скорошно раждане в Шейново?

• 360 595
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 1 620
Здравейте всички!
На мен тепърва ми предстои всичко. Още не съм ходила за потвърждаване на бременността. И понеже личната ми каза, че съм имала право само веднъж да сменя гинеколога съм доста притеснена. Разбира се платено човек може да отиде навсякъде, но на мен не ми е по силите.
За това моля да ми препоръчате лекар който да води бременността ми. Четох за мненията за  МЦ Феникс, но ми е доста далече - аз живея в Дружба. За сега съм си записала час при д-р Галя Богданова в 25 ДКЦ Младост (тя работи в Тина Киркова) и понеже реших, че искам да раждам в Шейново мисля, че по-удачно ще е да ми води някой лекар от там.
Благодаря предварително на всички!!!

# 1 621
напоследък стана доста модерно да се избира акушерка. Добре де , избрали сте си акушерка, ама наложи се спешно секцио, какво става ?????? Оперира ви докторът, който е дежурен, предполагам.
А каква е ролята на акуперката???

# 1 622
  • София
напоследък стана доста модерно да се избира акушерка. Добре де , избрали сте си акушерка, ама наложи се спешно секцио, какво става ?????? Оперира ви докторът, който е дежурен, предполагам.
А каква е ролята на акуперката???
Е нищо не се случва, според мен въобще не се обаждаш на акушерката да идва. Аз до колкото разбрах нищо не плащаш предварително, плаща се като те изпишат с бебчо, ако си си викнала акушерката да седи при теб ще си платиш, то сигурно те карат някаква декларация да попълниш

# 1 623
  • София
Ма то понякога в хода на раждането се налага секцио. Тя вече е дошла. То рочно това е спешното секцио.
Интересен казус. Не съм се замисляла...

# 1 624
Здравейте всички!
На мен тепърва ми предстои всичко. Още не съм ходила за потвърждаване на бременността. И понеже личната ми каза, че съм имала право само веднъж да сменя гинеколога съм доста притеснена. Разбира се платено човек може да отиде навсякъде, но на мен не ми е по силите.
За това моля да ми препоръчате лекар който да води бременността ми. Четох за мненията за  МЦ Феникс, но ми е доста далече - аз живея в Дружба. За сега съм си записала час при д-р Галя Богданова в 25 ДКЦ Младост (тя работи в Тина Киркова) и понеже реших, че искам да раждам в Шейново мисля, че по-удачно ще е да ми води някой лекар от там.
Благодаря предварително на всички!!!

Не прави грешката да гледаш къде ти е близо, а гледай къде има добър специалист. Все пак на преглед няма да ходиш всеки ден.Един път през живота си съм ходила на гинеколог в дкц и няма да повторя. Видяха ми фоликулярна киста и веднага заговориха за операция. Оказа се, че се е пукнала сама при следващия цикъл.

# 1 625
Ма то понякога в хода на раждането се налага секцио. Тя вече е дошла. То рочно това е спешното секцио.
Интересен казус. Не съм се замисляла...

Случва се какво ли не. Моята сестра беше решила да ражда във вана. Но в процеса на раждане станало усложнение и се наложило слешно секцио. Е, .... след това си плати и за ваната и всичко останало въпреки, че не можа да я използва. А извинението - те вече я били напълнили и за това трябвало да се плати.

# 1 626
Д-р Гагова за която говорите в МЦ Феникс е същата която работи и в Шейново нали?

# 1 627
Аз не знам Гагова да работи някъде другаде освен в Шейново . На сайта на този МЦ също не виждам да е вписана . Някой ако има по -актуална информация да каже.

# 1 628
Звънях в МЦ Феникс 87 - Гагова не работи там. Записах си час при д-р Стивасарска.
Моля за отзиви за нея.

Последна редакция: пт, 08 яну 2016, 16:54 от Снежкати

# 1 629
Здравейте ,
   предстой ми раждане и се колебая в коя болница - не се следя в Шейново.
Интересуваме по колко легла са в стаите и дали бебчетата са при майките в стаите или са в детска стая -и по кое време се посещават ?

# 1 630
Леглата варират от 2 до 5, бебетата се носят по график, мисля, че беше в 7 , 10, после от 12 до 20ч , после пак ги дават в 22ч до 23ч

За Гагова личното ми мнение е, че много добра и приятна, но твърде ангажирана, напоследък често чувам да прехвърля пациентки към колеги.

# 1 631
Как стои въпросът с ВИП стаите -освен ,че се заплащат допълнително ,може ли да има посещения в тях и ако съм приета по спешност не се следя там мога ли да искам такава стая .

# 1 632
Звънях в МЦ Феникс 87 - Гагова не работи там. Записах си час при д-р Стивасарска.
Моля за отзиви за нея.

Тя следеше първата ми бременност. При нея и родих през 2013г. Страхотна е. Сега се записах пак при нея за ЖК и пак живот и здраве ще раждам при нея. Сама ще се убедиш, че е много точна и голям професионалист. Постоянно ходи на конгреси и обучения да си ъпдейтва знанията според най-новите тенденции.  Peace

# 1 633
  • София
Как стои въпросът с ВИП стаите -освен ,че се заплащат допълнително ,може ли да има посещения в тях и ако съм приета по спешност не се следя там мога ли да искам такава стая .
Може да имаш посещения, когато поискаш там. Може и да поискаш стая, но не е гаранция, че ще има свободна

# 1 634
Моля за отзиви за нея.

Тя следеше първата ми бременност. При нея и родих през 2013г. Страхотна е. Сега се записах пак при нея за ЖК и пак живот и здраве ще раждам при нея. Сама ще се убедиш, че е много точна и голям професионалист. Постоянно ходи на конгреси и обучения да си ъпдейтва знанията според най-новите тенденции.  Peace
Можеш ли да ми пратиш контакт, на който да си запиша час за преглед. Преди трябваше да се обадя на сестрата, с която , работи и да си запиша час.Още ли е такава процедурата и още ли е същият телефон?

Общи условия

Активация на акаунт