Есен е навън сега, и тръгва Май-чето към яслата!

• 24 265
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Да е много здрава и щастлива!   bouquet И тази година да направите малко семейни снимки!  Mr. Green

# 721
Честит рожден ден на Пипа! Много здраве и щастливо детство!
Весело изкарване на партито с маски!

# 722
Весел празник, майче:)
Да ти е жива и здрава  Grinning

# 723
Честито и от мен! Да е здрава, щастлива и с прекрасно детство! newsm59  party023

# 724
Майче, да ти е здрава, послущна и весела щерката. Пожелания за един щур и прекрасен ден и хиляди целувки на Пипа Heart Eyes
  bouquet а това е за теб

Вкъщи е също една малка лудница- дошли са само майка, татко и сестра ми, но къщата е повече от пълна, а Мила е яхнала щуротията и лигнята, но й е простено сега Laughing

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 16:14 от mamamilla

# 725
Мноооооогоооооооооо щастливо детство на Пипа  Simple Smile

# 726
Мила сигурно е много щастлива Simple Smile
Лора днес имаше турнир по шах. Треньора е бесен - объркали й резултата и я писали на 3то място, а трябваше да е на второ. Представи се прилично добре - 3 победи, 2 ремита и една загуба(не я матираха, предаде се, което за мен е по-лошо). А едната от трите й победи я писали като загуба...За съжаление това се разбра след награждаването и вече не може да се оправи. Все пак се върна с медал и грамота.

# 727
KSI много неприятно , би трябвало да поправят грешката ,не е справедливо така

ЧРД на Пипа   bouquet

# 728
ЧРД на Петра. Да е много здрава, палава, да лудее, а като порасне- да слуша мама и тате.
Весел празник и много подаръци(също и на Камен).

# 729
Кари_  Hug За съжаление късно открихме грешката...Заговорихме се след турнира с треньора и той почна да пресмята точките й и видя, че има грешка. Провери какво е станало и се установи, че секретаря или там както се води е записал грешно последната партия и като и сметнаха точките се оказа, че измества детето класирано преди нея. Но награждаването беше минало, повечето деца си бяха тръгнали...А на Лори и е все едно дали ще е на второ или на трето място, защото и за двете места има медал и грамота. Тя искаше купата, а ако не я вземеше искаше медал(все едно какъв  Laughing). Щеше да е тъжна единствено при варианта да не спечели нищо Simple Smile  Сега е горда и си разнася медала. Малко ми е кофти заради треньора, много присърце взе ощетяването...Страшно се ядоса.

След малко почваме да правим тиквени фенери. Ако се получат ще снимам. Не го признавам този празник,  но ни донесоха тикви специално за целта (не ставали за ядене). Лори по английски е учила за празника и даже искаше да обикаляме за бонбони, но няма да я огрее  Mr. Green
Майче, чакаме снимки от купона.

# 730
ЧРД на Пипа! Майче - жива и здрава
ето го и моето духче с тиквения фенер

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30768424&id=1386645682 … amp;id=1386645682

# 731
Майче,много безгрижно детство и пожелавам на Пипа!!!!! Hug
Разбира се и здравето е на дневен ред,на цялото,Ви семейство.
А на теб да съхраниш,себе си в същият дух.  bouquet
А аз вярвам,че ще бъде така,човек се ражда да бъде просто,човек!!!!!!!! Heart Eyes

KSI,чак мен ме хвана яд,но по важно е как го приема Лори.
Всичко останало,си остава на заден план,за съжаление ще ги има много подобни случаи.

Ние сме на вълна помирение,като се разсъди,Йони не мога да я вразумя,да не обръща внимание на детския характер на сестра си. Mr. Green

Иначе аз съм в супер дикция,имам мир в душата ми! Wink

# 732
ЧРД на Пипа! Майче - жива и здрава
ето го и моето духче с тиквения фенер

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30768424&id=1386645682 … amp;id=1386645682
Парола иска!

# 733
Птичка, благодаря за разбирането! И Лори понякога се дразни на брат си той като започне да се тръшка за нещо. И аз колкото и да обяснявам, че той е малък и затова е такъв, тя се сърди.
Хай, дай парола.
Аз без сили останах да се боря с тиквата, но ще я направя...макар и на почивки Simple Smile

# 734
xai- страхотна снимка, вашето духче е доста страшно  Mr. Green
Трябва да сте се логнали във вашия фейсбук и после щраквате на линка на xai  и става.

Общи условия

Активация на акаунт