скорошно раждане в Шейново?

• 361 093
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 1 740
300лв - едноседмична екскурзия all inclusiveв Анталия  Mr. Green
Сериозен съм, дами, майтапа настрана, ама втрещих се, сори. Имам едни млади, които ще раждат скоро и съм ги взел под крило. Мислих да им спретна импровизиран подарък, нооо. При факта, че се осигуряват на големи заплати, да ги дерат 70 лв на вечер, айде без мен. Предпочитам да им дам парите на ръка за детето.А колко е таткото да присъства на раждането. Мерси.

# 1 741
  • София
Всичко в този живот е избор...

# 1 742
300 лева
300лв - едноседмична екскурзия all inclusiveв Анталия  Mr. Green
Сериозен съм, дами, майтапа настрана, ама втрещих се, сори. Имам едни млади, които ще раждат скоро и съм ги взел под крило. Мислих да им спретна импровизиран подарък, нооо. При факта, че се осигуряват на големи заплати, да ги дерат 70 лв на вечер, айде без мен. Предпочитам да им дам парите на ръка за детето.А колко е таткото да присъства на раждането. Мерси.

# 1 743
Ходя на ЖК в друга клиника, но мисля да раждам в Шейново.  По медицински причини се налага да е секцио.  Трябва да ида месец преди термина,  за да ми назначат дата. Трябва ли да запиша час за преглед? Като няма да избирам екип къде ще ми кажат кога ще бъде секциото (в кабинета или на регистратурата)
Къде записват за избор на акушерка(на регистратурата ли или уговорката е само с акушерката)?
Има ли хотел близо до болницата на ниски цени?

# 1 744
  • София
Ходя на ЖК в друга клиника, но мисля да раждам в Шейново.  По медицински причини се налага да е секцио.  Трябва да ида месец преди термина,  за да ми назначат дата. Трябва ли да запиша час за преглед? Като няма да избирам екип къде ще ми кажат кога ще бъде секциото (в кабинета или на регистратурата)
Къде записват за избор на акушерка(на регистратурата ли или уговорката е само с акушерката)?
Има ли хотел близо до болницата на ниски цени?

Защо ще избираш акушерка, след като ще бъдеш секцио? Няма никакъв смисъл. По време на секциото, акушерката най - много да ти държи ръката. След това, си има акушерки, които си поемат бебчето. а там всички по отношение на бебетата са си съвестни.

# 1 745
 Родих на 01.01.2016 в Шейново естествено, без избор на екип. Бебчо засука веднага, гушкахме се 2 часа, а после водят децата на 3 часа за по час, но има един голям интервал от 13.00 часа до 19.00 часа, в който бебето си е при теб.Израждащият екип беше чудесен и на ниво. Впечатленията са ми прекрасни Hug Hug Simple Smile Simple Smile

# 1 746
От многото четене в нета установих, че при избор на акушерка тя след раждането се грижи за теб и бебо-показва ти как да кърмиш и т.п.
Запознатите да споделят?

# 1 747
  • София
Синя фея,ти след секциото си 24ч отделена от бебето,вероятно ще ти го покажат за малко като се роди и после ви разделят,защото ти не можеш да се грижиш за него.Имаш да излизаш от упойка,раздвижване и тн... Не ти трябва акушерка в случая.

# 1 748
  • София
Синя фея,ти след секциото си 24ч отделена от бебето,вероятно ще ти го покажат за малко като се роди и после ви разделят,защото ти не можеш да се грижиш за него.Имаш да излизаш от упойка,раздвижване и тн... Не ти трябва акушерка в случая.

Потвърждавам, така е! Ако ще даваш пари, по-добре ги дай за избор на екип за секциото. Акушерка в случай на секцио, според мен е напълно излишна.

# 1 749
  • София
Акушерката се избира за времето на раждане, т.е. няма ангажименти да се грижи за родилката след раждането. За секцио няма смисъл никакъв, най-вероятно и самата акушерка би ти го казала.

# 1 750
Благодаря за съветите за акушерка!
Да питам за спешния кабинет за консултация за секцио трябва ли да запиша час!?  Прочетох в предните страници, че тези консултации са само от 12. 30ч.  до 13. 30ч.  Някакви документи тогава трябва ли да нося?
И пак да питам някой дали знае хотел в близост до болницата на ниски цени?

# 1 751
Здравейте: Искам да попитам скоро   ми предстои раждане и съм се насочила за Шейново да ходяли там за слушане на тоновете там или като почна да раждам направо за прием да отида много се колебая какво да реша искам мнение мили дами. Wink

# 1 752
Здравейте: Искам да попитам скоро   ми предстои раждане и съм се насочила за Шейново да ходяли там за слушане на тоновете там или като почна да раждам направо за прием да отида много се колебая какво да реша искам мнение мили дами. Wink

# 1 753
по-добре отиди и на тонове там, хем ще видиш част от персонала и ще се запознаеш, хем ще ти е по-комфортно с обстановката в болницата, може и да ги поразпиташ за това-онова Simple Smile

# 1 754
Много благодаря за савета така ще направя даже ще отида ден на отворените врати мой приятелки са останали много доволни от болвицата. А каде да се запиша сигорно на регистратурата ?

Общи условия

Активация на акаунт