скорошно раждане в Шейново?

• 360 848
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 1 905
  • Драгоман
 Ако си по спешност не се плащат, или примерно преди раждане, но ако си пожелание се плаща. Тях не ги покрива здравната каса.

# 1 906
  • София
Шейново е от малкото болници, в които се плащат тоновете. ooooh! Като отидох в друга болница и извадих пари, за да плащам, ме погледнаха доста странно.. Питай директно дали трябва да плащаш и ако да - защо.
Аз пък не знам болница, в която да не се плащат. Къде е така?

# 1 907
  • Пловдив
В Окръжна, ако знаят че там ще раждаш не си плащаш тоновете. Но пък там отново надявам се да не ми се наложи да влизам, по други причини Grinning

# 1 908
Някой раждал ли е с избор на екип при д-р Китанова?Много бих се радвала да споделите.Дали направих правилен избор.Умирам от страх.Моля Ви ако някой е бил при нея да сподели.Много скоро ми предстои.

# 1 909
  • На десетия....
marnesto Преди 2 години родих при доктор Китанова с избор на екип, нормално раждане. Беше до мен в най тежките моменти, държа ми ръката и помогна да родя моята прекрасна дъщеря. Никога не съжалих за избора си, ще съм и благодарна винаги. Имах тежко и продължително раждане, на косъм се разминах с операцията. За мен не  си сгрешила, д-р Китанова е страхотен професионалист.

# 1 910
  • София
Здравейте, извинявам се, ако ще повторя въпроси, но темата е огромна....:
Трябва ли да носим лигнин - не  го пише в списъка на болницата, но четох подобно мнение

# 1 911
  • Sofia
Трябва ли да носим лигнин - не  го пише в списъка на болницата, но четох подобно мнение
Не, държат много на превръзки за родилки и на еднократни чаршафи. Друго може и да не вземеш, но без тези неща не отивай  Laughing

# 1 912
Не, държат много на превръзки за родилки и на еднократни чаршафи. Друго може и да не вземеш, но без тези неща не отивай  Laughing
На мен еднократни чаршафи не са ми искали. Превръзките за самата теб са от първа необходимост.

# 1 913
Еднократни чаршафи носих и не съм ползвала нито един от тях.

# 1 914
Лигнин имат в огромни количества и дават толково,колкото искате.Превръзки за родилки си носиш,ако смяташ че ще са ти по-удобни.Еднократни чаршафи не се изискват.

# 1 915
  • София
Чаршафи и аз не съм носила. Не са ми трябвали. Ползвах превръзки вместо лигнин

# 1 916
  • София
Моля тези, които скоро са раждали в Шейново, да споделят- дали бебето остава през целия ден при майката, включително и през нощта. Въпросът ми е това задължително ли е, или по желание на майката- т.е има ли вариант бебето да се носи само за хранене при нея, или на някакъв часови интервал /2-3 часа примерно?/. Опасенията ми са, че ако евентуално раждам секцио, първите дни въобще няма да мога да ставам кой знае колко и да се движа, какво остава да се грижа за бебе  Rolling Eyes

# 1 917
  • София
Моля тези, които скоро са раждали в Шейново, да споделят- дали бебето остава през целия ден при майката, включително и през нощта. Въпросът ми е това задължително ли е, или по желание на майката- т.е има ли вариант бебето да се носи само за хранене при нея, или на някакъв часови интервал /2-3 часа примерно?/. Опасенията ми са, че ако евентуално раждам секцио, първите дни въобще няма да мога да ставам кой знае колко и да се движа, какво остава да се грижа за бебе  Rolling Eyes

Бебето го водят за хранене в 6, 10, от 13 до 20ч и после в 22ч. През нощта не е при теб. Като през този дългия период през деня ако не се чувстваш добре можеш да го качиш и да си го вземеш пак за хранене.

# 1 918
  • София

Бебето го водят за хранене в 6, 10, от 13 до 20ч и после в 22ч. През нощта не е при теб. Като през този дългия период през деня ако не се чувстваш добре можеш да го качиш и да си го вземеш пак за хранене.
т.е практиката е през деня бебето да е при персонала и да се води при майката само за хранене, така ли? и никой не  те гледа с лошо око, ако бебето не е при теб през целия ден?

# 1 919
Никой няма да те гледа лошо, но не се навивай предварително, защото секциото не е болка за умиране и е повече от възможно да си в кондиция още веднага.Аз първия ден бях малко скована, но толкова си исках бебето, че игнорирах всяко неудобство.Малко е кофти за кърменето това даване по график...

Общи условия

Активация на акаунт