скорошно раждане в Шейново?

• 360 576
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
Ако си здравно осигурена - никакви пари не трябва да ти вземат  Peace

# 1 651
  • София
Само ако искаш упойка.

# 1 652
  • София
Или ВИП стая  Simple Smile

# 1 653
Аз съм от провинцията и по различни причини бих искала да родя своето дете в София на място, където има не само професионалисти, а и добра апаратура.

По медицински причини (високо кръвно и възраст) се налага да родя секцио. Поне така ми каза наблюдаващия гинеколог.

Насочила съм се към АГ Шейново.Прочетох много теми по въпроса, но пак имам питания.

Понеже не познавам лекарите там, няма да заплащам за избор на екип, но мисля да платя за ВИП стая. Ще раждам летен месец и много жени в една стая ще ми дойдат в повече. На една ще и е студено на друга топло, 5-6 ревящи бебета и операция ще бъде "весело". Дано да има свободни

Въпросите са ми:
1. Какви ВИП стаи има- с 1 и 2 легла ли? В ценоразписа  има 2 цени -Стая Родилно отделение -40лв и ВИП стая-70лв? Имат ли санитарен възел?
2. Колко време преди термина да отида да ми назначат дата и какво трябва да нося?Прави ли се преглед
3. Ще ми назначат ли предварително дата, като нямам избор на екип?
4. Колко време преди назначената дата трябва да бъда в София, т.е. мерят ли се тонове на бебето при секцио?
5. Колко време преди назначената дата ще ме приемат в клиниката?
6. Заплащат ли се отделно тоновете на бебето?
7. Видях цена за Стерилен гел "Hyalobarrier gel" при отворени рани и Цезарови сечения-450 лв. Какъв е този гел?

# 1 654
Аз съм от провинцията и по различни причини бих искала да родя своето дете в София на място, където има не само професионалисти, а и добра апаратура.

По медицински причини (високо кръвно и възраст) се налага да родя секцио. Поне така ми каза наблюдаващия гинеколог.

Насочила съм се към АГ Шейново.Прочетох много теми по въпроса, но пак имам питания.

Понеже не познавам лекарите там, няма да заплащам за избор на екип, но мисля да платя за ВИП стая. Ще раждам летен месец и много жени в една стая ще ми дойдат в повече. На една ще и е студено на друга топло, 5-6 ревящи бебета и операция ще бъде "весело". Дано да има свободни

Въпросите са ми:
1. Какви ВИП стаи има- с 1 и 2 легла ли? В ценоразписа  има 2 цени -Стая Родилно отделение -40лв и ВИП стая-70лв? Имат ли санитарен възел?
2. Колко време преди термина да отида да ми назначат дата и какво трябва да нося?Прави ли се преглед
4. Колко време преди назначената дата трябва да бъда в София, т.е. мерят ли се тонове на бебето при секцио?
7. Видях цена за Стерилен гел "Hyalobarrier gel" при отворени рани и Цезарови сечения-450 лв. Какъв е този гел?

Здравей, мога да отговоря на някои от въпросите ти Simple Smile
ВИП стаята, до колкото поне аз съм запозната е с едно легло и цената и 70 лв. на леглоден, другото е ако не си осигурен и си заплащаш в стандартна стая. Знам, че обаче не винаги има свободни вип стаи.
Тоновете на бебето мисля, че бяха 20 лв.
Относно това, което трябва да си носиш - има подробен списък в сайта им.
А ти по мед. причини ли ще разждаш секцио, защото ако изборът е твой си го заплащаш?

# 1 655
Благодаря за отговора  Simple Smile

# 1 656

Въпросите са ми:
Най-лесно е да се обадиш директно в Шейново и да си зададеш въпросите.А във вип стаите няма отделен санитарен възел.Тоновете на бебето се заплащат по 20 лв. на замерване.А приемането в клиниката преди секцио мисля,че е в деня на операцията.

# 1 657
  • София

Въпросите са ми:
Ще се опитам да отговоря по точки.
1. Вип стаите са за една майка, но аз бях в големия ВИП на 4ти етаж и имах две легла в стаята. Тоест, можеше и придружител да спи при мен. Имахме санитарен възел на две съседни вип стаи, с ключ и само за нас. Цената е 70 лв. на вечер.

2. По този въпрос попитайте по телефона, след като не сте от София.
3. Да, ще назначат.
4 и 5. Приемат в деня преди секцио, записват тонове и правят нужните изследвания.
6. Тоновете се заплащат ако се ходи регулярно на запис. Аз ходех от 35та седмица всяка седмица.
7. Гелът е против сраствания и е по желание.

# 1 658
Здравейте.След два месеца ми е термина и на мен.Спряла съм се на Шейново.Може ли да ми кажете без избор на екип,трябва ли да отида предварително,или когато започне раждането? Също така,специални изисквания имат ли за необходимите неща за бебо?
Когато започне раждането.Аз отидох още с първите контракции и ме върнаха,казаха,че докато дойде време за раждане могат да минат два дни.Казаха когато станат по-чести и по-силни да заповядам отново.С второ дете обаче,трябва да сте там още с първите контракции,т.к.тогава нещата не са предвидими и се случват по-бързо!Изискваха се памперси и мокри кърпички само.

# 1 659
Veseto* благодаря

# 1 660
Здравейте,
Предстои ми раждане май месец. Ходя часно на преглед при д-р Валери Иванов, за който има много малко информация в нета. Ще са благодарна, ако някои има отзиви от него ... все още се колебая за ВИП стаята, какво бихте ме съветвали Вие? Много приятелки ми казват, че е много по кофти да си сама, няма и кои да питаш и по - добре си било в нормална, но нямам близки, които да са раждали в Шейново ...
Благодаря и хубав ден Simple Smile

# 1 661
Здравейте можете ли да ме насочите към примерен списък за болницата - понеже това което намирам в сайта ми се струва много малко .
Трябва ли да нося дрехи за бебо , пелени, и т.н. ?

# 1 662
  • София
Искат само, което е в сайта. За бебето освен кърпички и памперси друго не трябва

# 1 663
Искат само, което е в сайта. За бебето освен кърпички и памперси друго не трябва

Благодаря !

# 1 664
  • София
Nadence аз си бях взела за бебка - пелени,биберон залъгалка(не го ползвах,но съквартирантката имаше нужда та й го подарих ),памперси и мокри кърпи.Дрешки може да не потрябват,но вземи си за всеки случай ако повърне след хранене.Тия памперси и мокри кърпи,които ги искат от болницата са за бебетата,когато са при акушерките.

Йотсето,аз бях в двойна стая,добре ми беше.Имаше на кой да оставя малката за да отида до тоалетна.Във ВИП стаята няма санитарен възел,но ако има някой близък при теб през деня,докато бебето е при теб,ще ти е по-лесно да излезеш.За този д-р не съм чувала  Peace

Общи условия

Активация на акаунт