скорошно раждане в Шейново?

• 360 628
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 1 695
Здравейте искам да попитам как се процедира в Шейново ако преносваш -не се следиш там и си без избор на екип  newsm78?

# 1 696
  • София
Ами отиваш на преглед и решават дали да те приемат в предродилно,или да те пратят още ден-два да изчакаш вкъщи.По принцип, ако си за нормално раждане ,могат да изчакат да преносиш 7 дни преди да предизвикат раждане.Аз преносих 9 дни и родих в деня преди да ми правят ФОТ Simple Smile Успех  Simple Smile

# 1 697
Старите имена там са много ангажирани и явно им иде ту мач...
Специално с Гагова съм се срещала многократно, защото и двете ми бременности бяха леко проблемни, та си отвисях в патологията.Винаги е била приятна компания, изчерпателна , позитивна, понякога леко грубовата, но не в лошия смисъл.
Има и нещо друго, бременните са доста чувствителни и често правят от мухата слон....И аз си спомням моменти, в които ми се е виждало ужасно грубо отношението на определени хора, а сега като се сетя и ми е смешно  Mr. Green

Абаджиева  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Прекрасна жена, накараме да се чувствам спокойна и специална през всичките девет месеца.Безкрайно съм и благодарна за всичко !
Именно защото е ясно, че заради хормоните сме по-чувствителни, би трябвало да се отнасят към нас с по-голямо търпение и разбиране, особено лекарите. В крайна сметка всяка бременна е в ръцете на някой лекар - 9 месеца разчита на него за напътствия и успокоение. Ако те се държат с нас като с парче месо (а те го правят) към кого да се обърнеш в крайна сметка? Близките и семейството не на всеки са медицински лица, за да могат да ти обяснят това което те интересува.

# 1 698
  • София
Те се държат еднакво професионално с всяка жена, независимо бременна или не. Трудно ми е да си представя как си имат поведенчески код за бременна и за небременна Simple Smile Не се сърди, извинявай, но ми стана малко смешно. Просто самите лекари са различни и поведението им е различно. Аз съм се следила освен при доктор от Шейново, също и по ЗК, ходила съм и на други места на преглед - като се замисля никъде не съм се чувствала като парче месо.
Тези дни попаднах в спешното на Шейново, при д-р Николова - много приятна и мила лекарка.

# 1 699
Николова изроди първото ми дете, наистина е много внимателна и мила  Peace

Снежкати твоя случай не е такъв....ти вече посещаваш един лекар, който предния ден те е разстроил и явно за този разговор си имала големи очаквания.С риск да те засега, но драматизираш малко повече...  Blush

# 1 700
Николова изроди първото ми дете, наистина е много внимателна и мила  Peace

Снежкати твоя случай не е такъв....ти вече посещаваш един лекар, който предния ден те е разстроил и явно за този разговор си имала големи очаквания.С риск да те засега, но драматизираш малко повече...  Blush

Сигурна съм, че преувеличавам в доста моменти и очакванията от лекарката ми са доста големи - да съгласна съм. Но съм сигурна, че има хора и хора - едни обръщат по-малко внимание на малките неща, а други точно обратното. Аз съм такава че се засягам дори от тона на човека - и повярвай ми не го искам, просто така се чувствам. Псле се убеждавам, че тона не е нищо лично към мен просто човека така си говори явно, но неприятното чувство в мен остава.
И не мисля, че трябва да имат поведенчески код към бременните, ами да могат да преценят как да се отнасят към всеки пациент индивидуално и с внимание. Поне аз така мисля.  Confused newsm78

Последна редакция: пн, 14 мар 2016, 11:50 от Снежкати

# 1 701
  • София
Аз малко офф топик,ама ...

На прегледа, на който разбрах,че съм бременна преди мен имаше друга бременелка някъде 7-8 месец.
Докторката имаше да довършва някакви документи и момичето изчака да ме прегледат,за да си ги вземе.
Седеше на стола с/у докторката и си отпи от мин.вода,която си носеше - 1 глътка!
Ееее тая докторка като се развика - какво се наливаш тука,възпитание нямаш ли,аз да почна ли да лоча и аз тука! Тва да не ти е кафене и тн...Момичето направо се шокира,то и аз де... И реших,че няма да се следя при нея .
Та това да знаете - винаги може и по-зле! Вярно е,че в голяма част,бременните оглупяваме,та вярвам,че поизнервяме понякога докторите и останалия персонал,но специално тая докторица хич не беше права.
И сме по-чувствителни ( ревах 2,5 часа,че мъжо измил тигана с телчето,съответно го съсипал,а беше нов) !

Пожелавам ви спокойно бременеене ,до колкото е възможно  Hug И да попаднете на точно такива лекари,които да се отнасят с вас подобаващо!

# 1 702
  • София
Ей, момичета, стига драматизирахте как ви говорила жената по телефона. Обаждате се да си запишете час и отивате след това на място да си говорите с лекарката, да ви прегледа и да обсъдите каквото ви интересува. Всички там са много симпатични и ще ви се обърне нужното внимание. И двете деца съм си родила при д-р Гагова.
В началото и аз като вас попаднах на въпросната жена. Тя е акушерка и е доста компетентна и въобще не е лоша. Просто тембърът и е такъв и не съм се връзвала въобще на това. В кабинета обикновено е лудница, а и помислете, че може би на човека отсреща да не му е ден.
 Peace

# 1 703
На 29.02.2016.г.родих втората си дъщеря с избор на акушер Жени Коричкава Simple Smile Нямам думи да опиша колко съм доволна от нея!Чудесна е!Голям професионалист,жена и човек!Живот и здраве ако се реша на трето детенце пак бих и се доверила!

# 1 704
На 29.02.2016.г.родих втората си дъщеря с избор на акушер Жени Коричкава Simple Smile Нямам думи да опиша колко съм доволна от нея!Чудесна е!Голям професионалист,жена и човек!Живот и здраве ако се реша на трето детенце пак бих и се доверила!

Искам да те помоля за телефон на акушерката. Прати ми го на лични яко ти е възможно.
Доста положителни неща четох за нея и искам и аз да раждам с нея. И да питам тарифата каква е? Благодаря ти предварително!

# 1 705
БellaБellissima сподели коя е лекарката , за да не попадаме и други мами на нея Simple Smile

# 1 706
  • София
Снежкати,добре си решила за Коричкова! И аз бях при нея Simple Smile

Скрит текст:
Докторката за която говоря е Савчева,завеждаща е отделението в Майчин дом,или поне беше завеждаща.Преди да забременея грубостта й не ме впечатляваше и си ходех,защото пък си я уважавах като специалист.Даже сечудех как може да има толкова много бременни пациентки с това нейно държание.И си викам ааа,еее тя със бременни сигурно се държи по друг наичин   Grinning  Да ама не ! И просто реших да си го спестя.

# 1 707
Здравейте Simple Smile , знаете ли как се казва акушерката, която води ЖК в Шейново?
Благодаря вии bouquet

# 1 708
Здравейте,
В 32- ра седмица съм и последните дни усещам леко придърпване ниско долу, корема много често се втвърдява, бебето е много неспокойно и на няколко пъти се чудя ако нещо се увеличи болката и гинеолога ми не отговаря какво да правя?
Искам да Ви попитам дали някоя е ходила направо в спешния кабинет в Шейновокогато не сте се чувствали добре или сте имали боли.
Преди две години ходих в спешния кабинет в Майчин дом една вечер и отношението им беше ужасно.

# 1 709
  • София
Iotseto123456, аз съм в 35 г.с. , преди 3 седмици ходих в спешното в Шейново заради контракции, може би чаках около час да ме приемат ама имаше две раждащи преди мен и там попълват една документация... та се забавиха. Иначе за моя преглед беше много подробен, беше един млад доктор, една сестра и една стажатка, всички бяха мили и не ме претупаха, правиха ми и тонове. Там обаче ако не е необходимо да те приемат прегледа се заплаща, та си го платих, но аз знаех това.
Иначе съм ходила и в спешния на Майчин дом когато бях края на трети месец, и там чаках че бяха приели 2 мами с близнаци, там спешното си е отделно ( в Шейново е един кабинет) и е ново, та и там ме прегледа една млада лекарка, която ме много ме издразни защото ми говореше като на малоумна все едно не знам как съм забременяла и през цялото време с един назидателен тон. Там прегледа не се заплаща, но не бих отишла пак.
Относно Коричкова, и аз съм се насочила да ме изражда, видяхме се миналата седмица, хареса ми, показа ми родилните зали и обясни някои неща Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт