Иначе вип стаята представлява стая с 1 легло, телевизор, който не се заплаща, климатик, хладилник, гардероб, люлеещ се стол, чешма вътре в стаята, санитарния въЗел в общ за всички вип стаи, като всяка дама си има ключ. Единственото предимство на ВИП стаята за мен е, че има възможност да те посещават.
В момента съм настанена в стая с две легла, има и по четири легла. Условията са добри, има телевизор със стотинки, чисто е, което смятам, че е най-важно. Тоалетните са три на етажа. До момента не ми се е налагало изобщо да чакам, там също немога да се оплача от липса на хигиена. Персонала в родилното отделение не е особено от любезните, но хората си вършат задълженията все пак не смятам за нещо не нормално да тв събудят в 5.30 ч. при положение, че в 6 ч. носят бебета. Акушерките от неонатологията, които носят бебета са изключително отзивчиви отговарят на въпросите ми без физиономии и т.н. Лекарите също много добре обясняват, когато се дават сведения за бебета.
Забравих да спомена също като бонус на ВИП стаята, че ти докарват бебето в стаята, а в родилното трябва сам да си го вземеш в определения час пред асансьора. Та общо взето е това, в предвид лукса в родилна зала има някои забележки към родилното, но се преживява. Като съвет вземете си поне 2 лични нощници, тъй като в родилното трябва да им се молиш за чиста и я ти дадат я не, пък и предполагам всяка от вас би се чувствала много по-комфортно в собствена. За това се сещам в момента, ако имате други въпроси съм насреща.