''Парфюмни размисли и страсти'' 39

• 25 156
  • 546
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Атти мерси, много съм отвеяна днес Crazy

Тузарке, това Булгари си е унисекс, последно в Бюти зоната пак му обърнах внимание - абе направо си е мъжки, поне за мен Simple Smile

Вчера един приятел беше с него и ми се стори много приятен,нежен,лекичък.Трябва на себе си да го пробвам май.

# 136
щом го мислиш, пробвай го задължително, може да се харесаш с него Peace

# 137
  • Варна
А за Pure Poison?Има в мегашоп тестер на елексира.Чудя се дали ще го издържа,защото много харесвам PP, да не ми дойде прекалено силен.  Thinking

# 138
  • София
А за Pure Poison?Има в мегашоп тестер на еликсира.Чудя се дали ще го издържа,защото много харесвам PP, да не ми дойде прекалено силен.  Thinking

Елексира е ванилен  Peace

# 139
Това го пропуснах -както е казала Ноар, Еликсира е по -ванилен, лично аз го предпочитам пред класическата Чиста отрова  Simple Smile

# 140
  • Варна
Значи и него трябва да пробвам може да го харесам повече. Heart Eyes Няма ли да има темичка за есенните и зимни парфюми,че полудях вече да се чудя какви да си взема,направо не знам какво искам.  Mr. Green

# 141
 Ние така или иначе коментираме всичко Simple Smile

# 142
  • Варна
Идола на Армани изкоментирахте ли го вече?  Mr. Green

# 143
Момичета какво мислите за този аромат?  С кой друг аромат можете да го сравните?

# 144
А за Pure Poison?Има в мегашоп тестер на еликсира.Чудя се дали ще го издържа,защото много харесвам PP, да не ми дойде прекалено силен.  Thinking

Елексира е ванилен  Peace
а класическия Пюр Поизън е цветен Hug Аз го продавам -ако те интересува пиши на ЛС  Hug

# 145
Идола на Армани изкоментирахте ли го вече?  Mr. Green

?

# 146
# 147
  • Варна
РЕ,благодаря   bouquet Ако реша ще ти пиша задължително.Арманито не го познавам затова писах дали сте го коментирали.Почти съм сигурна,че ще ми хареса.Незнам дали го има в БЗ,отдавна не съм ходила.

# 148
РЕ,благодаря   bouquet Ако реша ще ти пиша задължително.Арманито не го познавам затова писах дали сте го коментирали.Почти съм сигурна,че ще ми хареса.Незнам дали го има в БЗ,отдавна не съм ходила.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=422828.300

# 149
Mомичета здравейте Grinning
Eгати и съня сънувах снощи....беше си като филм и през цялото време участие взимаха Отровата и Адикт....е такова чудо при мене не е било до сега Grinning

Общи условия

Активация на акаунт