''Парфюмни размисли и страсти'' 39

• 25 156
  • 546
  •   1
Отговори
# 375
Аз непрекъснато опитвам да се излекувам, но не става...само като си помисля какви пари са дадени за парфюми. Щях да си купя много по-хубави неща, които да имам цял живот...

# 376
  • Враца
vili_2703, много много ти благодаря, стана ми едно миличко ...  Hug

За смяната на парфюмите се заговорихте, аз обичам нови и нови аромати, някой от които много ми харесват и ги ползвам известно време и после ги разменям, други не ги харесвам и ги разменям още същият ден, нооо има някой които никога за нищо не бих разменила:

Адикт, Алиен, Герлен!  Naughty

# 377
Парите за парфюми са инвестиция в емоции, както парите за екскурзии, пътешествия - а от това, по -хубаво няма Simple Smile, поне за мен

Рени, браво Grinning абе какво стана тук, това е пандемия Хипноза Laughing Laughing

# 378

Написах Night Queen flower в гугъл и ми излязоха няколко различни цветя,

Точно така, ти имаш предвид  нощния жасмин, който също е известен като Кралица на нощта. Ех, имах го това цвете, ама не го опазих зимата и така и не успях да разбера как мирише.
Странно обаче, че във фрагантика са дали другата кралица, кактусовата. Peace

# 379
Аз имам една друга мания освен парфюми и това са бижутата на Сваровски. Но от тези най-едрите и разбираемо и скъпи. И всеки път като си видя колекцията от шишенца започвам да се вайкам...."ето тука има 2 колиенца поне" Grinning Joy
2006-та работих цяло лято само и само да си купя едно такова...до сега ако не бях харчила за парфюми да имах поне още 2

# 380
Рени, браво Grinning абе какво стана тук, това е пандемия Хипноза Laughing Laughing
уфф,не знам,но дано да кротна  smile3506

# 381

Написах Night Queen flower в гугъл и ми излязоха няколко различни цветя,

Точно така, ти имаш предвид  нощния жасмин, който също е известен като Кралица на нощта. Ех, имах го това цвете, ама не го опазих зимата и така и не успях да разбера как мирише.
Странно обаче, че във фрагантика са дали другата кралица, кактусовата. Peace

Може, не споря - знам това цвете с името Нощна Кралица, така ми излезе и в Гугъл Peace

Цялата работа тръгна от там - дали в Адикт О фреш има ванилия или няма Simple Smile

# 382
аз съм така с Мадмоазел  Heart Eyes моята вечна непреходна единствена любов  Heart Eyes

vili_2703, много много ти благодаря, стана ми едно миличко ...  Hug

За смяната на парфюмите се заговорихте, аз обичам нови и нови аромати, някой от които много ми харесват и ги ползвам известно време и после ги разменям, други не ги харесвам и ги разменям още същият ден, нооо има някой които никога за нищо не бих разменила:

Адикт, Алиен, Герлен!  Naughty

# 383
  • Sofia
Полях се с Cascade Chopard и се чувствам страхотно с него! Размазвам се от кеф!  Crazy

# 384
Ех, Карен дай малко описание, докато му се наслаждаваш, да се насладим и ние, макар от разстояние Crazy

# 385
Karen, изглежда страхотно, а и щом си се размазала от кеф, значи ухае още по - страхотно. Може ли малко да го поопишеш?

За размените какво да кажа, размених веднъж, но май не съм склонна да го направя пак. Пинтия съм пък  Crossing Arms Mr. Green, все се чудя кое бих могла да предложа и все не мога да се откъсна от нещо, ту заради спомен, настроение и т.н. Пазя си ги  Whistling

# 386
и аз искам описание  Party

# 387
  • Враца
"Парите за парфюми са инвестиция в емоции, както парите за екскурзии, пътешествия - а от това, по -хубаво няма , поне за мен" - аз съм на 100 процента съгласна с това твърдение.
Мислила съм си , ако случайно ми изгори дома ( дано не ми се случва), но най ще ме боли за парфюмчетата ми и за снимките!
Те са моите емоции и хубави мигове, събирани през годините, и смятам, че по-ценно от тях няма.

# 388
На мене най-ценното са ми гримовете и четките за грим. Може да не си спася при пожар парфюмите, но без четките и гримовете не тръгвам

# 389
  • виртуално
"Парите за парфюми са инвестиция в емоции, както парите за екскурзии, пътешествия - а от това, по -хубаво няма , поне за мен" - аз съм на 100 процента съгласна с това твърдение.
Мислила съм си , ако случайно ми изгори дома ( дано не ми се случва), но най ще ме боли за парфюмчетата ми и за снимките!
Те са моите емоции и хубави мигове, събирани през годините, и смятам, че по-ценно от тях няма.

като ходих на морето скрих всичките парфюми в къщи - по един в различни чекмеджета, шкафове итн
питай ме после докато се сетя къде съм ги набутала  ooooh!
ама пусти страх - да не ми ги открадне някой.............

Общи условия

Активация на акаунт