скорошно раждане в Шейново?

• 360 597
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 1 680
Всъщност те искаха да ме хоспитализират. Просто вдигнах високо кръвно, което обаче се нормализира и реших, че у дома бих се чувствала по-добре и по-спокойна. След извършения преглед, казаха, че всичко е нормално, но трябвало да остана 5 дни, нито по-малко, за да ми следят кръвното.Реших да си го следя сама и отказах да остана за прием и съответно трябваше да платя 55лв.  Rolling Eyes

# 1 681
Дори на регистратурата ме предупредиха,че ако не ме хоспитализират,прегледа в спешния кабинет на Шейново се заплаща,а и го има обявено на съобщение пак там.Но ако не искате да плащате преглед в спешен АГ кабинет,ако не ви притеснява,идете в Майчин дом.В МД само ми казаха,че ако пак се появи същия проблем ще се наложи хоспитализация,но пари не са ми искали.
  За Шейново останах с впечатлението,че щом искат да те хоспитализират то считат,че е необходимо,а не е само заради клиничната пътека(особено,ако е за повече от 3 дни).

# 1 682
Ясно, разбрах. Благодаря за отговорите  Heart Eyes  Може и аз в бързината да не съм видяла как стоят нещата с заплащането, просто исках да знам недай си Боже, ако пак ми се наложи.
Хубав и усмихнат ден .  bouquet

# 1 683
Здравейте, момичета!

Моля Ви за информация. Предстои ми да отида на първи преглед за установяване на бременност. Днес се обадих в Шейново да си запазя час, казаха ми да звънна в кабинет №13 (Кабинет патологична бременност). Там вдигна телефона една госпожа, която беше много отегчена и ми отговаряше с по 1 дума. Та стана ясно, че не се запазва час, трябва да отида директно, от понеделник до петък, 8:30-13:00ч., прегледа е 40лв. Стана ми много странно. Как процедирахте вие при първия си преглед за установяване на бременността в Шейново?

# 1 684
Здравейте, момичета!

Моля Ви за информация. Предстои ми да отида на първи преглед за установяване на бременност. Днес се обадих в Шейново да си запазя час, казаха ми да звънна в кабинет №13 (Кабинет патологична бременност). Там вдигна телефона една госпожа, която беше много отегчена и ми отговаряше с по 1 дума. Та стана ясно, че не се запазва час, трябва да отида директно, от понеделник до петък, 8:30-13:00ч., прегледа е 40лв. Стана ми много странно. Как процедирахте вие при първия си преглед за установяване на бременността в Шейново?
Така,както е обяснила отегчената госпожа.Отидох,платих си прегледа и зачаках пред същият този кабинет.Бях с две приятелки,служителки в тази болница ,които ми правеха компания докато ми дойде реда.Кое Ви се стори странно?

# 1 685
Здравейте, момичета!

Така,както е обяснила отегчената госпожа.Отидох,платих си прегледа и зачаках пред същият този кабинет.Бях с две приятелки,служителки в тази болница ,които ми правеха компания докато ми дойде реда.Кое Ви се стори странно?

Просто останах с впечатление, че трябва да се запази час, а когато се обадих казаха, че се отива направо и се чака. Срещнах много коментари, в които бъдещи майки споделят как са запазили час, за това попитах. Благодаря Ви за отговора.

# 1 686
Нямаш ли гинеколог, при когото ходиш за редовни прегледи?Цитонамазка и т.н.?Като планирах бременност се ориентирах и към конкретен гинеколог и когато забременях отидох при него за установяване и на бременността. Сега тя ме следи и ще ме изражда живот и здраве. Ако отидеш в болница като Вита например, и кажеш, че си за установяване на бременност, не вярвам някой да те върне. След това на същото това място можеш да си вземеш и цял пакет Женска консултация и да се следиш там. То не е само първият преглед. След това ще те викат пак в 9г.с.(най-вероятно). След това трябва бързо да се ориентираш и за Феталните морфологии къде ще правиш в 12г.с и 22г.с. Това не се прави в Шейново, Тина Киркова, а при специалисти по фетална медицина. Потърси в нета.

# 1 687
Нямаш ли гинеколог, при когото ходиш за редовни прегледи?Цитонамазка и т.н.?Като планирах бременност се ориентирах и към конкретен гинеколог и когато забременях отидох при него за установяване и на бременността. Сега тя ме следи и ще ме изражда живот и здраве. Ако отидеш в болница като Вита например, и кажеш, че си за установяване на бременност, не вярвам някой да те върне. След това на същото това място можеш да си вземеш и цял пакет Женска консултация и да се следиш там. То не е само първият преглед. След това ще те викат пак в 9г.с.(най-вероятно). След това трябва бързо да се ориентираш и за Феталните морфологии къде ще правиш в 12г.с и 22г.с. Това не се прави в Шейново, Тина Киркова, а при специалисти по фетална медицина. Потърси в нета.

По стечение на обстоятелствата, наскоро се преместихме със съпруга ми от Варна в София. Все още тук нямам нито личен лекар, нито гинеколог. Искам да отида на лекар за установяване на бременност за да я потвърди и да каже дали плода е в матката и т.н. Предстои ми пътуване за празниците към Варна и смятам /ако, дай Боже, всичко е наред/ да взема направление от личния лекар за ЖК и да се консултирам с моя гинеколог за да ме насочи към специалист. Иначе съм наясно какво следва от тук нататък, но първо трябва да съм 100% сигурна, че съм бременна.

# 1 688
  • София
Ако искаш може и по ЗК да ти установят бременността и да започнат да ти водят женска консултация, но за тази цел трябва личния ти лекар да ти даде направление и да си намериш гинеколог, който да те следи  и да работи със ЗК. Също така трябва да си поне 10 г.с. Такива има на много места, но не в самата болница Шейново. В болницата може да ти проследят бременността, но се заплаща пакет около 500 лв. и не ти я следи конкретен лекар.
Аз и така направих, но освен по ЗК се следях и при друг лекар, не по ЗК.

# 1 689
Пакетът за ЖК е 380 лв.,като се следи бременността от двама лекари(мисля,че може да си избереш при кой от двамата да си).Също така в Шейново се правят и биохимичния скрийнинг и феталните морфологии.В сайта на Шейново има ценови разпис,като в него е посочено в пакета ЖК какво ти е включено като изследвания.Дори може да се запишеш и в по-късен етап на бременността,като и цената е по-ниска.

# 1 690
Здравейте можете ли да ме насочите към примерен списък за болницата - понеже това което намирам в сайта ми се струва много малко .
Трябва ли да нося дрехи за бебо , пелени, и т.н. ?
    Трябва да носиш памперси и мокри кърпички.Дрехи само за изписването на бебо

# 1 691
Здравейте, момичета!

Вчера и аз звънях в Шейново да попитам за цена на преглед, за болничен и разни други въпроси имах без отговор. Бях решила, че искам да ме прегледа д-р Гагова, та звънях в нейният кабинет. И абсолютно по същия начин разговарях с отегчена и раздразнена жена - дали беше самата докторка или не, не знам (поне говореше като лекар). Но така и не пожела да ми обърне внимание и да се държи с мен като с нормална бременна жена. И понеже предният ден бях при мойта лекарка (също от Шейново но в частен кабинет) и тя ме беше разстроила доста, си поплаках цял ден от ужасното отношение на всички лекари. Та мисълта ми е,че бях доста ЗА Шейново, а вече дори мисълта, че трябва да раждам ме плаши.

# 1 692
  • софия
Аз бих ти препоръчала д-р Галева или Абаджиева.Млади, позитивни и грижовни.Второто ми секцио беше при тях(бях без избор) и съм възхитена.

# 1 693
  • София
Здравейте, момичета!

Вчера и аз звънях в Шейново да попитам за цена на преглед, за болничен и разни други въпроси имах без отговор. Бях решила, че искам да ме прегледа д-р Гагова, та звънях в нейният кабинет. И абсолютно по същия начин разговарях с отегчена и раздразнена жена - дали беше самата докторка или не, не знам (поне говореше като лекар). Но така и не пожела да ми обърне внимание и да се държи с мен като с нормална бременна жена. И понеже предният ден бях при мойта лекарка (също от Шейново но в частен кабинет) и тя ме беше разстроила доста, си поплаках цял ден от ужасното отношение на всички лекари. Та мисълта ми е,че бях доста ЗА Шейново, а вече дори мисълта, че трябва да раждам ме плаши.
Супер учудена съм! Аз винаги там съм срещала прекрасно отношение!

# 1 694
Старите имена там са много ангажирани и явно им иде ту мач...
Специално с Гагова съм се срещала многократно, защото и двете ми бременности бяха леко проблемни, та си отвисях в патологията.Винаги е била приятна компания, изчерпателна , позитивна, понякога леко грубовата, но не в лошия смисъл.
Има и нещо друго, бременните са доста чувствителни и често правят от мухата слон....И аз си спомням моменти, в които ми се е виждало ужасно грубо отношението на определени хора, а сега като се сетя и ми е смешно  Mr. Green

Абаджиева  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Прекрасна жена, накараме да се чувствам спокойна и специална през всичките девет месеца.Безкрайно съм и благодарна за всичко !

Общи условия

Активация на акаунт