''Парфюмни размисли и страсти'' 39

• 25 153
  • 546
  •   1
Отговори
# 405
Aз просто си представям лицата на консултантките....сигурна съм, че нямаше да ме разберат Grinning
Гледах шишето, но е странно, че нямаше по него никакви надписи какво е, освен лепенката с химикалката Mr. Green

# 406
Aз просто си представям лицата на консултантките....сигурна съм, че нямаше да ме разберат Grinning
Гледах шишето, но е странно, че нямаше по него никакви надписи какво е, освен лепенката с химикалката Mr. Green

това ми прилича на една реплика, която се коментираше в темата за размяна, на т. нар. Blue parfumes - с аромата на тялото

# 407
После как да им имаш 100% доверие....кой знае какви далавери въртят

# 408
Ужас Shocked, това в ков парфюмерия беше Peace

# 409
БЗ в Мола. Аз съм казвала доста пъти, че от там не обичам да купувам парфюми. Сега се чудя защо си взех Innocent от там. Трябваше да го купя от БЗ на Хемус.

# 410
Жаки и аз го мернах това сега като разказваш се сетих...бяха го изтипосали на видно място,явно се търси.Хмммм може ако намина скоро да питам да видим какво ще кажат... newsm78

# 411
Ами да я ги тествайте да видим какво ще ви отговорят.

# 412
Аз всеки път като ги питам нещо ме гледат все едно не съм от тази планета Grinning Предполагам ще спорят с мене, че не съм права. Но все пак ние не сме паднали от Марс. Сайта на Готие си е факт и там го пише. А и в немският Дуглас съм ги виждала и двете шишенца с очите си!

# 413
мили дами, исках да ви попитам, мин. неделя подуших ето този http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Elle-Summe … ce-2008-2703.html в БЗ в мола и после като си го душках от листчето ми се струваше, че в първия момент е "празен аромат" после започва всъщност миризмата  newsm78 та ми беше чудно, случвало ли ви се е или аз нещо парфюмно изкуфявам  #Silly

# 414
Нещо подобно ми се е случвало с Жасмин Ноар на Булгари - в първия момент сякаш бях напръскала ръката си с вода - нииищо! Чак след около 4 -5 секунди започнах да го усещам, най -вероятно е от собствените ми сетива, но е много подобно на твоята случка - сякаш първо има един празен ход и после се задвижва машината Grinning

# 415
  • София
Момичета, препоръчайте ми парфюм, в който да има ванилия и бадеми  newsm78

# 416
В много има, но веднага се сещам за Мирикъл Форевър на Ланком -   Peace

# 417
  • виртуално
Момичета, препоръчайте ми парфюм, в който да има ванилия и бадеми  newsm78
на мен така ми мирише Miracle Forever, въпреки че няма бадем в състава  Thinking

Тес - писали сме заедно

# 418
точно! ще ида да подуша и жасмин-а да се проверя  Laughing
Нещо подобно ми се е случвало с Жасмин Ноар на Булгари - в първия момент сякаш бях напръскала ръката си с вода - нииищо! Чак след около 4 -5 секунди започнах да го усещам, най -вероятно е от собствените ми сетива, но е много подобно на твоята случка - сякаш първо има един празен ход и после се задвижва машината Grinning

# 419
Рапунцел - щастие Grinning ГагаМага, пробвай Жасмина и ми кажи после дали и ти така си го усетила Peace

Общи условия

Активация на акаунт