скорошно раждане в Шейново?

• 360 576
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 1 635
Звънях в МЦ Феникс 87 - Гагова не работи там. Записах си час при д-р Стивасарска.
Моля за отзиви за нея.

Тя следеше първата ми бременност. При нея и родих през 2013г. Страхотна е. Сега се записах пак при нея за ЖК и пак живот и здраве ще раждам при нея. Сама ще се убедиш, че е много точна и голям професионалист. Постоянно ходи на конгреси и обучения да си ъпдейтва знанията според най-новите тенденции.  Peace
Можеш ли да ми пратиш контакт, на който да си запиша час за преглед. Преди трябваше да се обадя на сестрата, с която , работи и да си запиша час.Още ли е такава процедурата и още ли е същият телефон?

Аз взех телефон от сайта на МЦ ФЕНИКС87 - http://mcfenix87.com/Контакти.html - 02/444 23 40 това е на регистратурата и казах че искам час  за Д-р Стивасарска.

# 1 636
  • София
Д-р Гагова работи единствено в АГ Шейново. Ако се обадите на регистратурата, ще могат да ви прехвърлят в кабинета, където е акушерката и и разполага с графика и.
В общите стаи мисля, че са по 3-4 момичета.
Бебетата ги носят от: 06-07, 10-11, 13-20, 22-23 часа.

# 1 637
Здравейте , можете ли да ми кажете кога за първи път пускат бащата и пускат ли го изобщо вътре ?
В смисъл ако стане така ,че отида с такси до болницата кога ще пуснат съпруга ми евентуално ( за да не виси само пред болницата- че се очертава студено март  Grinning)

# 1 638
Качват го да види бебто след като родиш - независимо как. Аз бях във ВИП стая и веднага след като ме преместиха се видяхме, за обикновените не знам как е.

# 1 639
  • София
Нашият го доведоха в реанимация и докараха и беба там.

# 1 640
  • София
Бащата има право да види детето до 2 часа след раждането. На мен ми бяха казали да звънне на някакъв вътрешен номер и ще го извикат.
След това не може, доколкото знам, не знам дали биха извели бебето от неонатологията да му го покажат. Може през стъклото...или да се видите вие извън родилния етаж, но не може да свалите бебето.

# 1 641
Здравейте.След два месеца ми е термина и на мен.Спряла съм се на Шейново.Може ли да ми кажете без избор на екип,трябва ли да отида предварително,или когато започне раждането? Също така,специални изисквания имат ли за необходимите неща за бебо?

# 1 642
Здравейте, мами и бъдещи такива Simple Smile Новичка съм тук, пиша ви за първи път, но не веднъж съм намирала отговори на разни въпросчета тук, за което благодаря!
Моят термин е на 10.06, знам че има време, но от сега малко или много се замислям къде и как да раждам. Предвид, че платено се следя при лекар от Шейново, разбира се съм се насочила съм тази болница, още повече от лекаря си съм изключително доволна. Много си мисля относно избора на екип, но все повече ми се струва, че е много по-рентабилно тези 800 лв. да ги дам, за да купя нещо на детето си, защото всички знаем, че разходите не са малки. А и някак си смятам, че ни се полага като основно човешко право, когато раждаме децата на тази държава да се чувстваме добре и защитени, без значение избрали ли сме екип или не. По тази причина много се надявам, че всеки един от лекарите би трябвало да си свърши работата качествено с човешко отношение, въпреки че разбира се аз най-голяма вяра имам на моя си лекар.
За това честно казано, съм се насочила към избора на индивидуален акушерски пост. Чудя се обаче много за епидуралната упойка... Четох доста за самото поставяне, целта и т.н., но си мисля, че е редно да питам доки неговото мнение какво е. Страх ме е от гледна точка на това, че ако не усещам нищо в тази област, когато трябва да се правят напъните и т.н. как стягаш и напъваш мускул, който не чувстваш? Може би въпросът ми е крайно глупав, но ми е първа бременност и за много неща все още тепърва се ориентирам.
Иначе скоро ходих в Шейново и родилните зали и отношението на всички ми изглеждаше много мило. Надявам се да правя правилния избор и за себе си и за детето си!

# 1 643
Раждала съм и с екип и без, в крайна сметка смятам, че всяка стотинка си заслужаваше, ако пак раждам определено ще бъде с избор на екип.Акушерския пост също е добър вариант, впечатленията ми от акушерките в родилна зала са пркрасни.
Помня на първото ми раждане как се разплаках пред родилна зала след индукцията и акушерката дойде и ме гушна като малко дете, думите и бях "не плачи бе момиче, дете ще раждаш, ще го разсърдиш"  Laughing
За епидуралната личния ми опит е лош, не ми беше поставен добре сякаш,забави ми раждането с часове, в крайна сметка не усещах напъните, напъвах на сляпо и неефективно, резултата беше, че стигнах почти до форцепс, размина се защото докторката буквално избута бебето през корема ми, после шеф и кройка на корем и в крайна сметка кръвопреливане  Rolling Eyes Държа да отбележа обаче, че раждах с една приятелка (по случайност), същия анестезиолог, по едно и също време ни ги сложи и тя роди блажено след 30 мин с два напъна.

# 1 644
  • София
Аз не съм плащала за екип, но ако го направя предпочитам акушерка.
За епидаралната не знам, аз бях секцио.
С една майка от нашата отчетна се засякохме в болницата и тя каза, че точно за най-силните контракции упойката е свършила.

# 1 645
  • София
Аз първия път раждах с епидурална с екип и всичко беше идеално. Първо, че раждането не беше болезнено, второ - напъните ги усещах, защото добре дозираната упойка прави така, че като дойдат напъните да те е отпуснала и да ги усещаш. Преценката на доктора и анестезиолога имат роля тук.

# 1 646
Знаете ли как седи въпроса с препознаването?Трябва ли нотариален акт за бащата?

# 1 647
  • София
Акт за раждане ли имаш предвид?  Mr. Green
Искат двете лични карти и акт за брак (ако имате).

# 1 648
Благодаря ви момичета!

А иначе относно:

Знаете ли как седи въпроса с препознаването?Трябва ли нотариален акт за бащата?

До колкото знам, ако нямате брак, е необходима и нотариално заверена декларация от бащата, че припознава детето. Иначе за това според ценовата листа на болницата се заплаща 40 лв.  #Crazy и за издаването на служебна бележка за бащинство още 20 лв. #Crazy

# 1 649
Здравейте,
предстои ми раждане края на март, първа бременност, четох доста коментари за различни болници и за момента съм се насочила към Шейново. Бих искала да родя без избор на екип, нормално и ме интересува какви парички ще ми вземат там? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт