скорошно раждане в Шейново?

• 360 654
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 1 980
Правят секциото със спинална упойка,но ако не ви хване прилагат пълна анестезия.

# 1 981
Правят секциото със спинална упойка,но ако не ви хване прилагат пълна анестезия.

Леле как така ако не ме хване  Shocked дано щом веднъж ме е хващала и сега да ме хване  Praynig

А цените за стаите някой знаели как вървят?

# 1 982
  • София
Вип стаите са по 70 лв на легло ден.
Мен не ме хвана добре упойката, но най-силна болка изпитах при изваждането на бебето и след това отлепването на плацентата. Тогава ми сложиха нещо в системата и маска за кислород, защото не ми достигаше въздух. Показаха ми бебето, но не го помня...та вероятно съм била уж будна, но не помня нищо.

# 1 983
  • София
Със спинална правят плановите операции, ако е по спешност може да се наложи и пълна.
Големият ВИп не е стая за две майки, а просто е много голяма стая с две легла, ако желаете придружител. 70 лв на ден се плаща.
Тоест, или сте сама, или в общи стаи, където обикновено сте 3-4. Освен ако просто няма свободни легла в стаята и тогава да сте две, но това се случва рядко.

# 1 984
  • София
Аз защо останах с впечатление, че на 4 етаж са три стаи - две в дъното на коридора и една вляво.

# 1 985
Момичета, а аз ако искам бебето да си е 24 часа с мен ще ми откажат ли. Абсолютно ли е задължително през нощта да го вземат?Има ли вариант да остане ако съм си в самостоятелен ВИП?

# 1 986
  • София
Мисля, че при приемането се поълва декларация и след това трябва да сте много настоятелна и да им повтаряте непрекъснато.Вероятно само във ВИП стая може да е с вас.
Говорих с една майка наскоро, бебето беше съвсем малко.Била е във ВИП и бебето е било непрекъснато с нея, взимали са го само сутрин до 10-11 за прегледи.Но каза, че е била много настоятелна.

# 1 987
Ще раждам октомври, в групата ми в бгмама едно момиче пише така за Шейново

"В началото на месеца една позната роди там и каза, че вече от 10 до 20ч бебетата са при майките само нощем ги взимат."

# 1 988
  • София
То не е много по-добре. По-добре да го вземат за час-два през деня за преглед, отколкото цяла нощ да е отделено от майка си. 

# 1 989
Здравейте,
Предстои ми раждане през октомври и съм се спряла на Шейново (до голяма степен благодарение на вашите позитивни отзиви - огромно благодаря!!)
Изчетох доста от темата и в момента се чудя, дали да си отида по спешност (без избор на екип) или да съм с избор на акушер... обаче не намирам никаква информация колко струва изборът на акушер и какво включва...Някакви идеи и препоръки?
Благодаря ви предварително!
Хубав ден от мен!

# 1 990
И аз ще раждам октомври в Шейново, по-добре отиди началото на септември на място да говориш!

# 1 991
  • София
Споменах горе за майката , с която говорих наскоро.
Тя е била с избрана акушерка, присъствие на бащата, раждала е в отделна рпдилна и е била после във ВИП стая, къдетобебето е било с нея денонощно(взимали са го сутрин за прегледи".
За това е платила 300лв и по 70лв на ден за стаята.
Изключително е доволна, родила е естествено без упойка.акушерката я е масажирала, показвала и е как да диша, натискала е някакви точки по тялото.
Смятала е да роди в правителствена болница, но са я разочаровали и като тръгнала да ражда отишли в шейново.На място избрали акушерка, казали при приемането , че таткото ще присъства, искат ВИП стая и бебето ще е при нея.
Не знам как е сега, но преди 2 г., за присъствие на бащата в Тина Киркова искаха да се платят всевъзмпжни неща и сумата стигаше 1400лв, а в Шейново плащаш 300 и това ти обхваща акушерка, татко, родилна.

# 1 992
Родилните зали са за по една родилка.В сайта на Шейново има ценоразпис кое колко струва,но акушерски пост по озбор и присъствие на таткото по време на раждането се заплащат отделно.

# 1 993
На този ценоразпис не пише коя стая какви пари е. Само пише, че ВИПа е 70лв. И има стаи за по 40лв и за по 20лв, но с по колко жени, имат ли баня, тоалетна и тн, нищо не пише...

# 1 994
  • София
Какви са тези стаи за 40 и 20 лв.? Аз съм лежала 4 пъти в Шейново и такава стая не съм чула да има.

Общи условия

Активация на акаунт