олекна ми, няма да му отдавам голямо значение, когато пожелае тогава.катя, много сте хубави, децата много са пораснали, а ти определено младееш. Габи, обаче ми се струва по-голяма от брат и, така ли е

щото у нас идва и дядо ти коледа, и дядо ти мраз, а тоя втория работи заедно с джуджетата. снежанка не сме намесвали, че много ще се объркат децата, а и не мисля, че ще се намери мама-доброволка за ролята
та в чорапите слагаме лакомства - бонбони, сушени плодове, вафли, близалки - все неща, които са тотално в разрез със здравословния живот, но които пък много радват децата
та джуджетата идват след ДГ - до тогава са заети да обикалят по другите къщи и чак тогава сколасват с нашата
КСИ, това със стъпките е много яко, може и да го направя някога
Майче, права си за подаръците - за децата количеството е важно 

ние го наричаме коледа и идва на коледа
честно казано много ми се иска да идва и на 1ви, аз лично като малка много ми беше празнично и на 31ви и на 1ви с подаръци,баница с късмети и т.н. чудя се,току-що ми хрумна,да казвам,че при най-послушните деца дядото идва два пъти
всеки случай,каквото и да измисля,искам да е веднъж завинаги,а не да го променям дургата година примерно
абе май има логика да идва няколко пъти,щото нали и в яслата ще има 

, но основно ще сме си баш семейно
повече на брой подаръци, а не по обем.
, най накрая успях да ви прочета , е, почти де
и веднага каза, че ще ни вземе . Днес ходихме да правим изследвания . мая се държа геройски , много съм доволна. Докато я боцнат малко се разплака, но после й стана интересно. Лелята си беше с подход. казваше й как капките кръв са малки калинки