скорошно раждане в Шейново?

• 361 028
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 1 710
Почти винаги се чака пред спешен кабинет.И аз съм ходила и в Шейново и в Майчин дом.Немога да се оплача от отношението и на двете места.Чаках и на двете места,но за сметка на това не са ми претупали прегледите и на двете места.Ако си се насочила към Шейново за раждане е хубаво да идеш там при проблем,защото ако се наложи прием в болницата поне ще си с ясна представа за лекарите.Аз полежах в Шейново и съм мн доволна от отношението на персонала като цяло.

# 1 711
  • София
Един съвет относно документите,които се попълват преди раждане.Понеже са доста като обем и информация,може да минете да си вземете предварително всичко и да си го попълните на спокойствие у дома.Че като отидете раждащи само до попълване на документи ще ви е  #Crazy
На мен ми ги даде Коричкова,надявам се и на другите мами ,които са без избор да им ги дадат ,ако си поискат.

Ванда,честита дъщеричка ! Братовчедка ми е на 29ти и тази година стана на 10 ( приемай го 40  Joy )

Успех на всички бременелки  Heart Eyes

# 1 712
Здравейте момичета! Следя се в Майчин дом, но искам раждането да е в Шейново. Без избор на екип. Въпросът ми е- кога трябва да отида за запис на тоновете в Шейново? Трябва ли предварително да се запиша и колко струва? newsm78

# 1 713
Струва 20 лева и е без записване на час.Отиваш в Шейново и на регистратурата си плащаш тоновете и ти казват в кой кабинет да идеш.

# 1 714
  • София
Аз винаги записвах час за тонове.

# 1 715
Ами съмнявам се някой да те върне,ако идеш без запазен час,особено сутрин.Дори преди няколко дни бях на консултация за секцио,а те се правят в спешния кабинег,и имаше една мама притеснена,че бебето не мърда много и я пратиха първо за тонове(тя със сигурност не е била с час).

# 1 716
И аз винаги съм си записвала час за тонове, не че ще я върнат, но ако има с часове ще чака като прани гащи.
А с часове са повечето...

# 1 717
  • София
Те пращат по спешност, ок. Но аз съм чакала и с час, пък представям си без. А и връщат, да. След обяд казват, че приключват и затварят.

# 1 718
Благодаря!Да документите са много и на мен Жени ми ги даде предварително!
Един съвет относно документите,които се попълват преди раждане.Понеже са доста като обем и информация,може да минете да си вземете предварително всичко и да си го попълните на спокойствие у дома.Че като отидете раждащи само до попълване на документи ще ви е  #Crazy
На мен ми ги даде Коричкова,надявам се и на другите мами ,които са без избор да им ги дадат ,ако си поискат.

Ванда,честита дъщеричка ! Братовчедка ми е на 29ти и тази година стана на 10 ( приемай го 40  Joy )

Успех на всички бременелки  Heart Eyes

# 1 719
Здравейте, предстой ми първо раждане и ми е доста объркано.. имам въпрос, следя бременнистта си в частен кабинет, искам да родя в Шейново, днес влизам в 9ти месец и трябва да ходя на тонове всяка седмица, направо да ходя в Шейново или да продължа да си ходя до последно в частния кабинет? Ще раждам без екип, следователно трябеа ли да отида предварително в болницата или просто като започнат контракции да отида един вид като по спешност?  И последно раждането без екип заплаща ли се?

# 1 720
Аз също ще раждам в Шейново,като тоновете си ги следя при моето АГ(тя не е свързана с Шейново).Ако желаеш можеш и там да идеш.Ако си здравно осигурена твоят АГ трябва да ти даде направление 7,което е за хоспитализация и съответно си по клинична пътека и няма да ти струва нищо.Ако раждането е нормално е необходимо да идеш,когато започнат по-чести контракции(регулярни) или когато изтекат водите.Ако си за раждане със секцио се ходи на консултация за секцио,които се провеждат от понеделнник до петък в интервала от 12.30 до 13.30(струва 30 лв.) в 15ти кабинет,за да се назначи дата(обикновено се прави 10 дни преди термин).Заплащаш раждането само,ако не си осигурена.В сайта на Шейново са написани и документите,които са необходими при приемане в болницата.

# 1 721
Аз също ще раждам в Шейново,като тоновете си ги следя при моето АГ(тя не е свързана с Шейново).Ако желаеш можеш и там да идеш.Ако си здравно осигурена твоят АГ трябва да ти даде направление 7,което е за хоспитализация и съответно си по клинична пътека и няма да ти струва нищо.Ако раждането е нормално е необходимо да идеш,когато започнат по-чести контракции(регулярни) или когато изтекат водите.Ако си за раждане със секцио се ходи на консултация за секцио,които се провеждат от понеделнник до петък в интервала от 12.30 до 13.30(струва 30 лв.) в 15ти кабинет,за да се назначи дата(обикновено се прави 10 дни преди термин).Заплащаш раждането само,ако не си осигурена.В сайта на Шейново са написани и документите,които са необходими при приемане в болницата.

Благодаря за отговора, ще продължа да следя тоновете си при моята лекатка и когато започнат признаците на раждане, просто ще отида в шейново, то ще стане по спешност всъщност, ще имам такова напраеление както и всички необходими документи. Благодаря отново

# 1 722
Благодаря Ви Simple Smile
Надявам се да не се наложи да посещавам спешния кабинет, явно на мен ми почнаха подготвителните контракции и на моменти изтръпвам вечер.

Ходили ли сте в Шейново в ден на отворените врати и беше ли Ви полезно?
Аз съм решила, че ще раждам там, но се чудя дали да не ида да се ориентирам със самата болница, тъй като никога не съм ходила там.
Относно акушерката Жени и аз съм чувала много добри отзиви и аз се колебаех за нея, но се спрях на Иванов.

# 1 723
Аз съм ходила и ми беше полезно да видя как изглежда родилна зала и самите стаи.

# 1 724
Хубаво е да се видят обновените родилни зали.Вече са отделени ,всяка самостоятелно.Раждала съм преди доста години там и не мога да се оплача ,въпреки ,че не съм плащала нищо.Сега ми предстои раждане пак до края на месеца и много се чудех дали да не е майчин дом,но мисля пак да е шейново.Само в Шейново в момента може да присъства бащата без избор на екип,само ,че се заплаща.Първия път бях сама ,но сега и двамата държиме да присъства.Чух ,че в Майчин дом вече не ги допускат бащите.

Общи условия

Активация на акаунт