скорошно раждане в Шейново?

• 363 605
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 735
  • София
  Не мога и не искам  да повярвам написаното за д- р Василев.

# 736
  • Once there was a Hushpuppy...
Естествено, че през деня са повечето секцио - планирани. През ноща правят само спешно секцио. Аз като родих планирано секцио бяхме точно 3 във всичките им операционни.
Аз съм си платила за собствено успокоение, имам приятелки дето не са платили и лев и получиха перфектно отношение и секцио, ако щете.

Пак ви казвам на тези дето ще раждате, не слушайте тези които тук ви убеждават че като платите ще получите идеално отношение и безпроблемно раждане.

Ако е рекъл Господ и 2000лв. да платиш може да си те прибере от операционната. Парите да не би да гарантират, че не е възможно да има фатален край??? Помислете малко.
Парите, които сме дали на лекарите само са ни дали малко успокоение - нищо друго! При раждането гаранции за живота ти, срещу пачка никой не дава!!!

# 737
Естествено, че през деня са повечето секцио - планирани. През ноща правят само спешно секцио. Аз като родих планирано секцио бяхме точно 3 във всичките им операционни.
Аз съм си платила за собствено успокоение, имам приятелки дето не са платили и лев и получиха перфектно отношение и секцио, ако щете.

Пак ви казвам на тези дето ще раждате, не слушайте тези които тук ви убеждават че като платите ще получите идеално отношение и безпроблемно раждане.

Ако е рекъл Господ и 2000лв. да платиш може да си те прибере от операционната. Парите да не би да гарантират, че не е възможно да има фатален край??? Помислете малко.
Парите, които сме дали на лекарите само са ни дали малко успокоение - нищо друго! При раждането гаранции за живота ти, срещу пачка никой не дава!!!

През ноща всяко второ секцио е "планирано спешно" и си има причини за това.... Имам 3 познати (не само в Шейново раждаха) планирано секцио....но ги викнаха по малките часове на денонощието....и се водеха спешни, макар да нямаха нищо спешно в тях. Просто далаверките по лесно минават когато има малко свидетели. В моята стая в реанимацията имаше още 2 легла - момичетата с операции от следобяда ги местеха в Родилно още към 21 ч. за да има свободни места за нощните  Mr. Green , нали се сещате защо. Поживях доста в реанимацията и роман мога да напиша....кой и кога оперираше. Имаше гинеколози, които виждах само нощем  Mr. Green като вампирите.... hahaha

Съгласна съм за плащането.... не съм дала нищо на ръка, платих си избор на екип защото държах определен човек да ми направи операцията..... но пък съм свидетел на разликата в отношението към пациентки на цитираните от мен по горе 3 имена. За сведение само техни пациенти ползваха единствените 2 VIP стаи с отделен санитарен възел. Исках да си платя, но ми казаха, че випа е зает за месеци напред по график от пациентки на тези тримата.

Василев е прекрасен човек....но само към неговите пациенти...и към тези които още не са избрали екип.... другите не ги поглежда, независимо че са му в отделението. Ако искате вярвайте, аз го изпитах на гърба си за съжаление.

# 738
  • София
*starlet*, права си, всеки може да реагира по различен начин, но в подобна спешна ситуация съм убедена, че 95% биха се съгласили на всичко. Моята мисъл беше друга- че не само в Шейново се случват подобни неща.

...

Peace

# 739
Бих искала да Ви попитам, имате ли впечатления от д-р Гагова и по конкретно раждане със секцио при нея?

# 740
  • Once there was a Hushpuppy...
DANNITA - имам близка с две секцио при нея и е много доволна и още една с нормално - пак така! Но, все пак е най-добре да се изкажат от първа ръка, тези които са раждали при нея Peace

# 741
Благодаря ти Simple Smile

# 742
  • София
DANNITA, отговаряла съм много пъти в темата за Гагова, с удовоствие ще го направя пак!

Д-р Гагова е невероятна - не съм се страхувала нито за миг аз себе си, за бебето или за каквото и да било. Имам й пълно и абсолютно доверие.

Е, не съм раждала секцио, а нормално, но не мисля,че има разлика.
Страхотна е!!! Много е заета, не винаги има време да мине през стаята след раждането, но за мен е невероятен специалист и това е важното. Въпреки, че много ми се караше по време на напъните, не й се сърдя, а напротив - благодаря й от сърце!!!
Не бих родила друго дете при друг, освен при д-р Гагова!!!

# 743
Относно "избора на екип" искам да кажа, че родих чрез цезарово сечение бе направен избор, оперираха ме Д-р Йован Даскалов и Д-р Радко Тоцев, отношението им беше перфектно. Държаха се с мен много добре, цялата операционна се промени само с появата им, всички имаха пламък в очите желание за работа и усмивки на лицата. Анестезиологът ми Д-р  Якимов беше много добър, обяснява ми всичко и веднага ми каза : " Ето ги двамата, любимците на всички жени в болницата и извън нея"! Всеки ден минаваха да ме видят, просто пак ще раждам при тях! Дано още са там. За Д-р Ковачева- МНОГО БЛАГОДАРНОСТ!!!

# 744
DANNITA, отговаряла съм много пъти в темата за Гагова, с удовоствие ще го направя пак!

Д-р Гагова е невероятна - не съм се страхувала нито за миг аз себе си, за бебето или за каквото и да било. Имам й пълно и абсолютно доверие.

Е, не съм раждала секцио, а нормално, но не мисля,че има разлика.
Страхотна е!!! Много е заета, не винаги има време да мине през стаята след раждането, но за мен е невероятен специалист и това е важното. Въпреки, че много ми се караше по време на напъните, не й се сърдя, а напротив - благодаря й от сърце!!!
Не бих родила друго дете при друг, освен при д-р Гагова!!!
И аз така!!!

# 745
  • софия
Относно "избора на екип" искам да кажа, че родих чрез цезарово сечение бе направен избор, оперираха ме Д-р Йован Даскалов и Д-р Радко Тоцев, отношението им беше перфектно. Държаха се с мен много добре, цялата операционна се промени само с появата им, всички имаха пламък в очите желание за работа и усмивки на лицата. Анестезиологът ми Д-р  Якимов беше много добър, обяснява ми всичко и веднага ми каза : " Ето ги двамата, любимците на всички жени в болницата и извън нея"! Всеки ден минаваха да ме видят, просто пак ще раждам при тях! Дано още са там. За Д-р Ковачева- МНОГО БЛАГОДАРНОСТ!!!
Случи ми се абсолютно същото,Силве! Hug

# 746
  • Fort Worth, TX
Направо като ви чета ми се изправят косите.Тая болница да вземат да я затворят.Това е пазар там.Платиш ли си ок , ако ли не ........Как не ги е срам тея доктори.Нахални до безобразие и капка човещинка не е останал в тях.За какво са се клели, търгаши......Бясна съм .Днес слушах Милан Миланов и разправя как внуците му се родили там и всичко било ок.Моля ви се д-р Миланов, ако към вашите деца няма специално отношение , към нас обикновенните ли жени да има?.Водещият го парира точно с това, а той взе да мрънка нещо.За сетен път се убеждавам, че направх добре като избрах да родя в Плд.Много ми е мъчно за починалите млади момичета.Много.

# 747
Направо като ви чета ми се изправят косите.Тая болница да вземат да я затворят.Това е пазар там.Платиш ли си ок , ако ли не ........Как не ги е срам тея доктори.Нахални до безобразие и капка човещинка не е останал в тях.За какво са се клели, търгаши......Бясна съм .Днес слушах Милан Миланов и разправя как внуците му се родили там и всичко било ок.Моля ви се д-р Миланов, ако към вашите деца няма специално отношение , към нас обикновенните ли жени да има?.Водещият го парира точно с това, а той взе да мрънка нещо.За сетен път се убеждавам, че направх добре като избрах да родя в Плд.Много ми е мъчно за починалите млади момичета.Много.

Че то и в Пловдив преди около 1-2 месеца имаше подобен смъртен случай.

# 748
  • София
Аз предлагам да не се генерализира.

Да не би да смятате, че в Майчин дом има само всеотдайни лекари, акушерки и т.н.? Или не се дават пари под масата? Или пък да речем в Тина Киркова всичко е изрядно и се раждат бебета безпроблемно, а лекарите са милосърдни, с озарени от усмивки лица?
Просто всичко стана медийно достояние, това е.
Далеч не значи, че в другите болници не се случват подобни ужасии и само Шейново е къщата на ужасите.

Както видяхте /ако сте гледали новините/, дори министъра няма смелостта да предложи законови промени и лекарските грешки да се наказват със затвор, а не с 1500лв глоба за болницата.
Всички са се навързали като свински черва.

# 749
След ужаса ми в майчин дом, всичко в Шейново ми се стори цветя и рози.
Много ме учуди изказването за Василев. Присъствах на няколко визитации, когато се оказах там за задържане. Нямаше разлика по начина на визитиране. Само аз бях нечия, т.е. на Велев. (и понеже се намеси темата и неговото бездушие, ще си изкривя душата, ако кажа че само парите са му от значение. Покани ме на среща в Шейново с цел прием в неделя вечер на 8-ми март, защото имах контракции без да му е дошло времето. Беше ме виждал точно веднъж, за да го сондирам дали би ме поел за раждане. Въобще за пари не е ставало въпрос, а лично го попитах какво струва това непланирано извън графика му посещение на работното място  Peace). Повече се ръководиха (и Василев, и Гагова, и Герджиков, и Китанова, и Механджийски) от проблема ми преди това, а не от моята лична опека.
След раждането (май само аз съм бяла птица, че не договарях и ВИП стая, защото проблемите ми не бяха такива) пак така си преглеждаха. Даже двете девойки, които бяха без избор малко повече ги обгрижваха поради по-сериозно мрънкане от тяхна страна. 

Общи условия

Активация на акаунт