигна информация, че ако получиш тази помощ, после нямаш право на 240 лева майчинство през втората година. Нали няма вероятност да е вярно това?

# 654
  • Пловдив
el_P ,не е вярно

# 655
  • София

Благодаря за бързия отговор  bouquet

# 656
а вярно ли е че за 2010 г тази помощ била намалена на 1800 лв.
някой вземал ли е скоро?

# 657
някой вземал ли е скоро?

аз не съм чула токова намаление да има Simple Smile

# 658
здравейте майчета.
Да ви попитам за СУ-то как стои въпроса ако си студентка с деца.Дават ли се социални стипендии независимо от дохода или нещо съм недоразбрала?

# 659
някой вземал ли е скоро?
Не е вярно, на мен ми я изплатиха  февруари Peace

Общи условия

Активация на акаунт