скорошно раждане в Шейново?

• 361 082
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 1 725
  • София
Здравейте, момичета!
И аз се нареждам сред чакащите да родят... термин 18 април Simple Smile Имах едно нормално раждане през 2009 в Шейново, без избор на екип... всичко бе доста противоречиво, ако има желаещи ще разказвам Simple SmileSimple Smile Но... както навсякъде.... важното е, че всичко свърши добре...
Сега отзивите са повече от прекрасни и смятам пак да раждам така... но се чудих... някой да разкаже по-свежа история, четох подробно темата, но всички изчезват малко преди термин и не се връщат да споделят...

Много се вълнувам от въпроса с бебето, когато се роди наистина ли го оставят веднага с майката, ако тя иска (както пишат по хубавите статии във вестниците, за модерното родилно)... че и да засуче..... или пак го отнасят като грабливи птици и ти го дават след ден...

Четох, че ако си във ВИП стая можеш да имаш посетители по всяко време.... това по мое време не беше така...

И последна питанка.... Бащата наистина ли присъства на раждане без избор на екип, по ценоразпис, разбира се.... Защото по мое време положиха всички усилия да ме разубедят и човечецът така и не влезе в залата ... Simple Smile

Благодаря ви предварително, момичета и успех!!!

# 1 726
  • София
Мога да отговоря само за ВИп-стаята, тъй като и двата пъти раждах секцио. Да, може да имате посетители по всяко време. Аз бях в големия Вип на 4 етаж и там даже имаше и легло за придружител. Можеше дори някой да спи при мен.

# 1 727
  • София
Аз ходих на отворени врати 2014-а Септеюври или Октомври  Laughing Беше ми полезно, защото видях болницата отвътре, но и като видях родилната(показаха ли тогавашната ВИП родилна само, не нормалната) се препотих 15 пъти. Развеждаше но психологът на болницата, онзи ден го видях в квартала  Laughing
Няколкл месеца след това направиха ремонтите и не мога да кажа нищо за тях.
Избрахме Шейново, защото и преди това излизаше доста по-евтино присъствието на бащата. В крайна сметка се наложи да рода секцио, но за следващия път, ако ми се отвори парашута за естествено, ще си го взема с мен.

# 1 728
Леглата са неудобни.Има добри и лоши жени.Някои са дошли само за да си вземат парите.Общо взето има и положителни и отрицателни страни .Има доста стажанти .

# 1 729
Добро утро и от мен  Simple Smile
Преди малко се записах за другата сряда в Шейново (ден на отворените врати), реших да се разходя и разгледам, колкото да се запозная със самата болница.
Началото на април ще ходя и на очен преглед и вече ще знам със сигурност как ще раждам.
Лошото е, че няколко дни ме мъчи някаква кашлици и не минава.

# 1 730
Раждах там ноември. В модерните зали. Да, оставят ви с бебето 2 часа след раждането да се гушкате. Дават го веднага. Нагласят го (миене, мерене, обличане) до теб. Бях във ВИП стая и може да имаш посетители колкото и когато си поискаш. Впечатленията ми са повече от прекрасни, отношението беше чудесно, всички са много мили. Бих родила отново там. Даже скоро минавахме с колата покрай болницата и ми стана толкова мило и хубаво  Grinning

# 1 731

forestgreengirl  - Хубаво е да чуя и такова мнение, по - скоро преобладават ужасни мнения, относно всички болници и раждания и на мен как ми е първо ... направо изтръпвам Simple Smile)) Как ражда ти?

# 1 732
Забравила съм да поясна това, да. Раждах нормално, с екип. Имах насрочена дата за секцио, но бебето избърза и в хода на нещата решихме да раждам нормално.
Абе каквото и да кажа, ще бъде малко. За мен раждането беше чудесно, бързо, леко, спокойно и до голяма степен го отдавам на това, че имах доверие на лекарите и се чувствах в качествени ръце. Пак да кажа - всички бяха невероятно мили, за едно лошо нещо не се сещам Simple Smile помагаха, обясняваха за кърменето, чукаха, преди да влязат в стаята, дават нова нощница всеки ден, ей такива дреболии уж, пък всъщност много важни.

В залата за раждане, то си седиш там и по време на контракциите де, има дори музика Wink

# 1 733
При кого ражда?

На мен ми е първо и май по - скоро ще искам да съм с други мами

# 1 734
И на мен ми беше първо. Раждах при д-р Румен Велев.

# 1 735
Здравейте бъдещи майки.... Simple Smile
Аз днеска родих в Шейново,като най-нова по темата.Второ раждане ми е и съм много доволна,от персонала и всичко.Таткото присъства на раждането,всичко мина бързо и съм с много положителни емоции .Ако се интересува някой нещо ще разкажа по подробно..... Simple Smile

# 1 736
Колко струва ВИП стаята и таткото да присъства на раждането?

# 1 737
  • София
Стаята е 70 лв. на вечер.

# 1 738
Стаята е 70 лв. на вечер.
   Стига бе, Ол инклузив на Анталия е по - евтино, а за таткото?

# 1 739
  • София
300лв - едноседмична екскурзия all inclusiveв Анталия  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт