скорошно раждане в Шейново?

• 360 776
  • 2 534
  •   2
Отговори
# 2 025
Това питай на място...при примане попълваш един тон документи, в кратко резюме им позволяваш да правят каквото преценят с теб и детето.БЦЖ се слага до 48 часа навсякъде, та ако ще оказваш ваксини предварително проучи.

# 2 026
Май някакво пълномощно от нотариус се носеше и не могат да го боцнат колкото и да желаят. Проучи, не съм наясно.

# 2 027
  • София
Здравейте,
Предстои ми раждане през октомври и съм се спряла на Шейново (до голяма степен благодарение на вашите позитивни отзиви - огромно благодаря!!)
Изчетох доста от темата и в момента се чудя, дали да си отида по спешност (без избор на екип) или да съм с избор на акушер... обаче не намирам никаква информация колко струва изборът на акушер и какво включва...Някакви идеи и препоръки?
Благодаря ви предварително!
Хубав ден от мен!

Аз ще раждам там с избор на акушерка. Видях, че са ви отговорили, че 300лв е присъствие на таткото + акушерка, но аз не съм съгласна. По ценоразпис изборът на индивидуален акушерски пост е 200лв, на лекарски екип 800лв, а присъствието на таткото е 300лв. Днес питах дали ако имам избор на лекарски екип в това влиза и акушерката и ми се отговори, че се заплащат и двете, т.е. 1000лв. По тази логика акушерка + присъствие на таткото ще е общо 500лв.
До колкото знам в ТК, ако не е платено за екип, не допускат бащата, не знам в Шейново как е. 

Относно стаите - тези, които не са ВИП са с от 2 до 6 легла. Тези, които са с 2, не се заплащат. Въпрос на късмет е....а в тези с 6 може и само 2 родилки да са, всичко зависи от натовареността.

За препоръки за акушерка - чух много добри отзиви за Жени Коричкова. Аз съм избрала Ралица (съжалявам, но не помня фамилия, млада и много симпатична, препоръчана ми е.

# 2 028
Здравейте,
Предстои ми раждане през октомври и съм се спряла на Шейново (до голяма степен благодарение на вашите позитивни отзиви - огромно благодаря!!)
Изчетох доста от темата и в момента се чудя, дали да си отида по спешност (без избор на екип) или да съм с избор на акушер... обаче не намирам никаква информация колко струва изборът на акушер и какво включва...Някакви идеи и препоръки?
Благодаря ви предварително!
Хубав ден от мен!

Аз ще раждам там с избор на акушерка. Видях, че са ви отговорили, че 300лв е присъствие на таткото + акушерка, но аз не съм съгласна. По ценоразпис изборът на индивидуален акушерски пост е 200лв, на лекарски екип 800лв, а присъствието на таткото е 300лв. Днес питах дали ако имам избор на лекарски екип в това влиза и акушерката и ми се отговори, че се заплащат и двете, т.е. 1000лв. По тази логика акушерка + присъствие на таткото ще е общо 500лв.
До колкото знам в ТК, ако не е платено за екип, не допускат бащата, не знам в Шейново как е. 

Относно стаите - тези, които не са ВИП са с от 2 до 6 легла. Тези, които са с 2, не се заплащат. Въпрос на късмет е....а в тези с 6 може и само 2 родилки да са, всичко зависи от натовареността.

За препоръки за акушерка - чух много добри отзиви за Жени Коричкова. Аз съм избрала Ралица (съжалявам, но не помня фамилия, млада и много симпатична, препоръчана ми е.
Доколкото знам не е необходимо да си плащаш за избор на екип,за да може да присъства таткото,но е така-заплаща се отделно акушерски пост по избор(но не беше ли 300 лв.?) и присъствието.А за акушерка освен въпросната Жени Коричкова,бих препоръчала Симеонка Павлова-млад човек,който обича безкрайно професията си Simple Smile

# 2 029
  • София
въпрос към раждалите  при д-р Ненов и д-р Велев- как мога да се срещна и уговоря с тях дата за секцио /оказа се, че раждането няма да е нормално, а секцио/, като се има предвид, че не съм била тяхна пациентка- в този случай ще има ли проблем да поемат ангажимент за секцио? Все още не съм избрала конкретен лекар, а терминът наближава Rolling EyesБлагодаря предварително на всички отзовали се Hug

# 2 030
  • София
Имам информация, че Ненов не е в Шейново вече, но имам телефон, на който записваха часове. Предполагам могат да дадат инфо.
На Велев имам телефон в частния кабинет. Мога да помогна и с него.
Аз имам две секцио - първото от Велев, второто от Ненов. Като от Ненов съм по-доволна.

# 2 031
въпрос към раждалите  при д-р Ненов и д-р Велев- как мога да се срещна и уговоря с тях дата за секцио /оказа се, че раждането няма да е нормално, а секцио/, като се има предвид, че не съм била тяхна пациентка- в този случай ще има ли проблем да поемат ангажимент за секцио? Все още не съм избрала конкретен лекар, а терминът наближава Rolling EyesБлагодаря предварително на всички отзовали се Hug

Аз съм раждала при Ненов преди 6 години,в момента чакам 2ро дете(в 39 седм съм) и ходех до края на 8 мес. при Ненов,но в последно време нещо се случваше, че докато разбера че той не работи вече в Шейново и все още не казва на пациентите си,преглежда в лаборатория Синево до ВМА,можеш да се обадиш да си запишеш час на старите му телефони.Аз категорично се отказах от него,колкото и да бях доволна при първото си раждане.Отношението му в момента е леко казано несериозно, не знам къде изражда.Избрах си друг лекар в Шейново,който се грижи за мен чудесно и се надявам всичко да мине успешно.
Успех и на всички вас,на които ви предстои това прекрасно събитие  bouquet

# 2 032
АдиГ Кой лекар си избрала? И аз съм се насочила към Шейново и скоро влизам в 9м и искам да си избера лекар от там. Би ли ми го препоръчала?

# 2 033
АдиГ Кой лекар си избрала? И аз съм се насочила към Шейново и скоро влизам в 9м и искам да си избера лекар от там. Би ли ми го препоръчала?

Здравей Гери, избрах си една лекарка казва се др.Сема Фаикова-Косева,много е любезна и внимателна,тя се води в отделението по рискова бременност.Мога да ти дам нейни координати ако решиш.

# 2 034
  • София

Аз съм раждала при Ненов преди 6 години,в момента чакам 2ро дете(в 39 седм съм) и ходех до края на 8 мес. при Ненов,но в последно време нещо се случваше, че докато разбера че той не работи вече в Шейново и все още не казва на пациентите си,преглежда в лаборатория Синево до ВМА,можеш да се обадиш да си запишеш час на старите му телефони.Аз категорично се отказах от него,колкото и да бях доволна при първото си раждане.Отношението му в момента е леко казано несериозно, не знам къде изражда.Избрах си друг лекар в Шейново,който се грижи за мен чудесно и се надявам всичко да мине успешно.
Успех и на всички вас,на които ви предстои това прекрасно събитие  bouquet
Вчера звънях на телефон за записване за Ненов /в Шейново/ и ми казаха,че не е напуснал,там си работи,просто до 06.09. бил отпуск Rolling Eyes

# 2 035
  • София
Много противоречива информация за Ненов наистина...И аз знаех от вътрешен човек, че вече не е в Шейново уж...

# 2 036
Ако сте твърдо решила да сте при Ненов мога да попитам дали е още в Шейново.Д-р Велев няма как да го изберете официално за екип,а фиктивно се избира друг лекар,защото е шеф на болницата.Ненов само съм го виждала,но от досега ми с Велев съм меко казано очарована,както и от д-р Фаикова,която също е прекрасна лекарка.

# 2 037
  • гр.София
Aко нaистинa сте решили при един от двaмaтa е добре дa се свържете с тях по-рaно, зaщото сa много зaети и имa вероятност дa откaжaт, aко е в последният момент. Aз рaждaх при д-р Велев, но с предвaрителнa уговоркa. Той просто е стрaхотен!!! Зa д-р Ненов също съм чувaлa сaмо хубaви нещa Simple Smile Успех!

# 2 038
  • София
Благодаря,момичета!

# 2 039
Моето АГ ми препоръча Валери Иванов или Иван Диков в Шейново, някой мнение има ли за тях?

Общи условия

Активация на акаунт