Есен е навън сега, и тръгва Май-чето към яслата!

• 24 269
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
мале, колко са смешни. и на всичките снимки са все ухилени.
моите все ги хващах сополиви по снимките, та мама казваше, че явно не ги гледам добре щом непрекъснато имат сополи  Wink

хай - да, нека се видим! а вколко е вашата прожекция нашата с рибите е от 16.40. дано стефан да успее да се върне, че ще пътува по работа насам-натам из бг. е, все до 4 ще се върне в софия надявам се  Rolling Eyes утре ще ходя за билети  Peace

# 61
о, и иван има една поредица от снимки, на които носа му е все жълт, с 'любимите' трипафлавин капки. и като ги видеха родата и все питаха - ама той пак ли е сополив  Rolling Eyes

# 62
Къде да качвам снимки, които имат адрес с .jpg, че да стават за профилна? вмебсена съм от снимка.бг, на гугл и мултиплай не стават!

# 63
нин, мила, дори не те разбирам какво питаш  Rolling Eyes

# 64
Нин,става и в снимка БГ.Избираш си снимката и с десен бутон на Проперти,копираш адреса,тои ти с jpg и си го слагаш в профила! Wink

# 65
знам, че става,но съм им вбесена Crossing Arms уф както и да е
маркс&спенсър иамт доставка до бг, става за 3-4 дни Flutter търся си някой за доставка, забравих колко, но не малка сума, харесах зимно якенце на мира Heart Eyes има тема във форума и се правят заедно доставки - мнооого яко Grinning а цените били по-ниски от тук в магазина им в сити център Naughty

# 66
не си товарят сайта както преди да клика, по два пъти на снимката и си вземаш адреса.
ама преди това си я намалям,с на допостимите пиксели и я качвам така.
и аз доста се лутах докато го разбера. Mr. Green

# 67
маркс&спенсър иамт доставка до бг, става за 3-4 дни Flutter търся си някой за доставка, забравих колко, но не малка сума, харесах зимно якенце на мира Heart Eyes
ako не бързаш, и аз ще се включа. но сега неми достига времето- текстове, ремоната на камината, разни мои проекти, дър-бъра. пипа има нужда от ботуши, а и други неща искам, та 100% ще поръчвам, но преди средата на месеца не мога да го видя във времето. това ровенето в сайта де  Rolling Eyes

# 68
доставката е 12 лири, хич1 не е малка Crossing Arms дано да се съберем повече хора Wink абе не бързам много newsm78 но да знаеш, че няма дебели ботушки, и аз търсих... сайтът е лесен за прецъкване Peace

# 69
  • На морето!
Дайте линк, моля   bouquet

# 70
http://www.marksandspencer.com/b/42966030

и аз порьчвам от тях. друхите им са чудесни  Peace

# 71

Влизам да ви покажа как се гримирало моето днес докато миех банята- със спирала и гланц за устни
http://prikachi.com/files/1044111Z.jpg
Mr. Green Heart Eyes
 Ние сме водили Вас на:
  Делфинариум(платихме 40 лева за билети за 2-ма възрастни, детето мина за под 2, иначе и за него 14) Беше му интересно първите 4 мунти, после едвам го удържах...
 Планетариум - на книжки и в разговори умира за зведдичките, луната и останалите небесни чудеса, а там едва не ни изгониха като нададе вой"Страшни са звездичките, искам навън..."
 Терариум - голям кеф му беше!
 На цирк мисля, че колкото и да се радва на животните в двора на бабите, ще му стане скучно много бързо Thinking

# 72
ей това якенце поръчах вече Heart Eyes много съм доволна Wink надявам се дълго да го носи, живот и здраве, избива си паричките така, а е супер красивичко Heart Eyes още ме е яд,дето изпуснах онези сладки космонавтчета от ларедут и сега си исках красивичко Heart Eyes и е толкова по-лесно, кой знае по колко магазини щях да ходя иначе ooooh!
аа забравих да ви кажа, че от марикита взех дъждобранче на овцички, мн сладко хехе
взех и обувки пролетно-есенни на к&к (мнооого скъпи ми се видяха, но сякаш няма алтернатива!)
сега ми остана да търся ботушки, но има време дотогава, согурно ще тр и някакви дебели панталончета, но определено има време дотогава,засега сме уредени,имаме ясленски от пролетта,едно-две анцугчета останаха Heart Eyes

# 73
  • Бургас
Защо такива цени на делфинариума. Ние ходихме на 6 юни и имаше ценоразпис с по 20 лв билет на човек, но на английски. Като попитахме общо за тримата ни взеха 16 или 18, забравих (Момо като под 2 год - безплатно). Тогава си помислих че е цена за чужденци (макар че май забраниха да се прави такава дискриманиция). Дребс изкара цялото шоу (32 мин.) и беше супер доволен.

# 74
нямат право на различни цени!  и мира би се радвала много на делфините!!!

чудя се тези плетени ботушки дали пропускат, в смисъл отвътре какво ли имат под ъъъ преждата   Crazy бяха фешън миналата зима в щатите  Flutter сестра ми има такива, освен нея да питам newsm78

уфффф най-накрая имам снимка Flutter Flutter Flutter

Общи условия

Активация на акаунт