скорошно раждане в Шейново?

• 360 657
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 1 920
  • София
Здравейте, момичета!Скоро влизам в 9-ия месец и благодарение на вашите положителни отзиви ,реших и аз да раждам в Шейново.Решила съм да е секцио с избор на екип, но не познавам никой от докторите в болницата и нямам никакви впечатления.Прочетох доста положителни отзиви за др.Гагова и за сега съм се спряла на нея но нямам никакви координати.Моля ви ,ако някоя от вас е раждала при нея и има нейния телефон или адрес на частен кабинет да сподели,може и на лични.Ще се радвам да препоръчате и някой друг от докторите там.Иска ми се да родя при доктор, който освен ,че си разбира от работата но и да е човек преди всичко а не само да се интересува от парите и да не ме погледне на следващия ден.Много ще ви бъда благодарна!

# 1 921
  • София
препоръчвам д-р Герджиков- прави ми хистероскопия и съм много доволна Peace Любезен, внимателен, идва да те види и да те попита как си Peace

# 1 922
  • Пловдив
Аз препоръчвам доктор Абаджиева. Страхотна е, някой ден като ми остане време покрай двете хали трябва да разкажа за моето раждане, беше чудно, благодарение на екипа, който ме изроди там  Heart Eyes

# 1 923
  • София
Бебето е при майката в часовете, които са написали по-горе. От 13 до 20 е постоянно при майката.
Не се настройвайте за болка от секциото. Имам две през две години и болка не съм имала. Ставах си и си ходег съвсем нормално още на сутринта, а и двата пъти секциото ми беше привечер

# 1 924
  • София
Vese,индивидуално си е при всеки възстановяването след операция. След първото ми секции три дни се чувствах ужасно, отделно имах странични ефекти от упойката /гадене,страхотно главоболие/ че сега за второто секцио не очаквам да са розови нещата.

# 1 925
  • София
Аз също се еъзстанових лесно.
Цялото това седене в реанимация без бебрто е загубено.
Вероятно не бих родила пак в Шейново точно поради тази причина-24 часа без бебето, никакъв първи контакт с бебето при секцио, взимане на определени часове.
На мен специално ми е важно да дъм с бебето непрекъснато първите дни, както и  не бъде хрнено с АМ. Но там невъзможно.

# 1 926
Здравейте!Родих второто си дете в Шейново на 19.07. с избор на екип при д-р Стивасарска. През 2013г. Родих пак при нея сина си. Изключително доволна съм. Тя следи и двете ми бременности и в МЦ Феникс 87. И двете деца родих нормално, без упойка. Имам епизиотомии, но се възстанових много бързо. Всички от персонала са професионалисти и много мили и любезни. Храната е много добра също. Бебетата седят при майката много по-дълго в сравнение с 2013г., което е супер. На моето АМ не съм му давала изобщо. Засука още на родилния стол. Първите дни коластра. На третия ми дойде кърмата. Предполагам са й давали АМ на храненето в 1 през нощта. След това ги носят направо в 6. Препоръчвам болницата горещо.

# 1 927
  • София
Кое е различното във времето, в което децата са при майките?
При мен през октомври 2013 и октомври 2015 беше едно и също. Сега ли има промяна?

# 1 928
Мисля, че януари 2013 ги даваха на 3 часа. Не помня точно колко често беше, но със сигурност толкова дълго от 13 до 20 не седяха при майките.

# 1 929
  • София
Аз също се еъзстанових лесно.
Цялото това седене в реанимация без бебрто е загубено.
Вероятно не бих родила пак в Шейново точно поради тази причина-24 часа без бебето, никакъв първи контакт с бебето при секцио, взимане на определени часове.
На мен специално ми е важно да дъм с бебето непрекъснато първите дни, както и  не бъде хрнено с АМ. Но там невъзможно.

Второто ми раждане беше секцио и някак не мога да си представя след операцията веднага да стана и да се грижа и за мен, и за бебето. 24-те часа са абсолютна необходимост според мен. Не вярвам да има болница, в която да ти поверят бебето за постоянно веднага след секцио.

# 1 930
Аз вече съм в 33г.с. и въпросът за това къде ще раждам, много сериозно ме е налегнал. След всички тези хубави коментари, които прочетох-Шейново ми звучи много добре. Това което ме притеснява е, че не живея в София, а съм на около час път. Друг е въпросът, че не съм следила бременността там и не знам как да избера доктор...  само по препоръки ли?  Simple Smile
Ако може да ми препоръчате някой, който се слави добър при секцио, защото за жалост натам отиват нещата? Благодаря!
Редактирам се след доста четене Simple Smile Колебая се между д-р Гагова и д-р Герджиков...Мнения?

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 20:34 от Ralitsa_7253

# 1 931
  • София
Въпрос към раждалите два пъти секцио- бихте ли споделили дали след  втората операция възстановяването е по- бавно, по- болезнено ли е, въобще всякаква информация за следродилния период ще ми е от полза Hug

# 1 932
  • София
Мен лично второто секцио ми беше още по-леко от първото. Болка никаква не съм имала

# 1 933
Здравейте мами,в 28г.с. съм и преглеждам темата за Шейново,това което споделяте ме успокоява,иска ми се раждането да е там,но няма да избирам екип,така май няма да мога да се доредя до ВИП стая,но пък разбирам,че отношението на персонала е ок.

# 1 934
  • Драгоман
 Аз съм извън София, на около час път. Бях с планово секцио като си бях приготвила вариант при спешност да има кой да ме откара. Не е нужно да си следила там бременността, просто ако се налага планово секцио се ходи на предварителен преглед за насрочване на дата и т.н., който струва 30лв мисля.
 След второто секцио всичко си беше същото, освен че белега ми стана по-грозен естетически.  Wink 

Общи условия

Активация на акаунт