''Парфюмни размисли и страсти'' 39

• 25 157
  • 546
  •   1
Отговори
# 210
  • Враца
Слушам аз , слушам, ама като Алиен съм го имала и рано или късно ще го имам пак, пък хипнозата сега ме е хипнотизирала ... само ме спира това че Алиен със сигурност е по-траен и тежък, точно както аз обичам.
И ... какво сега да правя??  ooooh!

# 211
  • In The Middle Of Nowhere

Ангелче, за теб сапун, за мен божествен нектар, за трети еротичен еликсир... знаеш как е, да не повтарям мантрата за вкусове, кожи и химии. Grinning

Ооо така е спор няма/аз само си казвах скромното мнение/, както се казва 'на вкуса и цвет таварищи нет' - нали така  Grinning  bouquet

vmarinska, избери нещо друго извън трите аромата  Whistling

# 212
  • Враца
black_angel1,
избрала съм и чакам, Цветния воал Wink

Искам Хипноза , но ме притеснява, че по-не е трайна и е по-лека . Simple Smile)

Затова искам да ме подкрепите. Simple Smile))

# 213
..
Искам Хипноза , но ме притеснява, че по-не е трайна и е по-лека . Simple Smile)

Затова искам да ме подкрепите. Simple Smile))

с 2 ръце съм за Хипноуз,а и е много траен ЕДП версията Peace Днес съм на тази вълна-ммммммм,толкова е хубав  Heart Eyes

# 214
  • In The Middle Of Nowhere
Избери това, което най-много ти се иска да усещаш в/у и около себе си в момента  Hug

# 215
Подкрепям те с две ръце, във версия едп. си е много траен парфюмът, е - не колкото Ейлиън, ама какво сега - супер е ароматът, не се колебай Simple Smile Peace

# 216
  • Враца
Ми то на мен малко ми трябва ... и... Поръчах! Поръчах!  newsm44 newsm68

# 217
знаех си  Twisted Evil ще ходя да го душа няма как! мерси Бижу   bouquet

от няколко дни ме е прихванало че май ми се иска парфюм, в който да има кокос  Crazy
.................
та исках да ви помоля да ми кажете кои парфюми го имат това нещичко като съставка и би трябвало да го усетя  Grinning   bouquet
Ето това е един разкошен кокос! Дори аз, която не харесвам кокос, го харесах! Peace

# 218
vmarinska Чееее стиии тооооо Grinning Grinning хихихих, супер!

# 219
vmarinska Чееее стиии тооооо Grinning Grinning хихихих, супер!
а така  Mr. Green

# 220
Лелеле Аризона, от героините на Тинто ако има нещо по - еротично, той ще си скъса дипломата по режисура Laughing почвам сериозно да се замислям за тази Сицилия, Франческа Делера и Дебора Каприольо са ми номер едно по сексапил за всички времена Crazy Crazy
А, аз не я препоръчвам като такава. В смисъл, че на всеки ароматите му въздействат по различен начин. Примерно, дълго време бях чела за Целувката на дракона, едни прелъстявания, едно чудо, викам си "Край - взехме се!". Лелее, добре, че добра жена ме предпази от неразумни харчове. В никой живот не бих тръгнала да прелъстявам някого с такъв парфюм, нито пък в главата ми кръжат еротични сцени от аромата. Прощавай, Бижу, знам, че ти е любим.  bouquet
Така че представите на някой руски юноша бУеден и моите лични нямат кой знае какво значение. Mr. Green

# 221
Познавам Сицилията, обаче не съм я гледала с такива очи (душила с такъв нос Laughing), та се замислих пак да я пробвам, току виж се преоткрием, Целувката много я харесвам, но и за мен не е точно еротична, по  - скоро много елегантна и присъствена, с класическо звучене Simple Smile

# 222
Ще взема шУшето с остатъчето в него, когато се видим някой път. Peace Пък най-добре ще е, ако до тогава съм си взела пълно и голямо. Mr. Green

# 223
Е докато се включи човек с мнение и темата вече не е актуална.
За 18+, ама да си кажа и аз де. Адикта, The One, Жадор (определено мноооооого овации е приемал) и не на последно място Код Heart Eyes
Но моя е такъв , че сякаш сладичкото повече му действа.

Някой питаше за кокос, аз много хубав кокос усещам в Черния Кристал на Версаче.

Сицилията да си призная и на мен не ми вдъхва еротични помисли, а на моя човек още по-малко, защото реши, че му мирише на боя Mr. Green
Но като се поизмирише ми е страхотни бели, кремави цветя. Flutter

# 224
Ще взема шУшето с остатъчето в него, когато се видим някой път. Peace Пък най-добре ще е, ако до тогава съм си взела пълно и голямо. Mr. Green

С голямо удоволствие, ще се срещна с теб  bouquet

Вили тЪз тема е винаги актуална Mr. Green Laughing

Общи условия

Активация на акаунт